Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turp mevsimi geçiyor canım:26:
Ben yaklasık 2 aydır kullanıyorum ve saclarımın uzadığını farketttim :) deneyin pişman olmazssınızz
Bu şekilde saç uzatanları evet duydum ama hiç fotoğraflarını görmedim..paylaşan var mı ?
google a turplu su yazınca kadınlar kulübü'nün paylaşım fotolarını görebilirsin canım![]()
:26: daha önce yaptığımdada bu tarihlerdeydi belki biraz daha geç
aslında başlasam başlarım ama sinameki yaptım ve gerçekten yoruldum canım
en azından 1 2hafta sonra başlayabilirim..
bu arada saçlarımı krepe balyaj yaptırıcam rengini bozma gibi bişi olur mu :26:
tamam canım iyi o zaman ayın 20sinden sonra bende başlayım barivalla canım röfleli saçları çok güzel onarıyor diye biliyorum. saçında renk değişimi yapar mı onu bilmiyorum. ben saçlarımı koyu kahverengiye boyarım bi sorun çıkarmadı![]()
pericim konuyu yeniden hortlatalım. çok güzel bir tarif, hemen uygulamaya başlıycam. çok sağol kuzum.
hortlakmak mııııııhortlasın bacım, hem turp bulabilirsin değil mi dış ülkede , gülme bu yoruma çünkü hiç dış ülkelere gitmedim
![]()
delüüüturp var cicim bolca ama ben bu ilk iki hafta hergün işini hiç sevmedim. hergün nasıl yapicim yaa hem doktor bana saçların kuru, haftada iki bilemedin üç kere yıka dedi. hadi bakalım bul bana bi çare
![]()
peki bu aldığımız 6 adet yağı nasıl yapalım bu turplu sunun içine onuda koysak olur mu ki
yağları YAĞ BAKIM günleride uygula, eğer ki uzatmak istiyorsan büyüyen faza denk gelen yağ bakım tarihlerinde yap, güçlenmesini istiyorsan küçülen faza denk gelen yağ bakım günlerinde yap. ama ikisi de olsun diyorsan direk yağ bakım günlerinin hepsinde yağları uygula bacımbakım günlerini Dolunay Epilasyonu konu başlığımdan öğrenebilirsin
![]()
canım büyüyen ay fazında sinemaki kürünü uygularsan saçların daha hızlı uzar. şu an küçülen ay fazındayız. aynı şekilde bu turplu su kürünü de büyüyen ay fazında uygularsan daha iyi sonuç elde edersin. sinemakiyi kullanıp memnun kaldıysan ona devam et, yok bi fark göremedim diyorsan kesinlikle bu formülü yap derim. 2 si bir arada sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. bi dene bakalım yine de , 2 taraftan da yeterli desteği alsın. belki de böyle daha kuvvetli bir formül elde etmiş oluruz ve bunu paylaşırız![]()
Ya meraba ben turpu uygulamaya yeni başladım ve siteyede yeni üye oldum o yüzdn bi hata edersem affola :) acaba bu büyüyen/küçülen faz nedir? konusu falan varsa nerden bulabilrim ?![]()