kelleni yıka , illa ki duş almaya gerek yok![]()
Tamam bakacağızz artık teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelleni yıka , illa ki duş almaya gerek yok![]()
bende sinameki kürü yapıyodum ve güzel sonuçlar aldım
şimdi değişiklik olması açısından turp kürüne başlıcam daha önce istikrarlı olmadığımdan faydasını görememiştim
yalnız soracağım bi soru var haftada 2defa mı yapıcaz yoksa 2günde bir mi :44:
bu arada yumurtanın sarısı kullanılıcak ve beyazını da değerlendirmek amaçlı cildinize maske yapabilirsiniz kızlar iyi oluyo
herkese kolay gelsin..
canım bitanem çok çok çok özür dilerim mesajını nasıl olduysa görememişim2 hafta boyunca hergün yapacaksın. 2 haftan bittikten sonra haftada 1 yapacaksın
tekrar özür dilerim
![]()
canım yok estağfurullah yaa nolucak sanki bende dün yazdım zaten..
şuan sinameki yapıyorum son 1kürüm kaldı ama 3 4hafta sonra başlamayı düşünüyorum
inşallah faydalı olur bana da..bu arada fotolarla destekleyelim bence birbirimizi uygulayan herkes koysun foto azim olur :)
bu arada örneğin sinameki 5.kürde kendini belli etmeye başlıyor turpta ööle bi kıstas var mı ne kadar sürede uzamaya başlıyo acaba :26:
face sayfam da 1 haftada etkisini gördüğünü söyleyen bayanlar oldu. ben resim koymak isterdim fakat kapalıyım![]()
canım bitanem çok çok çok özür dilerim mesajını nasıl olduysa görememişim2 hafta boyunca hergün yapacaksın. 2 haftan bittikten sonra haftada 1 yapacaksın
tekrar özür dilerim
![]()
Canım bir şey soracağım iki hafta boyunca hergün çok değil mi,saçımızı her yıkadığımızda az da olsa tararken yıkarken filan saç dökülüyor..iki hafta boyunca her gün yapınca saç azalması olmasın :26::26:
canım haftada 1de sarımsaklı zeytinyağı yaparsın o da iyi gelir
zaten 2 haftayı atlattın mı gerisi kolay
du bakalım bende 1aya kadar başlamayı düşünüyorum
şu iyce sıcaklara kadar da bunu yaparım tamadır :)
Canımm bende yazın yapcam bunu ama evimde olcam,nasıl olacak bilmiyorumm yaa..ilk iki haftayı çok merak ediyorum canım sen yap bilgilendir tamammm
![]()
Canım bir şey soracağım iki hafta boyunca hergün çok değil mi,saçımızı her yıkadığımızda az da olsa tararken yıkarken filan saç dökülüyor..iki hafta boyunca her gün yapınca saç azalması olmasın :26::26:
canım bu formül saçlarının dökülmesini de azaltıyor. bende öyle bir sorun olmadı![]()
Hem her gün yıkanan saç nemini de kaybeder,dengesi bozulur..bu tarife uymak mantıklı gelmedi hafta da bir en fazla iki yeter bence,yaparsam öyle yapacağımm ..
yumurta hem protein hemde nem maskesi olarak kullanılıyor canım sen bilmiyorsun herhalde![]()
canım haftada 1de sarımsaklı zeytinyağı yaparsın o da iyi gelir
zaten 2 haftayı atlattın mı gerisi kolay
du bakalım bende 1aya kadar başlamayı düşünüyorum
şu iyce sıcaklara kadar da bunu yaparım tamadır :)
Canımm bende yazın yapcam bunu ama evimde olcam,nasıl olacak bilmiyorumm yaa..ilk iki haftayı çok merak ediyorum canım sen yap bilgilendir tamammm
![]()
Nem maskesi olabilir de benim söylediğim şey çok farklı,saç her gün yıkanırsa kötü etkilenir diye düşünüyorum,araştırırsan sen de pek çok örnek bulabilirsin..![]()
"Saçları her gün yıkamak zararlı mı ?
01 Mart 2010 Pazartesi
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşin Köktürk, saçlı derinin kendine özgü koruyucu florası olduğunu, bakımının özenle yapılması gerektiğini söyledi.
Bazı kişilerin "çok yağlı" diyerek saçlarını sık aralıklarla yıkadığını belirten Prof. Dr. Köktürk, "Bu davranış doğru değil, sık yıkamakla yağlı saçlardan kurtulunmaz. Sık yıkamak saçlı derinin koruyucu florasını bozar" dedi.
Saçları sık yıkamanın derideki koruyucu bakterileri yok ederek kepeklenme ve saç dökülmesine yol açabileceğini kaydeden Köktürk, "Koruyucu tabaka yok olduğu gibi deride istenmeyen bakteri ve mantarların üremesine de neden olabilir. En sağlıklı olanı saçların haftada 3 gün PH değeri 5,5 olan şampuanla yıkanmasıdır. Ayrıca yıkama sırasında çok sıcak su yerine ılık su kullanılmalı" diye konuştu.
Köktürk, saçlarda jöle ve boya gibi fiziksel ve kimyasal uygulamaların uzun süre kalmamasını önerdiklerini belirterek, "Bu ürünler de saçın ve saç derisinin doğal yapısını bozuyor, saçları güçsüzleştiriyor. Saçın maruz kaldığı kimyasal etkinin uzamaması için jöle kullanan kişiler gün sonunda saçlarını muhakkak yıkamalı" dedi."alıntı
bunların hepsini biliyorum canım
ayriyeten çok yıkamak saçları yağlandırır. kuruma olmaz korkma :) ki yapacağın sadece 14 günbu sayede hemnemini hem proteinini alacaksın. korkma bende uyguladım. ne yazdıysam hepsi kendi üzerimde denenmiştir. memnun olduklarımı da konu başlığı açarak size belirtiyorum. bir nevi deney tahtasıyım
![]()