sanırım bahsettiğin buydu canım. yağlara oranla bu daha çok ilgimi çkti. çünkü yağ karısımları benim şaçımda dha çok dökülme yapıyor. ama ilk haftalarda dökülme artar deyince çekindim açıkçası zaten bir avuç saç kaldı
canım sorduğun soruyu cevaplandırdım. bu arada kel kalsaydım ben kalırdım o derece yani, merak etme dökülecek olanları döküyor ve sonra hemen uzuyor. sen bana güven ve inan çünkü bu olaylar benim başıma da geldi
bana çok büyük moral oldun canım. ilk işim kırıklarını aldırmak. sonra da buna başlamak olacak
Bu konu var zaten hemde kac senedir sabitlerde ikinciye negerek vardiki ? Formulde bi degisiklik yok zaten
hergün değilde haftada bir bunu bide sinameki yapsam olmaz mıı
ya turp ve yumurta normalde kötü kokuyo saca yediricez sonra bir kere yıkayınca gitcekmi kokusu sacım uzayacak diye insanlar yanımızdan uzamasın :)
sen çok yaşa emicanım istersen durulama suyuna biraz lavanta yağı kat. o kokuyu götürecektir
sende çok yaşa cnım :)
Saçın diplerine gelmeli mi gelmemeli mi?
İki hafta boyunca her gün nasıl yapılır ki???
Teşekkürler paylaşım için denemeyi düşünüyorum
diplerine gelecek ki deri çeksin onuyapan yapıyor valla rica ederim faydasını göreceğine emin ol
Haftada bir yapsak etkisini göremez miyiz?
Ne çok soru soruyorum değil mi
estağfurullah canım o nasıl sözya şurda 2 hafta hergün yapıcan, sonra da haftada 1 yapıcan. etkisinin çok çok az görürsün ki yapmasan da bi farkı kalmaz. bak saçın uzadığını görünce istesende vazgeçemeyeceksin
Orası öylede bunu yapmak hergün duş almak demekSınava hazırlandığım için bu kadar vvakit ayırabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?