Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu dr.mu söyledi sana bence başka bir jinekologa git yinede çünkü anladığım kadarıyla yumurta üretimi yavaş demiş ee haliylede hamile kalmak zor dur bu durumda.ya bende kist vardı 4 sene önce ameliyat oldum ameilıyat olana kadar başıma gelmeyen kalmadı ve kendı dr.umu bulana kadar her dr. farklı bişey dedi.eğer ilgilenirsen jinekologumun adını verebilirim özelden. bu kist değil diyen bir dr bile olmuştu:)) düşün yanı ondan başka alternatıfler denemelısın
Başka arkadaşın sayfasına yazdım ama cvp alamadım.Kaale almadılar =) neyse herkezin böyle olmadıqı düşünerek bana cvp vericek birileri olduqunu düşünerek bunu yazıyorum.
Bilip,cvp veren kişilere şimdiden tşklr
arkadaş cevaplamış gerçi yumurtaların değilde yumurtalıklarında tembellik var önemli birşey değil canım yumurtalıkları uyarıcı ilaçlar var onlarla normale dönerler merak etme doktorun yönlendirir seni.. iyi akşamlar..
Başka arkadaşın sayfasına yazdım ama cvp alamadım.Kaale almadılar =) neyse herkezin böyle olmadıqı düşünerek bana cvp vericek birileri olduqunu düşünerek bunu yazıyorum.
Bilip,cvp veren kişilere şimdiden tşklr
Selam benimde yumurtalrim tembeldi yani doktor kendileri üremiyorlar demisti catlama felan olmuyomus zaten adette görmüyodum bu sebeple herneyse sonradan 1.bucuk yil tedavi gördüm yumurta gelistirci ve catlatma ignesi kullanarak hamile kaldim tabiki sen hangi konuda bundan sonraki asama ne olur demissin ama hangi konuda doktora basvuru yaptin onu bilmeden cevap veremem
merhaba bende okumuşken sormak istedim umutlandım yazından pko varmıydı sende de?
merhaba bende okumuşken sormak istedim umutlandım yazından pko varmıydı sende de?
Selam benimde yumurtalrim tembeldi yani doktor kendileri üremiyorlar demisti catlama felan olmuyomus zaten adette görmüyodum bu sebeple herneyse sonradan 1.bucuk yil tedavi gördüm yumurta gelistirci ve catlatma ignesi kullanarak hamile kaldim tabiki sen hangi konuda bundan sonraki asama ne olur demissin ama hangi konuda doktora basvuru yaptin onu bilmeden cevap veremem
canım mrhb benimde böyle bi sorunum vardı çocuk istiyodum, olmayınca doktora gittim, doktor yumurtalıkların tembel dedi ama sorun etme
ilaçla çok çabuk düzelir dedi ilaç verdi adet olunca tekrar gel dedi, o ay ilaçlarımı kullandım, adet olmayı beklerken o ay hamile kaldım. şu an 5 aylık hamileyim, ilaçlar ilk ay faydasını gösterdi tabi önce rabbimin sayesinde korkma, ilaçla hal oluyor.
canım mrhb benimde böyle bi sorunum vardı çocuk istiyodum, olmayınca doktora gittim, doktor yumurtalıkların tembel dedi ama sorun etme
ilaçla çok çabuk düzelir dedi ilaç verdi adet olunca tekrar gel dedi, o ay ilaçlarımı kullandım, adet olmayı beklerken o ay hamile kaldım. şu an 5 aylık hamileyim, ilaçlar ilk ay faydasını gösterdi tabi önce rabbimin sayesinde korkma, ilaçla hal oluyor.
Ben bu doktora qitmeden önce elimden hiçbirsey yoktu diyebilirim.. Kısaca anlatmaya çalışıyım.
Doktora qitmek için 1 yıl beklenmesı qerektiqini biliyordum.Eşim beklemek istedi, ben bir sorun olduqunu biliyordum daha doqrusu hisstmiştim. qitmedik.. zaman bekleye bekleye qeçti.
11 aylıkken qittik ilk doktora.. Bana 11 ayın yeterli bir süre olmadıqını söyledi..Benim ısrarım üzerine ultrasonla baktı..kist ur vs hiçbirsey yok dedi.eşinin sperm testini qetir dedi. O ''yumurtalıqın tembel '' dememişti.
eşimin testini qötürdük 3 qün sonra ama doktor 2 hafta sonra qelicekmiş qeri devlet hastanesi olduqu için deqişiyorlarmış.. tedaviye daha başlayamadan bıraktık..
2.doktora qittim.oda sadece sinir testi yapmakla yetindi.
sonuç olarak 3. doktora qittim ve bütün anlattım. doktor rahmim cok temiz olduqunu ama sol yumurtamın cok tembel saq yumurtamnda tembel qöründüqünü söyledi benden hormon testleri istedi..pazartesi qünü testleri alıp,qötürücem.daha fazla birsey olmadı
Ben bu doktora qitmeden önce elimden hiçbirsey yoktu diyebilirim.. Kısaca anlatmaya çalışıyım.
Doktora qitmek için 1 yıl beklenmesı qerektiqini biliyordum.Eşim beklemek istedi, ben bir sorun olduqunu biliyordum daha doqrusu hisstmiştim. qitmedik.. zaman bekleye bekleye qeçti.
11 aylıkken qittik ilk doktora.. Bana 11 ayın yeterli bir süre olmadıqını söyledi..Benim ısrarım üzerine ultrasonla baktı..kist ur vs hiçbirsey yok dedi.eşinin sperm testini qetir dedi. O ''yumurtalıqın tembel '' dememişti.
eşimin testini qötürdük 3 qün sonra ama doktor 2 hafta sonra qelicekmiş qeri devlet hastanesi olduqu için deqişiyorlarmış.. tedaviye daha başlayamadan bıraktık..
2.doktora qittim.oda sadece sinir testi yapmakla yetindi.
sonuç olarak 3. doktora qittim ve bütün anlattım. doktor rahmim cok temiz olduqunu ama sol yumurtamın cok tembel saq yumurtamnda tembel qöründüqünü söyledi benden hormon testleri istedi..pazartesi qünü testleri alıp,qötürücem.daha fazla birsey olmadı
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. tebrikler
bak gördün mü o kadar korkulacak bir şey değil.. hele üstteki arkadaşlardan iilaç kullanıp o ay hamile kalmasına bayıldım.. canım benim bu konuda arkadaşlar kadar çok bilgim yok sadece ilaçlarla yumurtalıkların hareketlendirildiğini biliyorum. sağolsun arkadaşlar çok güzel cevaplamışlar.. ama sana bir tavsiye çok çok iyi bir doktor bul..
Yoktu canim ama benim sorunum daha farkliydi ben hapla adet görüyodum hapsiz adet olmuyodum iste cocuk icin doktora basvurduk böyle igneli bi tedavi oldum cok sükür Rabbime ikizlerime hamileyim neden sormustun canim?
tşklr ve tebrik ederim ederim hasret..Rabbim evladınla eşinle qüzel bir hayat nasip etsin..Bunları qörünce umutlanıyorum ve rahatlıyorum.Biraz okuma yapmıştım bu forumda birçok kişi okudum ilaçların hatta sanırım hanqi aşama bilmiyorum ama qöbekten iqne veriyorlamış.bütün bunları denediqi halde yumurtaları az olan olqunlaşmayan. banada yumurtaların tembel diyince korktum..
ama bu örnekler mutlu ediyor tşklr.
Anladigim kadariyla pekte sikinti olacak bi sey yok canim rahat ol bence insalah testlerinde temiz cikar sana hap veya igne verebilir onunla baslarsin ve zannederimki kisa sürer cünkü benimki kadar bi problemin yok hayirli olsun insallah iyi haberlerini aliriz unutma sabir lazim bu islerde