- 23 Kasım 2007
- 1.330
- 10
-
- Konu Sahibi Angel...baby
selam kzılar bazı arkadaslar bilir ben gecen ay aşılama yaptırdım ama malesef sonuc alamadık ben gonalf igne kullanıyorum ve asılamadan öncede iki ay kullanmıstım igneleri kullanıca yumurta sayım cok iyi oluyor gecen ay 3 tane cok iyi gelişmiş ve arkadasn gelişenledre vardı eşimin degerleride cok iyi benim anlamadım neden olmadı tabi takdir ilahi ama ben diyorum ki acaba yumurtalar döllenecek kadar kaliteli degilmidir bunu nasıl anlarız acaba bilen arkadaslar varsa cvp bekliyorum hepinize cok tesekkür ediyorum....a.s.
selam kzılar bazı arkadaslar bilir ben gecen ay aşılama yaptırdım ama malesef sonuc alamadık ben gonalf igne kullanıyorum ve asılamadan öncede iki ay kullanmıstım igneleri kullanıca yumurta sayım cok iyi oluyor gecen ay 3 tane cok iyi gelişmiş ve arkadasn gelişenledre vardı eşimin degerleride cok iyi benim anlamadım neden olmadı tabi takdir ilahi ama ben diyorum ki acaba yumurtalar döllenecek kadar kaliteli degilmidir bunu nasıl anlarız acaba bilen arkadaslar varsa cvp bekliyorum hepinize cok tesekkür ediyorum....a.s.
Canım benim yumurtalar cok kaliteli olsada erkektede bir problem olmasa da tutmaya biliyor zaten asılamada sans cok düşük bu yuzden endişelenmene gerek yok
saol canım ama aklım atakmadan edemiyorum işte 4 sene oldu evlenenli diorum acaba yumurtalarmı kalitesiz acaba rahimde tutmasına engel bişeymi var kafam o kadar karısıkki anlatamam bu ayda dr konusucaz ailem asılama yaptır diyolar ben hemen kısa yoldan tüp bebege geciyim diyorum işte daha yaşın erken diyolar 22 yasındayım allahım inş. bir gün önce olmayan arkadasalarıma ve bana nasip eder.....
merhaba
anladım bende senin gibi sorgulamıştım .Fakat açıklanamıyor bazı durumlar.Sorun yoktu bizde ama olmadı.2 tüpte öyle ...Kendiliğinden geldi fakat kaybettim.Neyse yumurtalar dölleniyorsa bile tutunması da o kadar önemli ,şimdi yapman gereken sadece yola devam etmek ,başaracaksın döllenecek ve tutunacak sana ama bizimkiler inatçı biraz bizi uğraştırmadan gelmeyecek.yaramazlar şimdiden
aşılamada şansımızı max.%25 yükseltiyor ve başarı oranı çok yüksek değil ama denemmesi lazım,başaranlarda var.
merhaba arkadaşım.bu sorular hep beynimizi kemiriyo zaman zaman ama bence gerçekten yaşın çok genç biraz daha bekle derim tüp bebek için.
sevgiler...
saol canım ama aklım atakmadan edemiyorum işte 4 sene oldu evlenenli diorum acaba yumurtalarmı kalitesiz acaba rahimde tutmasına engel bişeymi var kafam o kadar karısıkki anlatamam bu ayda dr konusucaz ailem asılama yaptır diyolar ben hemen kısa yoldan tüp bebege geciyim diyorum işte daha yaşın erken diyolar 22 yasındayım allahım inş. bir gün önce olmayan arkadasalarıma ve bana nasip eder.....
Canım benim seni cok cok iyi anlıyorum cünkü aynı seyleri bende yasadım 26 yasındayım 3.5 yıllık evliyim benimde olmadı ne bende nede eşimde hiç bir problem yoktu yaptırmadığım test kalmadı tepeden tırnağa herseyi yaptırdım endokronolojı doktoruna dahi gittim ama yok hiçbirseyim yok artık doktor sonuc iyi dediğinde Allah ım affetsin ama üzülüyodum bişey olsada tedavi görsem he bundanmıs desem diyordum ama yok yok.... Sonra doktorum kafaya cok takıyorsun psikolojın bozuldu iyice dedi artık bekleme tüp bebek yaptır dedi ben asılama dedim doktorum hayır asılamada cok düşük ihtimal psikolojin iyice bozulur bosuna uğrasma dedi benim kendi doktorum aşılama yapıyordu ama tüp bebek yapmıyordu dolayısıyla arastırmaya başladım ve yeditepe unv hastanesine prof. cem fıcıcıoğluna gittim o da bana aynı seyi söyledi istersen aşılama yapalım ama bence gerek yok cünkü ihtimal cok düşük derken tüp bebeğe karar verdim ilk denemem negatifti dünya başıma yıkıldı ama hayır dedim bir daha denicem cem bey 2. denemede ihtimal daha yüksek dedi ve nihayet Rabbime binlerce kere şükürler olsun sonuc pozıtıf Allah bu duyguyu herkese nasip etsin birde bir tane isterken rabbim ikiz verdi Allah ım tamamına erdirsin insallah. Rabbim sana da nasip etsin yasın daha cok genc sakın endişeye kapılma Allah a sığın insallah olur canım bazı seylerin malesef acıklaması yok ama bencede eğer cok istiyorsan ve maddi olarakta durumun el veriyorsa tüp bebek en iyisi Allah yardımcın olsun canım.
saol canım ndestegin için bekle diyolar bana sürekli ama biliyosun bu cevredeki insalar beni yıkıyolar her defasında tembel cıktın hadi bi tane yap anlamıyolar işte offfff offffffff
saol canım ndestegin için bekle diyolar bana sürekli ama biliyosun bu cevredeki insalar beni yıkıyolar her defasında tembel cıktın hadi bi tane yap anlamıyolar işte offfff offffffff
adet olmayı bekliyorum bende hemen tedaviye baslamak için ignelerimi alıp dr konustugumda bende hiç yumurta gelişmiyormus ve gonalf kullanıca oluyomus hemde cok iyi hem sayı bakımından hemde boyutu bakımından hakkımızda hayırlısı bi şu 7 mayıs gelsede baslasam...........