hayatım bunlar önemli değil....önemli olan kalitesi....takılma bunlara....10 tane yumurta çok iyi...yeter ki kaliteli olup döllenebilsinler...
ay ben o konuda doktora hiç bişey sormadım
herşey yolunda ama bak burda gelişmeyenlerde var dedi iki gun daha ilaç vericem onları kullan gel dedi
offff şimdi
ama iş bana kalmıyor değil mi yani yumurta kalitesinin yanında erkekteki spermde önemli
sen memorial dasın
ama bende fazla ilaç almıyorum hem bir kontrolden diğer kontrole ilaç yazıyor açıkta hiç ilacım kalmadı
her kontrole gittiğimde ilacım kalmamış oluyor
bugun inşallah sonuncuları almış oldum 2,550 oldu toplamı
çatlatma iğnesi ne kadar biliyor musunuz
birde transferden sonrada ilaç alıyorsun galiba onlar ne kadar tutar
1000 liralık tahlilde ne varki? sperm testi paket içinde oluyor. ilk kan tahlilleri de taş catlasa 200-300 lira.
ilaç 2500 normal. ucuz marka ile 1500 e de halleden var. markaya ve doza göre değişiyor.
transfer sonrası daha ucuz ama sanırım 500-700 tutar
dua edelim ilk sefer de tutsun daha bunun sperm araması ve dondurması var. olmazsa 2. 3. kez denemesi var. inşşşaaallah gerek kalmayacak kaydirigubbakcemile5
ah denizcim daha dur bakalım yeni başladın şimdi ben sana söyliyim ne kadar harcadığımızı....
4.500 ilaçlar içinde......
polip ameliyatı olum 1.250 verdik....
dışarda yaptırdığım tahliller sigorta karşılıyo ama hemen lazım olduğu için mecbur özelde yaptık..500 ü geçti......transferden sonra aldığım ilaçlar 200....300civarı ve sonuç negatif.......
şimdi yeni rahim filmi 250.....
ikinci denemeye dondurulmuş olduğu için 1.500 vericez
transferden sonrada ilaçlar..... yaaaaaaaaaaa güzel arkadaşım bak neler harcanıyo unuttuğum şeylerde olabilir yani.......
eminim benden daha fazla harcayanda vardır......inanki giden paralara acımıyorumda manevi olarak yıkılıyo insan....zaten bu seferde olmazsa maddi olarakta yıkılıcaz.........inşallah seninde sonucun çok iyi olur...10 tane yumurtada gayet iyi zaten sayısı önemli değil döllenmeleri önemli...benim 24 tane toplandı ama 16 tanesi döllendi....inşallah hepside döllenir sen rahat ol canım......inanki kafam karman çorman ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artık.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum....
sen memorial dasın
ama bende fazla ilaç almıyorum hem bir kontrolden diğer kontrole ilaç yazıyor açıkta hiç ilacım kalmadı
her kontrole gittiğimde ilacım kalmamış oluyor
bugun inşallah sonuncuları almış oldum 2,550 oldu toplamı
çatlatma iğnesi ne kadar biliyor musunuz
birde transferden sonrada ilaç alıyorsun galiba onlar ne kadar tutar
canım catlama ignesini sormussun o yanıtsız kalmış galiba. preglyn diye bir ilac var 5000IU dan x2 kullanılıyor. 12 kusur Tl tanesi 25tlyi geçmez ikisi...
en ucuz ilacimiz o oluyor zaten ondan korkmana gerek yok canım....
denizcim endişelenmene gerek yok canım.yumoşlarının kalitesi ve sayısı çok iyi.
benim bir arkadaşımın sadece 2 yumoşu vardı ve tek embriyo transferiyle hamile kaldı.
ayrıca benim eşimin de morfoloji %3 tü.zaten alınan spermleri kaçbin kat büyütecekler o yüzden kafana takma ve rahat ol bence yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?