• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtalari nasil kalitelestirebiliriz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeysuy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
16
12
38
34
Arkadaslar ben yenj katildim bu platforma ilk asilamami oldum 2. Gunum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum . Yumurtam 1 tane oldu digerleri kucuktu. Pikoluyum yumurta kalitesi icin n3 yapnaliyim

Arkadaslar ben yenj katildim bu platforma ilk asilamami oldum 2. Gunum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum . Yumurtam 1 tane oldu digerleri kucuktu. Pikoluyum yumurta kalitesi icin n3 yapnaliyim
Arisutu ile

Arısütünü nerden bulucaz canım.
Birde ben bal tarçın çörekotu ve klomeni aynı anda kulllansam bişeyolur mu
Orasini bilemem canim .Ama biz erkek infertilitesi ile cok mucadele ettik .Esimin dr u soylemisti yumurtalarinda sorun varsa sen de arısutu tuket diye .Biz guvenilir bir balcidan almıştık .Eczanelerde de oluyormus .Aktarlarda da olur.

Orasini bilemem canim .Ama biz erkek infertilitesi ile cok mucadele ettik .Esimin dr u soylemisti yumurtalarinda sorun varsa sen de arısutu tuket diye .Biz guvenilir bir balcidan almıştık .Eczanelerde de oluyormus .Aktarlarda da olur.

Canım benm yumurtam oluşuyo belli boyutada geliyo. Eşimin hafif düşük çıkmıştı değeri.Eşime mi içiriyim.

Arısütünü nerden bulucaz canım.
Birde ben bal tarçın çörekotu ve klomeni aynı anda kulllansam bişeyolur mu
Her yedigini sifa niyetiyle tuket Ya Halik c.c Ya Evvel c.c Ya Varis c.c esmalarini cok cok oku .Dr bize asla dogal yoldan cocugunuz olmaz dedi .Ama cok sukur hamileyim .

Canım benm yumurtam oluşuyo belli boyutada geliyo. Eşimin hafif düşük çıkmıştı değeri.Eşime mi içiriyim.
Hayır sen kullancaksin yumurtanin gelismesi icin. Esinde ne sorun var erkek infertilitesi hakkinda yogun bilgiye sahibim 1 sene hep arastirdim .

Her yedigini sifa niyetiyle tuket Ya Halik c.c Ya Evvel c.c Ya Varis c.c esmalarini cok cok oku .Dr bize asla dogal yoldan cocugunuz olmaz dedi .Ama cok sukur hamileyim .

Ne güzel canım. Tebrik ederim.

Hayır sen kullancaksin yumurtanin gelismesi icin. Esinde ne sorun var erkek infertilitesi hakkinda yogun bilgiye sahibim 1 sene hep arastirdim .

Canım spermiogram testi yaptırdık. Dr hafif düşük dedi. imprly ve efa one hapı verdi. 3 aydır onu kullanıyo.Dr o anlık düşük çıkmış olabilir. 2-3 aya düzelir dedi. Çok fazla önemli değil dedi. Hatta dr uma sordum krugerli bakılmadı . Aşılama aşamasına gelirsek o zaman yaptırılabilir dedi.

Canım spermiogram testi yaptırdık. Dr hafif düşük dedi. imprly ve efa one hapı verdi. 3 aydır onu kullanıyo.Dr o anlık düşük çıkmış olabilir. 2-3 aya düzelir dedi. Çok fazla önemli değil dedi. Hatta dr uma sordum krugerli bakılmadı . Aşılama aşamasına gelirsek o zaman yaptırılabilir dedi.
Eger spermiyogram sonucunu bizim topikte paylasirsan yorumlariz .Bazi dr lar her seyi söylemiyor maalesef.Kac ay kimse bize dna hasarindan bahsetmedi ben bu forumda ogrendim .Sonra baska dr a gittik hasar testi istedi ve ciddi hasar varmis. Hasar duzelince hamile kaldim cok sukur .
Buraya atabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dertleselim.1034828/page-941#post-54712562

Hayırlı olsun. Sizde de mi pcos var? Arı sütü ile mi hamile kaldınız? Başka bir şey de yediniz mi?
Sagolun .Hayir bende bir sorun yok esim tedavi oldu dr demisti arisutu yumurta geliştirir diye .

Back