Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arisutu ileArkadaslar ben yenj katildim bu platforma ilk asilamami oldum 2. Gunum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum . Yumurtam 1 tane oldu digerleri kucuktu. Pikoluyum yumurta kalitesi icin n3 yapnaliyim
Ben de takipteyim..
Kizlar arısutu bal tuketin .Dr dan duydum bizzatEwt bnde merak ediyorum.
Kizlar arısutu bal tuketin .Dr dan duydum bizzat
Orasini bilemem canim .Ama biz erkek infertilitesi ile cok mucadele ettik .Esimin dr u soylemisti yumurtalarinda sorun varsa sen de arısutu tuket diye .Biz guvenilir bir balcidan almıştık .Eczanelerde de oluyormus .Aktarlarda da olur.Arısütünü nerden bulucaz canım.
Birde ben bal tarçın çörekotu ve klomeni aynı anda kulllansam bişeyolur mu
Orasini bilemem canim .Ama biz erkek infertilitesi ile cok mucadele ettik .Esimin dr u soylemisti yumurtalarinda sorun varsa sen de arısutu tuket diye .Biz guvenilir bir balcidan almıştık .Eczanelerde de oluyormus .Aktarlarda da olur.
Her yedigini sifa niyetiyle tuket Ya Halik c.c Ya Evvel c.c Ya Varis c.c esmalarini cok cok oku .Dr bize asla dogal yoldan cocugunuz olmaz dedi .Ama cok sukur hamileyim .Arısütünü nerden bulucaz canım.
Birde ben bal tarçın çörekotu ve klomeni aynı anda kulllansam bişeyolur mu
Hayır sen kullancaksin yumurtanin gelismesi icin. Esinde ne sorun var erkek infertilitesi hakkinda yogun bilgiye sahibim 1 sene hep arastirdim .Canım benm yumurtam oluşuyo belli boyutada geliyo. Eşimin hafif düşük çıkmıştı değeri.Eşime mi içiriyim.
Her yedigini sifa niyetiyle tuket Ya Halik c.c Ya Evvel c.c Ya Varis c.c esmalarini cok cok oku .Dr bize asla dogal yoldan cocugunuz olmaz dedi .Ama cok sukur hamileyim .
Ne güzel canım. Tebrik ederim.
Hayır sen kullancaksin yumurtanin gelismesi icin. Esinde ne sorun var erkek infertilitesi hakkinda yogun bilgiye sahibim 1 sene hep arastirdim .
Hayırlı olsun. Sizde de mi pcos var? Arı sütü ile mi hamile kaldınız? Başka bir şey de yediniz mi?Allah size de nasip etsin insallah .
Allah size de nasip etsin insallah .
Eger spermiyogram sonucunu bizim topikte paylasirsan yorumlariz .Bazi dr lar her seyi söylemiyor maalesef.Kac ay kimse bize dna hasarindan bahsetmedi ben bu forumda ogrendim .Sonra baska dr a gittik hasar testi istedi ve ciddi hasar varmis. Hasar duzelince hamile kaldim cok sukur .Canım spermiogram testi yaptırdık. Dr hafif düşük dedi. imprly ve efa one hapı verdi. 3 aydır onu kullanıyo.Dr o anlık düşük çıkmış olabilir. 2-3 aya düzelir dedi. Çok fazla önemli değil dedi. Hatta dr uma sordum krugerli bakılmadı . Aşılama aşamasına gelirsek o zaman yaptırılabilir dedi.
Eger spermiyogram sonucunu bizim topikte paylasirsan yorumlariz .Bazi dr lar her seyi söylemiyor maalesef.Kac ay kimse bize dna hasarindan bahsetmedi ben bu forumda ogrendim .Sonra baska dr a gittik hasar testi istedi ve ciddi hasar varmis. Hasar duzelince hamile kaldim cok sukur .
Buraya atabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dertleselim.1034828/page-941#post-54712562
Sagolun .Hayir bende bir sorun yok esim tedavi oldu dr demisti arisutu yumurta geliştirir diye .Hayırlı olsun. Sizde de mi pcos var? Arı sütü ile mi hamile kaldınız? Başka bir şey de yediniz mi?