yumurtalardaki kistler

işallah birşey cıkmaz...

bu rahim yada yumurtalıklarda oluşan kist, miyom yara vs. hep ara kanamalar, bazende sık adet olur. bende ki en büyük belirti bunlardı..

mrb.cok gcmıs olsun onclıkle herkese.benımde ıkı tane kıstım oldugunu ogrendım ama benm kıstlerım farklı sınyaller verdeı kesınlıkle adet olamıorm ne ara ne tam.zaten o yuzden gıttım doktora ve ogrendım.ve ayrıca adet donemıme 10 gun kala kasık agrısı başlıyo ve olamadıgım ıcın cok uzun gunler agrı cekıyorum banada dogum kontrol hapı verdı bende bebek ıstıyorum ve bebegı ısterkende bu hapları alamak cok zoruma gıdıyo.çok sık rastladıgım bır problem bu ama kesınlıkle stres yasak bu rahatsızlıkta cunku hemen her şey etkileniyo.dikkat kızlarr.malasef takamamk sart zor olsada...

işallah birşey cıkmaz...

bu rahim yada yumurtalıklarda oluşan kist, miyom yara vs. hep ara kanamalar, bazende sık adet olur. bende ki en büyük belirti bunlardı..

sağol canım...
bir kaç miyom çıktı rahim dış ve orta duvarında ..küçüklermiş ve çok değillermiş ..bir de sağ yumurtalıkta içi su dolu anekiok over kisti çıktı..
yasmin doğum kontrol hapı verdi..3 ay içeceğim..rahim duvarına doktor kalın demişti ama radyoloji uzman doktoru normal dedi..hem trans vajinal hem de rahim ultrasonu yaptı ve rahim duvarı normal dediler...
3 ay sonra yeniden gideceğim..inşallah küçülürler ...

bendeki en büyük belirti şiddetli ağrı ve ara kanamalardı..
dediğin gibi canım,en büyük belirtiler bunlarmış..

çok geçmiş olsun canım...
inşallah en kısa sürede iyileşirsin ve de bebiş sahibi olursun..
takmamak çok zor,stressiz günümüz geçmiyor,haklısın ..

kızlar dogum kontrol hapı içiyorsunuz ama sigara kullanmıyorsunuz değilmi? yoksa cok zararlıymış...

canım çevrimiçi görünüyorsun bebeğinz oldumu ???

Benimde çikolata kistim vardı. Çocuk olmaz falan dediler. Göbek bölgem yağlandı tüylenme oldu. Geçen yıl 5 ay diane kullandım sonra bıraktım. Aylarca adet olmuodum.
Sonra yeme alışkanlığımı değiştirdim cips kola mayonezi hayatmdan çıkardm.
Daha sonra civanperçemi çayı aldım. Tadı berbat acımsı 1 ay tok karnına içtim. Sonra kontrle gittim kistim kalmamıştı :) sadece küçük çaplı polikstikover vardı. Adetim düzene girdi. Tavsiye ederim o çayı

canım naptın sigarayı bırakabildnmi gebe kalabildnmi ya ???

Şimdi gördüm yazdığını, Sigaraya devam :) kistler yüzünden bir süre daha çektim 2 yıldır çok şükür yaşamıyor ama hamilede kalamadım, tabi kistler yüzünden değilde eşimden kaynaklı bir sorun yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…