Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah birşey cıkmaz...
bu rahim yada yumurtalıklarda oluşan kist, miyom yara vs. hep ara kanamalar, bazende sık adet olur. bende ki en büyük belirti bunlardı..
mrb.cok gcmıs olsun onclıkle herkese.benımde ıkı tane kıstım oldugunu ogrendım ama benm kıstlerım farklı sınyaller verdeı kesınlıkle adet olamıorm ne ara ne tam.zaten o yuzden gıttım doktora ve ogrendım.ve ayrıca adet donemıme 10 gun kala kasık agrısı başlıyo ve olamadıgım ıcın cok uzun gunler agrı cekıyorum banada dogum kontrol hapı verdı bende bebek ıstıyorum ve bebegı ısterkende bu hapları alamak cok zoruma gıdıyo.çok sık rastladıgım bır problem bu ama kesınlıkle stres yasak bu rahatsızlıkta cunku hemen her şey etkileniyo.dikkat kızlarr.malasef takamamk sart zor olsada...
kızlar dogum kontrol hapı içiyorsunuz ama sigara kullanmıyorsunuz değilmi? yoksa cok zararlıymış...
canım çevrimiçi görünüyorsun bebeğinz oldumu ???Merhaba;Bu bölümde açılan konulara fazla cevap verılmıyor arkadaşım nedense bende anlayamadım.
4 ay önce kist ameliyatı oldum... Çikolata kistiydi 2 yıl benimle kaldılar neler cektiğimi bir ben biliyorum bir Allah çok kötü günlerdir...
Evlendim daha kötü günler yasadım...
1 senelik evliyim 4 ay önce kistlerimi temizlettim.
Bu konuda bende konular actım pek fazla cevap alamadım.
ameliyatım iyi geçti,adet neredeyse olmuyordum artık oluyorum düzenli şekilde...
banada hamile kalmam önerilmişti,hoş o kistler varken düzensiz adet olurken nasıl kalacaktım biilmiyorum...
Artık bebek istiyoruz,bebeğim olur mu,olmaz mı bilmiyorum ama çok korkuyorum
çünkü her operasyon yumurtalıklara illaki zarar veriyormus
ve maalesefki ben bu operasyonu geçirmek zorunda kaldım,doktorumun söylediğine göre hiçbir zarar görmedim
ama yinede bilmiyorum...Korkuyorum hemde çok ya bebeğim olmazsa diye Allahtan hayırlısı..
Diyeceğim o ki arkadaşım sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum
kistlerimiz farklıymış,benim verecegım bilgiler işine yarar mı bilmem.
eğer yarayacagını düşünüyorsan sor sen ben cevaplarım...
dediğim gibi bu topikte cevap cok az alıyorsun bende derdime derman ararken bana yardım edin diye yazıyordum ama cevap yok.
O bakımdan istiyorumki birilerine yardımım dokunsun.:26:
kızlar dogum kontrol hapı içiyorsunuz ama sigara kullanmıyorsunuz değilmi? yoksa cok zararlıymış...
canım çevrimiçi görünüyorsun bebeğinz oldumu ???
Hayır canım maalesef 4 yıl oldu halen mücadeleye devam bebek sahibi olamadık.
bi operasyon geçirdn mi ya tüp falan denedn mi.bende de çikolata kisti varda
operasyondan kastınız nedir,
cikolata kisti amelıyattımdan 2 ay sonra tekrarladı budefa da plokıstıkover cıktı..
Henüz tüp bebek asamasında değilim
canım naptın sigarayı bırakabildnmi gebe kalabildnmi ya ???