- 30 Kasım 2023
- 64
- 6
- 23
- Konu Sahibi Papatyammm1234567
Sorum yukarda benim adettimin 12 günü sümüksü bı akıntı geldi silerken afedersiniz sonra beyaz subgibi akıntı falan dahada gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim geçen haftaya göre daha bı az akıntı oldu yani kaşık agrimda çok şiddetli oldu anlamadım ya yumurtlama olmadım acabaYogun oluyor akinti camasirim bu donemde hep ıslak olurdu. Hatta hafif kasık agrilarida eşlik ediyordu.
Benim geçen haftaya göre daha bı az akıntı oldu yani kaşık agrimda çok şiddetli oldu anlamadım ya yumurtlama olmadım acaba
Yok kulanmiyorum maelesef takvimle takip ediyorum adettimin 14 günü yani adettim biter bitmez hergun ilişki oluyor zaten tutar inşallah ama bu akıntı az geldi ona takıldım yaGebelik icin takip ediyorsan yumurtlama test cubuklari var onlardan kullanmani tavsiye ederim
Takilma bence. Butun hormonlarimiz ne yazik en ufak seyden etkileniyor stres uyku duzeni yeme icme hava degisimi. Bunlarla ilgilidir. Ve her kadinin vücudu farklidir. Kendini strese sokma gebelik planliyorsan. keyfini cikar dua et saglikli beslenYok kulanmiyorum maelesef takvimle takip ediyorum adettimin 14 günü yani adettim biter bitmez hergun ilişki oluyor zaten tutar inşallah ama bu akıntı az geldi ona takıldım ya
İkinci için çalışıyoruz bütün kontrollerimi de yaptım ne yazikki 3 aylık bebeğimi düşürdüm eşimle hiç yumurtlamayı denkleştirenedim nasip bakacaz ama içimde bı his oldu sanki akıntıyı merak ettim ya hayırlısı artıkTakilma bence. Butun hormonlarimiz ne yazik en ufak seyden etkileniyor stres uyku duzeni yeme icme hava degisimi. Bunlarla ilgilidir. Ve her kadinin vücudu farklidir. Kendini strese sokma gebelik planliyorsan. keyfini cikar dua et saglikli beslen
Tabii yeni evliysen de bi kadin doguma git genel bi kontrol ettir. Bi sorun varsa erkenden önüne gecersin
Cokmu oluyor ya ıslaklık olur ama bı kere sadece yumurta akı gibi geldi okadarYumurtlama akıntısı şeffaf renkte oluyor. İçinde süt beyazı damarlar oliyory
Su gibi olmaz daha kıvamlı olur, çamaşır üstünde kalirCokmu oluyor ya ıslaklık olur ama bı kere sadece yumurta akı gibi geldi okadar
Benim 2-3 gün olmuştuSorum yukarda benim adettimin 12 günü sümüksü bı akıntı geldi silerken afedersiniz sonra beyaz subgibi akıntı falan dahada gelmedi
Evet aynn yumurta akı bı bı uzayan akıntı yani ondan sonra ıslaklık oldu bu ay mı öylemi geldi bana anlamadım akıntı genelde cokmu olurSu gibi olmaz daha kıvamlı olur, çamaşır üstünde kalir
Gebelik varmı pekiBenim 2-3 gün olmuştu
Sonrasında olmadı denilebilir
Normal akinti gibi ara ara oluyor sadece
Burda anlatılan gibi hiç olmadı
Hatta bende burdaki yazilan bazı belirtiler olmadigi icin hamilelige yormamistim
Şuan hala daha az oluyor
Demekki kişiden kişiye değişiyor cnmBende böyle akıntılar olmuyor sizlerin bahsettiği gibi yoksa yumurtlamıyormuyum
Bende akıntıyla anlamak isterdim vallaDemekki kişiden kişiye değişiyor cnm
Evet varGebelik varmı peki
Benim gibi yani bende çok supeliyim kendimden ayın 16 kesinleşecek artıkEvet var
12 gününüz varBenim gibi yani bende çok supeliyim kendimden ayın 16 kesinleşecek artık