Yumurtalama akıntısı nasıl birşey çok mu azmi anlamadım çok cahilim bu konuda

Yogun oluyor akinti camasirim bu donemde hep ıslak olurdu. Hatta hafif kasık agrilarida eşlik ediyordu.

Yok kulanmiyorum maelesef takvimle takip ediyorum adettimin 14 günü yani adettim biter bitmez hergun ilişki oluyor zaten tutar inşallah ama bu akıntı az geldi ona takıldım ya
Takilma bence. Butun hormonlarimiz ne yazik en ufak seyden etkileniyor 🤣 stres uyku duzeni yeme icme hava degisimi. Bunlarla ilgilidir. Ve her kadinin vücudu farklidir. Kendini strese sokma gebelik planliyorsan. 😊 keyfini cikar dua et saglikli beslen
Tabii yeni evliysen de bi kadin doguma git genel bi kontrol ettir. Bi sorun varsa erkenden önüne gecersin 😊

Takilma bence. Butun hormonlarimiz ne yazik en ufak seyden etkileniyor 🤣 stres uyku duzeni yeme icme hava degisimi. Bunlarla ilgilidir. Ve her kadinin vücudu farklidir. Kendini strese sokma gebelik planliyorsan. 😊 keyfini cikar dua et saglikli beslen
Tabii yeni evliysen de bi kadin doguma git genel bi kontrol ettir. Bi sorun varsa erkenden önüne gecersin 😊
İkinci için çalışıyoruz bütün kontrollerimi de yaptım ne yazikki 3 aylık bebeğimi düşürdüm eşimle hiç yumurtlamayı denkleştirenedim nasip bakacaz ama içimde bı his oldu sanki akıntıyı merak ettim ya hayırlısı artık 🥲♥️

Sorum yukarda benim adettimin 12 günü sümüksü bı akıntı geldi silerken afedersiniz sonra beyaz subgibi akıntı falan dahada gelmedi
Benim 2-3 gün olmuştu
Sonrasında olmadı denilebilir
Normal akinti gibi ara ara oluyor sadece
Burda anlatılan gibi hiç olmadı
Hatta bende burdaki yazilan bazı belirtiler olmadigi icin hamilelige yormamistim
Şuan hala daha az oluyor

X