- 4 Mart 2018
- 444
- 3.404
- 63
Bana şu zaman olman lazım demedi andreyCanım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana şu zaman olman lazım demedi andreyCanım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor
Kuzum adet olmadan acaba kist olmasın diyemi verdilerCanım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor
Merkez bugünden iki haftalığına kapandıBana şu zaman olman lazım demedi andreyverdikleri yeşil ilaç dün bitti adet olunca bize haber ver mutlaka dedi
Ayy inşallah arkadaşım inşallahÇok bereketli bir donör maşallah
Bu iş Allahın izniyle tamam![]()
Lütfen stresten koru kendiniAyy inşallah arkadaşım inşallahdün de eşimle tartışmıştık transfer öncesi ,bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum kendi kendime o farkında değil tabi hala sinirli olduğumun. Valla herşey etkileyecek diye korkuyorum. Sakin olmam gerektiğini düşünerek strese giriyorum ya
![]()
Andrey muradına erdi demekMerkez bugünden iki haftalığına kapandı
Bende adet oldum banada yasmin yazmış doktor
İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak![]()
Sagol arkadasım tesekkurler5aa ve 5ab
Maşallah 41 kere maşallah9 tane embriyom vardı bugun ,2 tanesini transfer ettiler . dondurulck kalitede de 6 tane varmış onları da dondurduk![]()
Canim bu ignenin aynisi ile tedaviye basladim. Regl tarihimden 1 hafta once igneyi vuruldum. Bu duruball’in soyledigi gibi zoladex’in muadili. Hormonlarini sifirliyor. Sen reglCanım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor
Transferin hayirli olsun9 tane embriyom vardı bugun ,2 tanesini transfer ettiler . dondurulck kalitede de 6 tane varmış onları da dondurduk![]()
Zaza canım sen dış gebelik den korkuyordun, adet olduğuna göre çok şükür dış gebelik yokmuş . tedavin hayırlı olsun canımMerkez bugünden iki haftalığına kapandı
Bende adet oldum banada yasmin yazmış doktor
İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak![]()
Maşallah 41 kere maşallahne bereketli donörün varmış canım
eşinin spermi de iyi durumda demek
Allah'ım yüzünü güldürsün sana bağışlasın
sımsıkı tutunsunlar kuzucuklar
![]()
Teşekkürler kızlar, evet bereketliymis, bende bu kadar beklemiyodum inşallah tutar da geriye onlardan kardeş yapmaya gelirizTransferin hayirli olsun![]()
En anlayislisi bile tahammülsüz olabiliyo bence şu durumlarda ,aynen bu hormonlar beni mahvetti zaten bende ben değilim gerçiLütfen stresten koru kendini
Bir ton hormon etkisi altındasın
Malesef çok eşle bunu anlamıyor
Sen o içindeki sana tutunmak isteyenlerin hatırı katiyyen kötü düşünme ve umutla bekle
Çok şükür dış gebelik yokZaza canım sen dış gebelik den korkuyordun, adet olduğuna göre çok şükür dış gebelik yokmuş . tedavin hayırlı olsun canım![]()
Sorma bende de durum aynıÇok şükür dış gebelik yok
Ama şuan belim kopugor![]()
rahim hala gebeliğin kalıntılarını atıyor ondan ağrım çokSorma bende de durum aynıkarnım ağrıyor patladı patlayacak eli kulağında geldi gelecek
aynı günlerde adet oluyoruz
bi gelsede şu meşhur lucrini bende yapsam
![]()
Kader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
![]()
Bir dahakine sağlıklı bir doğumdan sonraki sancılarınız olacak inşallah.Allah hepimizin kucaklarını hayırlısı ile doldursun inşallah.Pablo benim
rahim hala gebeliğin kalıntılarını atıyor ondan ağrım çok
kurban oldugum rabbim yuzunu guldursun hersey guzel olsun insallahKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
![]()
Ben ilk tedavide adamin basini yemistim bin pisman olmustu benle gittigine vidi vidi yedim bitirdim adami bu hayatta bir kahrimizi aileler cekiyor kocalar anlamiyor dunyanin ilaciydi ignesiydi anlamiyorlar karsindakinin psikolojisini azcik allttan aliversinler neerddee illa bese bes cevap vereceklerEn anlayislisi bile tahammülsüz olabiliyo bence şu durumlarda ,aynen bu hormonlar beni mahvetti zaten bende ben değilim gerçi![]()