• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor
Kuzum adet olmadan acaba kist olmasın diyemi verdiler
Doktora bir sorsana

Bana şu zaman olman lazım demedi andrey 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️verdikleri yeşil ilaç dün bitti adet olunca bize haber ver mutlaka dedi
Merkez bugünden iki haftalığına kapandı
Bende adet oldum banada yasmin yazmış doktor
İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak😂

Çok bereketli bir donör maşallah
Bu iş Allahın izniyle tamam😍👍
Ayy inşallah arkadaşım inşallah 🙏 dün de eşimle tartışmıştık transfer öncesi ,bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum kendi kendime o farkında değil tabi hala sinirli olduğumun. Valla herşey etkileyecek diye korkuyorum. Sakin olmam gerektiğini düşünerek strese giriyorum ya 😁

Ayy inşallah arkadaşım inşallah 🙏 dün de eşimle tartışmıştık transfer öncesi ,bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum kendi kendime o farkında değil tabi hala sinirli olduğumun. Valla herşey etkileyecek diye korkuyorum. Sakin olmam gerektiğini düşünerek strese giriyorum ya 😁
Lütfen stresten koru kendini
Bir ton hormon etkisi altındasın
Malesef çok eşle bunu anlamıyor
Sen o içindeki sana tutunmak isteyenlerin hatırı katiyyen kötü düşünme ve umutla bekle

İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak😂
Andrey muradına erdi demek😂😂😂😂tatil de tatil diyordu 😂Hakkında en hayırlı olsunn canım inşallah 🙏 Bende tanışacak mıyım acaba şu MEŞHUUUR zoladex le çok merak ediyorum

Sagol arkadasım tesekkurler 😊 5aa ve 5ab
9 tane embriyom vardı bugun ,2 tanesini transfer ettiler . dondurulck kalitede de 6 tane varmış onları da dondurduk😊
Maşallah 41 kere maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿 ne bereketli donörün varmış canım 🥰🥰 eşinin spermi de iyi durumda demek 😀 Allah'ım yüzünü güldürsün sana bağışlasın 🤲🤲 sımsıkı tutunsunlar kuzucuklar🥳🥳🥳🥳

Canım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor
Canim bu ignenin aynisi ile tedaviye basladim. Regl tarihimden 1 hafta once igneyi vuruldum. Bu duruball’in soyledigi gibi zoladex’in muadili. Hormonlarini sifirliyor. Sen regl
Olmus olsaydin bu igneye suan gerek olmayacakti. Ben yapar yapmaz regl
Oldum sen de 1 hafta icinde olacaksindir. Sanirim bildigim kadariyla olmasan da tedavin baslamis oldu zaten bu surecte reglin hic onemi yok😁

Zaza canım sen dış gebelik den korkuyordun, adet olduğuna göre çok şükür dış gebelik yokmuş . tedavin hayırlı olsun canım💋💋

Maşallah 41 kere maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿 ne bereketli donörün varmış canım 🥰🥰 eşinin spermi de iyi durumda demek 😀 Allah'ım yüzünü güldürsün sana bağışlasın 🤲🤲 sımsıkı tutunsunlar kuzucuklar🥳🥳🥳🥳
Transferin hayirli olsun ❤️❤️❤️
Teşekkürler kızlar, evet bereketliymis, bende bu kadar beklemiyodum inşallah tutar da geriye onlardan kardeş yapmaya geliriz 😁🙏🤭

Lütfen stresten koru kendini
Bir ton hormon etkisi altındasın
Malesef çok eşle bunu anlamıyor
Sen o içindeki sana tutunmak isteyenlerin hatırı katiyyen kötü düşünme ve umutla bekle
En anlayislisi bile tahammülsüz olabiliyo bence şu durumlarda ,aynen bu hormonlar beni mahvetti zaten bende ben değilim gerçi 😁

Pablo benim
Sorma bende de durum aynı 😫karnım ağrıyor patladı patlayacak eli kulağında geldi gelecek 😫 aynı günlerde adet oluyoruz🤭 bi gelsede şu meşhur lucrini bende yapsam 🤭
rahim hala gebeliğin kalıntılarını atıyor ondan ağrım çok

Canım tedavin mucizenle sonlansin♥️💙
Kader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım var 🙏😊biraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem🙏

Ben tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten

Kader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım var 🙏😊biraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem🙏
kurban oldugum rabbim yuzunu guldursun hersey guzel olsun insallah

En anlayislisi bile tahammülsüz olabiliyo bence şu durumlarda ,aynen bu hormonlar beni mahvetti zaten bende ben değilim gerçi 😁
Ben ilk tedavide adamin basini yemistim bin pisman olmustu benle gittigine vidi vidi yedim bitirdim adami bu hayatta bir kahrimizi aileler cekiyor kocalar anlamiyor dunyanin ilaciydi ignesiydi anlamiyorlar karsindakinin psikolojisini azcik allttan aliversinler neerddee illa bese bes cevap verecekler😳😳😳😳

Back
X