Merhaba, tabiki seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Evet Martta başlaman gerekiyor, ilk süreçlerine telefonla başlıyorsun, kendisi sana ilaçlarını söylüyor, Türkiyedeki herhangi bir doktora gidebilirsin, rahim filmi istiyordu. İstediğin doktorun yumurta takibini yapabilir. Ahmet hoca şunu istiyorum bunu istiyorum diye söylüyor zaten.

Donörü de kendin seçebiliyorsun, dediğin gibi çocukluk resmine bakıyorsun, kan grubu boy kilo meslek vb bilgileri de oluyor.

Bizde taze embriyo transferi olmadı, dondurulup 1 ay sonra transfer oldu, yumurta toplama için de transfer için de günübirlik gitmen yeterli.

Çift embriyo da 3 embriyo da koyabiliyorlar, Ahmet hoca yönlendiriyor bu konuda da, tabiki son karar sizin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhabalar neden taze embriyo transferi olmadı acaba bilgi verebilir misiniz? Yani ne gibi durumlarda dondurulup 1 ay sonra gidiliyor

Merhabalar neden taze embriyo transferi olmadı acaba bilgi verebilir misiniz? Yani ne gibi durumlarda dondurulup 1 ay sonra gidiliyor
Yani şöyle, toplanan yumurta sayısına göre diye biliyorum. Çok yumurta toplanınca -ki bende 24 ya da 26 tane toplanmıştı- rahimde oluşabilecek yumurtaların yerine sıvı birikmesi riskinden dolayı dondurulmuştu. En önemlisi doktorumuz Ahmet bey bu şekilde önerdiği için bu yolu seçtik

Aaa anladım benim de 2 kere gitmem gerekicek de yumurta toplanıcak daha sonra transfere gidecektim o yüzden sordum teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yardımınız için

Bende gemetik den dolayi iki tane 18 haftalik ve 19 haftalik bebekimi kaybettim bizde domasyona karar aldik özelden yaza bilirmiyim size?

Bende yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum.hangi merkeze gitsem yardımcı olur musunuz

Birde lucrin depot diye bir igne kullandiniz mi bir kerelik yapiliyormus tedaviye baslamadan once ben piyasada bulamiyorum nasil olacak bu isler ilacladi bulmada zorluk cekiyor musunuz sizde ?

Merhaba Ahmet eser o zaman hangi hastanedeydi

Wize özelden yaza bilirmiyim

Arkadaşlar british tüp bebek merkezi ile ilgili bilgisi olan var mı? Nisan ayında sprem donasyonu yaptırmak istiyorum

Arkadaşlar british tüp bebek merkezi ile ilgili bilgisi olan var mı? Nisan ayında sprem donasyonu yaptırmak istiyorum
Bende bir doktor arkadaşımın önerisi ile dr. erdal beye ulaştım kendisi brıtısh tüp bebekte çalışıyor araştırdık olumsuz birşey duymadık nasipse bende mart ayında yumurta donasyon yaptıracağım umarım hepimiz mutluluk ve sağlık içinde sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz

Merhaba birşey sormak istiyorum. Bu bahsettiğiniz klinik Euro Care ivf mi? Yoksa Euro ivf?

Merhaba yumurta donasyonu için Vita altera ve ventus hakkında bilgisi olan var mı yumurta donasyonu yapan ve olumlu sonuç alan arkadaşlar birbirimize yardımcı olursak çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…