- 18 Mart 2024
- 23
- 14
- 36
Hayirli olsunMerhaba, çok teşekkür ederim.
Ben Doç Dr Ahmet Eser’den tedavi aldım, kendisi kolan british hastanesinde tedavimi yaptı. Asıl mesela hastane değil, doktor. Arkadaşlar Dr Ahmet hocaya direkt instagram üzerindeki tlf bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Ewt kabızlık başladı ya, dün 3 litre su içtimBende yeşil mercimekli salata yemeği düşünüyorum. Ya bugün yola çıkıyorum, 2 uçuş ile evime gideceğim. O zaman bir düzen oturturum. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur
İnsan ne kadar olsa başarı öyküsü olan bir yeri tercih etmek istiyor. Denenmis ve gercek yorum yaoan. Hepimiz aynı umutun etrafındayiz. Piyasa da neler döndüğünü ve işlemin maliyetini biliyoruz.Doğru yer diye birşey yok ki canım malesef nasibimiz neresi kimbilir diyebiliriz ancak .En popüler klinikler doktorlardan bile negatif dönenler çok fazla garanti gözüyle bakma kalbini dinle içine sinen klinik ile yoluna devam et inşallah
Sizi elbette anlıyorum ama başarı sayısı çok fazla olan kliniğe gidip negatif olma (inşallah olmaz ) ihtimali de var demek istiyorum.Cok fazla çetrefilli bir konu dert edecek o kadar şey var ki o yüzden içinize sinen olumlu yönleri agir basani tercih edin başka türlüsü adım atamamak olur çünküİnsan ne kadar olsa başarı öyküsü olan bir yeri tercih etmek istiyor. Denenmis ve gercek yorum yaoan. Hepimiz aynı umutun etrafındayiz. Piyasa da neler döndüğünü ve işlemin maliyetini biliyoruz.
Merhaba Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin süreç nasıl zormu bende mayısta gidiyorum transfer sobrası ilac igne verdilermiMerhaba Arkadaşlar, ben gebeyim bugün sonucum çıktı. Cuma günü 2. Kan testini vereceğimRabbim evlat isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin Bana da sağlıkla gebeliğimi sürdürüp hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi Allahım nasip etsin. Sevgiyle kalın
Merhaba sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bende mayısta gidiyorum Kıbrısa bizlerde dua edin inşallahArkadaşlar merhaba.
14 Şubat beta sonucum140
16 Şubat bugünki sonucum 325 çıktı
Çok şükür hamileyim.bu platform da çok şey öğrendim bilgi veren arkadaşlardan herkesten Allah razı olsun
dileyen herkese rabbim tatdırsın18 sene sonra böyle güzel bi duyguyu yaşamak çok güzel.sağlıcakla kalın
Merhaba başladınız mı hitteMerhaba nerede yaptırdınız hangi klinik ben Dr hiti düşünüyorum birkaç yer ile görüştüm hem heyecan hem stres var adetimle beraber başlamayı düşünüyoruz
Evet kordinasyon var filiz Han'im onun ilemiletisme geçtim eylem hoca sadece bir kere aradı ama sürekli filiz Han'im ilemiletisim de idim filiz Han'im dosya ile ilgilenip eylem hanima iletiyordjHayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Ben iletişimde sorun yaşıyorum orayla mert bey ilgileniyordu eylem hanımla konuşturacağım sizi dedi ama günler geçti dönmedi . Siz gitmeden telefonda görüştünüz mü eylem hanımla
Size filiz Han'im in numarasini özelden atiyorum..Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Ben iletişimde sorun yaşıyorum orayla mert bey ilgileniyordu eylem hanımla konuşturacağım sizi dedi ama günler geçti dönmedi . Siz gitmeden telefonda görüştünüz mü eylem hanımla
Size msj atamiyorum siz atın numarayi göndereyimHayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Ben iletişimde sorun yaşıyorum orayla mert bey ilgileniyordu eylem hanımla konuşturacağım sizi dedi ama günler geçti dönmedi . Siz gitmeden telefonda görüştünüz mü eylem hanımla
İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınızMerhaba sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bende mayısta gidiyorum Kıbrısa bizlerde dua edin inşallah
Belirtileriniz nelerdi nelere dikkat ettiniz.İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
Sanırım hite gideceksiniz kolaylıkla güzellikle geçsin inşallah. Berna hanımla mi görüştünüz istedikleri testleri verdiniz mi ? Rahim kalınlığına falan bakıldı mı gitmedenBelirtileriniz nelerdi nelere dikkat ettiniz.
Bende kontrol ettiğimde orada görüyorum. Siz bilgi alabildiniz mi acaba?Ahmet Eser Sevinç hastanesinde calısmiyormu
Gülşen hanımla görüştüm adet söktürücü 3gun oldu biteli arife günü rahim filmi cektrdim ozamn ayriyeten ultrasonla bakıldı 4mmdi adeti bekliyorum rahim ağzı ölçülür ilaca baslancakmis siz?Sanırım hite gideceksiniz kolaylıkla güzellikle geçsin inşallah. Berna hanımla mi görüştünüz istedikleri testleri verdiniz mi ? Rahim kalınlığına falan bakıldı mı gitmeden
Tek sancda sağlıcakla gelir inşallah bizlerde dua edinMerhabalar kızlar nasılsınız biz 35 haftalık olduk teyzoşlarr sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Etmez olurmuyum hiç Allahım sana isteyen herkese nasip etsinTek sancda sağlıcakla gelir inşallah bizlerde dua edin
Amin yas kaç ve ilk başta heyecan nasıldı.ben 36 yaşındaym.bi kızım var 13 yaşında bu 2.evliligim bu eşimin yok zaman yaklaştıkça beni heyecan stres sardiEtmez olurmuyum hiç Allahım sana isteyen herkese nasip etsin