Amin yas kaç ve ilk başta heyecan nasıldı.ben 36 yaşındaym.bi kızım var 13 yaşında bu 2.evliligim bu eşimin yok zaman yaklaştıkça beni heyecan stres sardi
Heyecan hep oluyor son zamanlarda da çoğalıyor yaş 24Amin yas kaç ve ilk başta heyecan nasıldı.ben 36 yaşındaym.bi kızım var 13 yaşında bu 2.evliligim bu eşimin yok zaman yaklaştıkça beni heyecan stres sardi
Evet ilaç ve iğnelerle devam ediliyorTransfer sonrasi igne yada ilac tedavisi veryorlarmi
Kimi 3 ay dior Gülşen hemşire şuan bisey demedi kusura bakmayın yoruyorum sizi.once bi basarsz tüp denemem olunca busefer daha temkinli olim diyorum yeme içme yada uzun yatma gibi varmışsın ilk siralar yaptığınızEvet ilaç ve iğnelerle devam ediliyor
Estağfurullah benim de ikinci denemem ilki kimyasal gebelik ile sonuçlandı ilk seferde transfer oldu o gün dinlendim ertesi gün yola çıkmıştık uçak iniş sırasında çok salladı iki embriyo transfer edilmişti bu sefer tek embriyo transferi oldu transfer günü sadece yemek ve lavabo için kalktım ertesi gün de güzelce dinlendim turkiyeye 3. gün döndük en onemli faktör bence moral ve kendini çok kaptırmamak herşey gönlünüzce olsun ilaçları saati satine almayi iğneleri düzgün olmayı ihmal etmeyinKimi 3 ay dior Gülşen hemşire şuan bisey demedi kusura bakmayın yoruyorum sizi.once bi basarsz tüp denemem olunca busefer daha temkinli olim diyorum yeme içme yada uzun yatma gibi varmışsın ilk siralar yaptığınız
Ben biraz kafaya çok takan cinstenim. Feribotta gitces tasucundan belki orda kalmayı 1hafta daha uzatrim kimi dior 2ay yat bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınEstağfurullah benim de ikinci denemem ilki kimyasal gebelik ile sonuçlandı ilk seferde transfer oldu o gün dinlendim ertesi gün yola çıkmıştık uçak iniş sırasında çok salladı iki embriyo transfer edilmişti bu sefer tek embriyo transferi oldu transfer günü sadece yemek ve lavabo için kalktım ertesi gün de güzelce dinlendim turkiyeye 3. gün döndük en onemli faktör bence moral ve kendini çok kaptırmamak herşey gönlünüzce olsun ilaçları saati satine almayi iğneleri düzgün olmayı ihmal etmeyin
Ben Berna hanımla görüştüm ama biraz soğuk geldi yani hangi hastane ile görüştüysem o söz edilen ilgili danışmanlar bana denk gelmiyor hep farklı burada yazılmayan isimlerle görüşüyorum . Benim taşınma durumum var haziran temmuz gibi düşünüyoruz. Bir liste gönderdi hitteki Berna hanım troid hepatit kolesterol bunların hepsine bakılacak. Siz benden önce gideceksiniz sanırım süreçle ilgili bilgi verirseniz sevinirimGülşen hanımla görüştüm adet söktürücü 3gun oldu biteli arife günü rahim filmi cektrdim ozamn ayriyeten ultrasonla bakıldı 4mmdi adeti bekliyorum rahim ağzı ölçülür ilaca baslancakmis siz?
Merhaba canım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar görür bebeklerimizi kucağımıza alırız öncelikle duacınızım hepinizin deBen biraz kafaya çok takan cinstenim. Feribotta gitces tasucundan belki orda kalmayı 1hafta daha uzatrim kimi dior 2ay yat bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Biz bir gün kalıp uçakla döndük. Hiç yatmadım. İlaçlarını düzgün kullan. Seni oyalayacak videolar izle. Yemeyi içmeyi bile kafaya takma . Çünkü ben ilk kez takmadım ve şuan kızım 1 haftalık ☺Kimi 3 ay dior Gülşen hemşire şuan bisey demedi kusura bakmayın yoruyorum sizi.once bi basarsz tüp denemem olunca busefer daha temkinli olim diyorum yeme içme yada uzun yatma gibi varmışsın ilk siralar yaptığınız
Maşallah maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah. Peki bisey soracağım adetten kac gun sonra gittiniz kacgunluk bi süreçBiz bir gün kalıp uçakla döndük. Hiç yatmadım. İlaçlarını düzgün kullan. Seni oyalayacak videolar izle. Yemeyi içmeyi bile kafaya takma . Çünkü ben ilk kez takmadım ve şuan kızım 1 haftalık ☺
Adetin başladığı gün ile birlikte 20.günde transfer oldu. Takibimi buradaki doktorumuz yaptı.Merkezle paylaşarak ilerledik.Maşallah maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah. Peki bisey soracağım adetten kac gun sonra gittiniz kacgunluk bi süreç
Teşekkür ederim. Gitmeden önce bir liste gönderiliyor, kadın için ayrı erkek için ayrı kan testleri her ikisi için, birde erkekten sperm testi bizden de hsg rahim filmi. Bu arada trisequens kullandım aralıksız 2-3 ay kullanmakta fayda var gitmeden rahimi hazırlıyor. Şimdiden kolaylıklar diliyorumSinem Hanım tebrik ederim Allah analı babalı büyüttürsün. Tecrübelerinizi, nelere dikkat ettiğinizi, hangi testleri yaptırdığınızı paylaşır mısınız? Ben de inşallah haziran ayında donasyon yaptıracağım.
Kıbrısta sadece yaşı nereli olduğu mesleği, fiziksel özellikleri bildiriliyor, en önemlisi önce kan grubunuza uyan birinden size benzediğini söyledikleri birine tamam diyorsunuz. Ukraynada video ile adayları görüp seçiyorlardı sanki. Kıbrısta güvenmek durumunda oluyoruz. O yüzden benzeme konsusunda kaygı olabiliyor görmediğimiz içinmerhaba, donasyon düşünüyorum. Donörleri kendimiz seçebiliyor muyuz? Yaptıranlar bilgi verebilir mi?
Çok teşekkür ederim sağ olunTeşekkür ederim. Gitmeden önce bir liste gönderiliyor, kadın için ayrı erkek için ayrı kan testleri her ikisi için, birde erkekten sperm testi bizden de hsg rahim filmi. Bu arada trisequens kullandım aralıksız 2-3 ay kullanmakta fayda var gitmeden rahimi hazırlıyor. Şimdiden kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKıbrısta sadece yaşı nereli olduğu mesleği, fiziksel özellikleri bildiriliyor, en önemlisi önce kan grubunuza uyan birinden size benzediğini söyledikleri birine tamam diyorsunuz. Ukraynada video ile adayları görüp seçiyorlardı sanki. Kıbrısta güvenmek durumunda oluyoruz. O yüzden benzeme konsusunda kaygı olabiliyor görmediğimiz için
Mrba kaliteleri ne idi peki.sizin içinize endişe düştü.Kendim istedim kalitesi yüzünden ve yıllardır bekletildiğinden şüphe ettim ve haklı çıktımkromozom hastalığı şüphesi var.Araştırılıyor