Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Genetik tarama embriyoya yapılıyor. Donore değil o sebeple olmaz heralde.
Donore yapılan testler varmış söylediklerine göre ama guven vermiyor bana
Genetik taramasi yapilmis donür secme sansiniz yok mu ekstra ödiyerek.Tabiki yine de garantisi yok hicbirseyin

Düsük olma riskini eleme sansi var NGS ya da digerlerinde fakat embriyo saglikliyken sagliksiz da olabiliyormus genetik taramaya gönderildiginde.

Merhaba hanımlar sma için artık kan testi isteniyor ya bizim ulkemizde acaba donora da yapılabilir mi bu kan testi sonuçta onun da garantisi yok hastalık durumunda bile nasıl yol izleyebiliriz ki

Merhaba hanımlar sma için artık kan testi isteniyor ya bizim ulkemizde acaba donora da yapılabilir mi bu kan testi sonuçta onun da garantisi yok hastalık durumunda bile nasıl yol izleyebiliriz ki
Sma için ülkemizde erkekten kan testi istiyorlar. Eğer erkekte sorun çıkarsa kadindan alıyorlar. O yüzden yurt dışı için de eşlerimizin yaptırması daha mantıklı. Benimm eşim geçen hafta kan verdi.
Ayrıca talepte bulunursanız Donore de sma testi yapılıyormuş.

Merhabalar ben temmuz da tedaviye başlayıp Ağustos da Kıbrıs a yumurta donasyonuna gitmeyi planlıyorum inşallah. Henüz Bristih ve Hit arasında kaldım .
Ama dün biri şey yazmış Hit in embrilog uzmanı çok iyiymis ve yeni yakın British e geçmiş diye duydum bilgisi olan ya da önerisi olan?

Kızlar Gynolife da tedavi göreniniz var mı? Tecrübelerinizi aktarır mısınız.
Son zamanlarda duymuyorum artık adini

Merhaba! Biotexdemi tedavi gördünüz

Merhaba! Biotexdemi tedavi gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…