- 10 Ocak 2023
- 60
- 31
- 52
Genetik taramasi yapilmis donür secme sansiniz yok mu ekstra ödiyerek.Tabiki yine de garantisi yok hicbirseyinGenetik tarama embriyoya yapılıyor. Donore değil o sebeple olmaz heralde.
Donore yapılan testler varmış söylediklerine göre ama guven vermiyor bana
Genetik tarama embriyoya yapılıyor. Donore değil o sebeple olmaz heralde.
Düsük olma riskini eleme sansi var NGS ya da digerlerinde fakat embriyo saglikliyken sagliksiz da olabiliyormus genetik taramaya gönderildiginde.Genetik tarama embriyoya yapılıyor. Donore değil o sebeple olmaz heralde.
Sma için ülkemizde erkekten kan testi istiyorlar. Eğer erkekte sorun çıkarsa kadindan alıyorlar. O yüzden yurt dışı için de eşlerimizin yaptırması daha mantıklı. Benimm eşim geçen hafta kan verdi.Merhaba hanımlar sma için artık kan testi isteniyor ya bizim ulkemizde acaba donora da yapılabilir mi bu kan testi sonuçta onun da garantisi yok hastalık durumunda bile nasıl yol izleyebiliriz ki
BC transferiniz tuttu mu acabaMerhaba bana 5.gün ve 6.gün transfer edildi
BC CC dendiğini duydum sizce kalite olarak kötü mü
Aksine bana %60 olur ihtimalli konuştu
Tuttu ama keşke tutmasaydı diyorumBC transferiniz tuttu mu acaba
Hayırlısı olsun inşallah ne oldu ki neden yaptılar taramaTuttu ama keşke tutmasaydı diyorum40 tane olasılıkla bin çeşit tarama tanı testi yaptık yapıyoruz bekliyoruz
Kalitesiyle alakası yoktur ama yaptığıma pişman oldum maalesef
Kendim istedim kalitesi yüzünden ve yıllardır bekletildiğinden şüphe ettim ve haklı çıktımHayırlısı olsun inşallah ne oldu ki neden yaptılar tarama
Var çok şükür ikiz kızlarım ama son embriyo idi ve imha etmek istemedim vicdan yaptımİyi haberler duy inşallah canım, ilk gebeliğin mi başka varmı bebeğin
Kieve gitttinizmi biotexden mi bahsediyorsunuz memnunlar mı yoksa reklamımı yapılıyorVay betelefon icin extra karta gerek yok demi cnm int de otelde ücretsizmi?
Merhaba! Biotexdemi tedavi gördünüzHiç sıkıntı çekmeden gidip gelmek, nerede kalacağım, ulaşımı nasıl sağlayacağım, yanıma para alacak mıyım, kaldığım yerden kliniğe nasıl gideceğim, transfer sonrası havaalanına nasıl geri döneceğim, sabah öğle akşam nerede ne yiyeceğim vb. ana dertlerin :) olmaması tedavi sırasında aslında görünmeyen çok önemli unsurlardan bence, başkalarının sizin adınıza her şeyinizi planlıyor olması çok hoş, insan strese girmiyor ve ekstradan başka şeyler düşünmüyor! En son gittiğimizde eşime dedim ki; iyi ki bu şekilde her şey paket dahilinde sadece uçaktan iniyoruz ve gerisi artık dönene kadar kliniğin kontrolünde ne güzel...
Biz her gittiğimizde hiç zorlanmadık, çok rahat gidip geldik, Biotexcom eşim ve bana hem sağlık sigortamızı yaptı epostayla gönderdi, hem tedavi olduğuma dair izin kağıdımı, hem ulaştığımızda bizi alıp karantina otellerine bırakıp sabahında kendileri Covid testi yapıp sonuç çıkana kadar odamızda bize her türlü imkanı sağladılar, yaz döneminde ise iznimize denk getirip tedavi boyunca da paket kapsamında 9 gece kaldık, eşim ve benim için extra bir ödememiz olmadı. Süreci çok güzel yönettiler gerçekten, ben memnun kaldım.
Biz her gittiğimizde tedaviye başka ülkelerden de gelenler vardı, orada tanıştığımız kişiler oldu ve benim bildiklerimden, pandemiden önce üçüzlere hamile kaldı ve redüksiyondan sonra bir kız bir erkek ikizlerini doğurdu :) Pandeminin ilk aylarında ise, her ülke tarafından ilk önce gidip gelinmesi yasaklanan ülke İtalya olmasına rağmen, izinle en çok İtalya'dan tedaviye gelmişlerdi. Hatta bizi güldürmüşlerdi, İstanbula girişleri serbest olduğu için önce İstanbula gelip, İstanbuldan Kiev'e geçiyorlarmış :) eee ne de olsa, onlarda Akdeniz insanı, İtalyanlarla bu tarz konularda benzeşiyoruz diye boşuna demiyorlar :)
Mesela Almanya'dan da birisiyle tanışmıştık, o ise donasyona değil, tüp bebek tedavisine gelmişti, ilaçlar tedaviler imkanlar daha pahalı, burası daha iyi demişti.
Merhaba! Biotexdemi tedavi gördünüzSma için ülkemizde erkekten kan testi istiyorlar. Eğer erkekte sorun çıkarsa kadindan alıyorlar. O yüzden yurt dışı için de eşlerimizin yaptırması daha mantıklı. Benimm eşim geçen hafta kan verdi.
Ayrıca talepte bulunursanız Donore de sma testi yapılıyormuş.
Var çok şükür ikiz kızlarım ama son embriyo idi ve imha etmek istemedim vicdan yaptımama Şuan maalesef keşke noktasındayım
Amin inşallah cnm
mrb biotexdemi tedavi gördünüzVar çok şükür ikiz kızlarım ama son embriyo idi ve imha etmek istemedim vicdan yaptımama Şuan maalesef keşke noktasındayım
Amin inşallah cnm
Mrb biotexdemi tedavi gördünüz bilgi verebilir misinizKızlar ikiz gebeliklerde sezeryan oluyor değil mi, normal doğum yapılmıyor.
Bir de tek gebelik olursa donasyon fark etmez normalde doğurulur sanirim
Merhaba! Biotexde mi tedavi gördünüz bu yer hakkında fikriniz varmıVar çok şükür ikiz kızlarım ama son embriyo idi ve imha etmek istemedim vicdan yaptımama Şuan maalesef keşke noktasındayım
Amin inşallah cnm
Mrb biotexden taşıyıcı annelik istiyorum memnun kaldınız mıTercih etmedik ya nasip diyerek başladık
HayırMerhaba! Biotexde mi tedavi gördünüz bu yer hakkında fikriniz varmı