Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne desem bilemiyorum. Eşime diyorum ki göle maya çaldık ya tutarsa. Yani olasılıklar üzerinde kafa yormaya gerek yok sankiHayırlı olsun canım ben pozitif gördüm ama gebelik süresinde bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
Bende senin gibi 10 yıl hep hayal ettim durdum.güzel haber alınca buraya yazmak nasip oldu.inşallah sanada o güzel haberi aldığın an buraya yazmak nasip olsunYa ben böyle guzel hamile haberlerini duydukça durmadan yılmadan devam etmek istiyorum sanki bir adım kalmış hissediyorum allah'ım bizlere de nasip etsin insallah bende bi gün gelecek güzel haberleri paylaşıcam inanıyorum kim bilir ne güzel anneler olacaksınız maşallah
Inşallah canım benimBende senin gibi 10 yıl hep hayal ettim durdum.güzel haber alınca buraya yazmak nasip oldu.inşallah sanada o güzel haberi aldığın an buraya yazmak nasip olsun
Elbette öyle güzel düşün güzel olsun canım Rabbim ol derse olur herşeyNe desem bilemiyorum. Eşime diyorum ki göle maya çaldık ya tutarsa. Yani olasılıklar üzerinde kafa yormaya gerek yok sanki
Benim takip ettiğim bir doktor var paylaşımlarında evlilik şartı olmadan da çocuk sahibi olabilirsiniz diye durum paylaşıyor du.Kızlar evlenmeden donasyonla bebek sahibi olma hakkı var mı Kıbrıs’ta
Merhaba sizi tanımıyorum ama şu yazınızı görünce gözlerim doldu. Ben bu konuyu hem en baştan hem de sondan okuyorum bilgi edinebilmek için. Bu sabah 2011 deki ilk mesajlarınızı okumuştum şimdi bu yazınızı görünce çok mutlu oldum.Selamlar herkese.. İyi bayramlar dilerim öncelikle. 2011 de bu konu açılırken burada olan kişilerdenim. O dönemde bir kere denemiş sonra vazgeçmiştim. Eşimin ısrarı ile bir kere daha denemeye karar verdik. 2 martta transferimiz oldu HITte. Pozitif görmek kısmet oldu bize de. Şu an 10 haftadayız.
Merhaba benimde polip vardı 5,6 mm falandı hitereskopi oldum geçen ay adet sonrası bu ay adetimle başlandı bana çok önemli değil etkilemez diyen Dr larda oldu ama ben başlamadan önce alınmasını istedim sonrasında tutmazsa pişman olmamak için hitereskopi sonrası bir kaç ay beklemeye ihtiyaç var mı bilmiyorum benim transferim bu ayın 13. De şuan transfer öncesi ilaclarima başladımMerhaba, kızlar Nisan ayinda transfer olacaktım. Tedaviye start verecektik ama, Hsg de polip çıktı. Merkezden cevap bekliyorum.
Var mi böyle birsey yaşayan ne yaptınız.
5mm boyutu.
Kanama yapmiyor
Aynı şekilde benimde ultrasonda Dr fark etti ara kanama vs hiçbir şikayetim yoktu Şubat 6 sında ameliyat oldum Mart 13 transfer aradan 40 gün geçmiş oluyor bir problem olmaz diye düşünüyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolu düşe kalka yürüyoruzMerhaba, kızlar Nisan ayinda transfer olacaktım. Tedaviye start verecektik ama, Hsg de polip çıktı. Merkezden cevap bekliyorum.
Var mi böyle birsey yaşayan ne yaptınız.
5mm boyutu.
Kanama yapmiyor
Ben de genetik taramalı istedim. Gynolife ile görüştüm. Her bir yumurtayı 500 Euro’ya gönderiyorlarmış tarama için.Arkadaşlar merhaba kıbrısta genetik taramalı yani pgt tüp bebek fiyatlarından bilginiz var mı acaba? Bazı yerlerde 5 bin euro bazılarında ise 7 bin euro yazıyor, ordan bire bir fiyat alanlardan bilgi almayı çok isterim.
Genetik taramasi yapilmis donür secme sansiniz var mi?Ben de genetik taramalı istedim. Gynolife ile görüştüm. Her bir yumurtayı 500 Euro’ya gönderiyorlarmış tarama için.
Bana çok maliyetli geldi.
Aynı zamanda bu yöntemle cinsiyet de belirleniyormuş.
Ben böyle birsey istemedim ama fiyattan da düşmediler.
Bebekte herhangi bir hastalık çıkmasın diye istiyorsunuz değil mi?
Bu benimde çok kafama takılıyor.
Annenin genetiğini bilmiyoruz akrabalarında vs bir hastalığı var ki bilmiyoruz çok da detaylı bakıldığını düşünmüyorum.
Çok maliyetliymiş gerçekten hele ki TL bazına çevirince çok yüksek miktarlar çıkıyor maalesef. Aslında burda da daha uygun fiyata yapılıyor.Ben de genetik taramalı istedim. Gynolife ile görüştüm. Her bir yumurtayı 500 Euro’ya gönderiyorlarmış tarama için.
Bana çok maliyetli geldi.
Aynı zamanda bu yöntemle cinsiyet de belirleniyormuş.
Ben böyle birsey istemedim ama fiyattan da düşmediler.
Bebekte herhangi bir hastalık çıkmasın diye istiyorsunuz değil mi?
Bu benimde çok kafama takılıyor.
Annenin genetiğini bilmiyoruz akrabalarında vs bir hastalığı var ki bilmiyoruz çok da detaylı bakıldığını düşünmüyorum.
Genetik tarama embriyoya yapılıyor. Donore değil o sebeple olmaz heralde.Genetik taramasi yapilmis donür secme sansiniz var mi?
Genetik tarama yaptırsaniz bile bu size %100 sağlıklı olacak garantisi vermez dedi birde.Çok maliyetliymiş gerçekten hele ki TL bazına çevirince çok yüksek miktarlar çıkıyor maalesef. Aslında burda da daha uygun fiyata yapılıyor.