Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar merhaba burda da bu tarz bir konu açma konusunda çok kararsız kaldım ama fikirleriniz çok önemli.
2018 fen bu yana erken menopoz olduğumu öğrendiğim tarihten beri bu gruba üyeyim.
İlk günden beri yumurta donasyonu düşündüm ve hiç kararsız kalmadım.
o süreçte bekardim 2019 da evlendim sonrasında kariyer hayatım vs derken erteledim bu zamana kadar. Nisan gibi tedaviye gidecekken kafamda bin tane sorular döndü.
Eşim de donorun genetik olarak incelendiğinden emin olmadığı için diyor ki ya kadinin ailesinde genetik hastalıkları olan birileri varsa. Ne kadar inceliyorlar.
Donör bir sürü yumurta bağışlıyor 20-35 yaşına kadar. Genelde insanlar Türkiye’den gidiyor. DNA da dönerden geçiyor senden değil, çocuğun birsuru kardeşi olacak. Kardeşiyle evlenebilme ihtimalleri vs…
Pişman olabiliriz diyip kafamı Allak bullak etti.
Siz bu sorular için nasıl çözüm buldunuz.
İnan her kezde aynı düşünüyor Genetik taramalı yaptır imkanın var ise Yani bende onu düşündüm ben yabancıyım ama yinede Allah biliyor ne olacak En azından tüp bebekle mi doğmuş ona dikat ederim dedim İleride evlenme çağına geldiğinde

İnan her kezde aynı düşünüyor Genetik taramalı yaptır imkanın var ise Yani bende onu düşündüm ben yabancıyım ama yinede Allah biliyor ne olacak En azından tüp bebekle mi doğmuş ona dikat ederim dedim İleride evlenme çağına geldiğinde
Artık kimse tüp bebek olduğunu söylemiyor da.
Tek çocuk olsa şüphelenirim o şekilde diyorum ama artık geneli tek çocuk istiyor.
kardeşi olmayabilir.
Çözüm bulamadım açıkçası kafamda.
Türkiye’den o kadar çok insan var ki orada tedavi olan.

Artık kimse tüp bebek olduğunu söylemiyor da.
Tek çocuk olsa şüphelenirim o şekilde diyorum ama artık geneli tek çocuk istiyor.
kardeşi olmayabilir.
Çözüm bulamadım açıkçası kafamda.
Türkiye’den o kadar çok insan var ki orada tedavi olan.
Olabilir en azından çözümü olan birşey Dna yaptırın Benim mesela tüp bebeği saklama gibi bir durumum kalmadı Evlatlık kızımda var 18 yaşında kızımdan saklamaya çalışyom her şeyi Sürekli şüpheli durumda ve ço soru soruyor Normalde Allahdan hamileligim var erken doğumla kaybetdiğim ve 7 düşüğüm En azından sülalem bilmeyecek donasion olduğunu Birde ben kız kardeşimi çok düşündüm inan ondan bile istemedim bağlı olacak diye Ama en iyisi bilmediğin biri olunca daha rahat oluyorsun

Olabilir en azından çözümü olan birşey Dna yaptırın Benim mesela tüp bebeği saklama gibi bir durumum kalmadı Evlatlık kızımda var 18 yaşında kızımdan saklamaya çalışyom her şeyi Sürekli şüpheli durumda ve ço soru soruyor Normalde Allahdan hamileligim var erken doğumla kaybetdiğim ve 7 düşüğüm En azından sülalem bilmeyecek donasion olduğunu Birde ben kız kardeşimi çok düşündüm inan ondan bile istemedim bağlı olacak diye Ama en iyisi bilmediğin biri olunca daha rahat oluyorsun
Mesela evlatlık kızınızda varmış. Bunun bir kıstası yok yani. Tek çocuksa donasyon olabilir 2 ise olabilir vs.
Karşı taraftan DNA yaptıramam çocuğa da bunu açıklamak lazım travma yaratmaz mı.
DNA bizim isteğimize göre yapılıyor mu. Yasal olmaz sanırım.

Merhaba, Ben de donasyon tedavisine başladım. 15 Şubat ta transfer olacak . Endometriym 8,3 mm suan . Progestan fiti kullanıyorum. Ayrıca bugün itibariyle göbekten de vuruluyorum . Kaç yumurta toplandı söylemediler bile. Değişik oldu
Merhaba hayırlı olsun öncelikle Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah eşiniz sperm verdikten sonra ertesi gün bilgi veriliyor genellikle ne kadar toplandı kaç tanesi dollendi diyerek 3. Gün de bilgi veriliyor 5. Günde zaten transfer günü o günde bilgilendiriliyorsunuz bizim gittiğimiz klinik öyleydi

Merhaba hayırlı olsun öncelikle Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah eşiniz sperm verdikten sonra ertesi gün bilgi veriliyor genellikle ne kadar toplandı kaç tanesi dollendi diyerek 3. Gün de bilgi veriliyor 5. Günde zaten transfer günü o günde bilgilendiriliyorsunuz bizim gittiğimiz klinik öyleydi
Çok sağolun. Perşembe transfer yapılacak . En son 10 sağlıklı embriyo dendi. Çarşamba yine bilgi verilecek . Sizin süreç noldu ?

Arkadaşlar merhaba burda da bu tarz bir konu açma konusunda çok kararsız kaldım ama fikirleriniz çok önemli.
2018 fen bu yana erken menopoz olduğumu öğrendiğim tarihten beri bu gruba üyeyim.
İlk günden beri yumurta donasyonu düşündüm ve hiç kararsız kalmadım.
o süreçte bekardim 2019 da evlendim sonrasında kariyer hayatım vs derken erteledim bu zamana kadar. Nisan gibi tedaviye gidecekken kafamda bin tane sorular döndü.
Eşim de donorun genetik olarak incelendiğinden emin olmadığı için diyor ki ya kadinin ailesinde genetik hastalıkları olan birileri varsa. Ne kadar inceliyorlar.
Donör bir sürü yumurta bağışlıyor 20-35 yaşına kadar. Genelde insanlar Türkiye’den gidiyor. DNA da dönerden geçiyor senden değil, çocuğun birsuru kardeşi olacak. Kardeşiyle evlenebilme ihtimalleri vs…
Pişman olabiliriz diyip kafamı Allak bullak etti.
Siz bu sorular için nasıl çözüm buldunuz.

Çok sağolun. Perşembe transfer yapılacak . En son 10 sağlıklı embriyo dendi. Çarşamba yine bilgi verilecek . Sizin süreç noldu ?
Hayırlı olsun canım ben pozitif gördüm ama gebelik süresinde bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım

Merhaba Arkadaşlar, ben gebeyim bugün sonucum çıktı. Cuma günü 2. Kan testini vereceğim🧿 Rabbim evlat isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin🤲🏻🍀 Bana da sağlıkla gebeliğimi sürdürüp hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi Allahım nasip etsin. Sevgiyle kalın🌸
Canım tebrik ediyorum seni sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲💓💐

Arkadaşlar merhaba.
14 Şubat beta sonucum140 ❤️
16 Şubat bugünki sonucum 325 çıktı ❤️
Çok şükür hamileyim.bu platform da çok şey öğrendim bilgi veren arkadaşlardan herkesten Allah razı olsun
dileyen herkese rabbim tatdırsın🤲 18 sene sonra böyle güzel bi duyguyu yaşamak çok güzel.sağlıcakla kalın

Arkadaşlar merhaba.
Çok şükür hamileyim.bu platform da çok şey öğrendim bilgi veren arkadaşlardan herkesten Allah razı olsun
dileyen herkese rabbim tatdırsın🤲 18 sene sonra böyle güzel bi duyguyu yaşamak çok güzel.sağlıcakla kalın
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim seni 💕🧿💐

Masal
Arkadaşlar merhaba.
MAŞALLAH canım hayırlı olsun RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza 🤲🤲🤲😊
Şimdi hamilelerin duası kabul olur derler dualarından eksik etme bizleride 🌹🌹🌹♥️😊😊😊🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿

Masal

MAŞALLAH canım hayırlı olsun RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza 🤲🤲🤲😊
Şimdi hamilelerin duası kabul olur derler dualarından eksik etme bizleride 🌹🌹🌹♥️😊😊😊🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿
Allah razı olsun canım benim.
İnşallah sizlerede en hayırlısı dan en güzelini🌺 nasip etsin.
Dua ederim tabiki 🤲

Merhaba nerede yaptırdınız hangi klinik ben Dr hiti düşünüyorum birkaç yer ile görüştüm hem heyecan hem stres var adetimle beraber başlamayı düşünüyoruz
Biz Lefkoşa'da Vita altera tüp bebek merkezinde yaptırdık.aynı heyecanı bizde yaşadık inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız duam sizinle olacak

Arkadaşlar merhaba.
Çok sevindim gözün aydın darısı bize olsun 🙏

X