Ayyy ben çoklu gebelik istemiyorsun diye anladım çok çok özür canım Allahım sağlıkla ikizlerini aldırsın kucağına inşallahNasıl istemiyorum ikiz? Ölüyorum ikiz için. 3 embriyo transfer edildi bana. Yarın 12. Günüm ama 6. Gün idrar testinde pozitif 8. Gün de beta 214 çıktı. Şu an bebelerin durumunu bilmiyorum muhtemelen kalp atışı ve kese bayramdan sonraya kalacak gibi ama belki arife günü özele muayene olurum. (Dayanamam gibi hissediyorum.) 3. De tutunursa ballı kaymak olur. Ama işte bakalım nasibimizde ne varsa onu göreceğiz.
Bende isterim ikiz olsun tek Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dua et benim içinde olurmuNasıl istemiyorum ikiz? Ölüyorum ikiz için. 3 embriyo transfer edildi bana. Yarın 12. Günüm ama 6. Gün idrar testinde pozitif 8. Gün de beta 214 çıktı. Şu an bebelerin durumunu bilmiyorum muhtemelen kalp atışı ve kese bayramdan sonraya kalacak gibi ama belki arife günü özele muayene olurum. (Dayanamam gibi hissediyorum.) 3. De tutunursa ballı kaymak olur. Ama işte bakalım nasibimizde ne varsa onu göreceğiz.
Yaa ıkınmayla alakası yok ama gene de zorlamamak gerek çünkü rahim basınç almaması gerekiyor aynı çok yükseğe uzanmamız gibiMerkez bol su iç dedi zaten içiyoruz sence ıkınmanın tutunmayla alakası varmı kuzenim genel cerrah ilk denemede hiç alakası yok öyle ıkınmayla atacak olsa millet hep düşük yapar demişti
Kaç embriyo transfer edildi size? İhtimal dahilindeyse sizinki de rabbim sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza aldırsın inşallah.Bende isterim ikiz olsun tek Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dua et benim içinde olurmukaç kez idrar testi yaptın canım
Benimde 2 tane emriyo transferi edildi canım bugun kabızlıkla baş ediyorum kötü durumda çok ağrı yapıyo afedersin çıkamayınca 8. Günüm ne yediysem nafileKaç embriyo transfer edildi size? İhtimal dahilindeyse sizinki de rabbim sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza aldırsın inşallah.
6. Ve 7. Gün erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. 8. Gün kan testi verdim. İnşallah 12. Gün kn testini de yarın vereceğim.
Ben de ilaç içmemek için direnmiştim ama tek çözüm ilaç, her gün içmemekte çalışıyorum ki bağırsaklar tembelliğe alışmasın diye. Ağrı yapar o. Bir ölçek ilaç üstüne bir koca bardak su, sonra yine bir koca bardak su. Mis gibi olur rahatlarsın korkma ishal yapmaz.Benimde 2 tane emriyo transferi edildi canım bugun kabızlıkla baş ediyorum kötü durumda çok ağrı yapıyo afedersin çıkamayınca 8. Günüm ne yediysem nafile
Keşke rahatlatsa benide şimdi Dr umu aradım bir ölçek iç bugun dedi sonra yarım 3 gün ay inş faydası olur eşim almaya gitti keşke ishal yapsa lağmanı sordum ondada ıkınma olur biz ıkınmayı isteneyiz dedi valla tek çare o olsun Bi garibanı sevindir cem çok berbat ağrı yapıyo 2 kaşık hergün z yağı iç dedi kayısı erik ye dedi yemediğim şeyler değil bugunden sonra çok daha dikkat etcem rahattım ne güzel bugun öle olduBen de ilaç içmemek için direnmiştim ama tek çözüm ilaç, her gün içmemekte çalışıyorum ki bağırsaklar tembelliğe alışmasın diye. Ağrı yapar o. Bir ölçek ilaç üstüne bir koca bardak su, sonra yine bir koca bardak su. Mis gibi olur rahatlarsın korkma ishal yapmaz.
Bak aynı süreçlerden geçtim ben de, yapabiliyorsan rahat kıyafetler giyip yürüyüş yap. O da bağırsak hareketlerini artırır bana iyi gelmişti.Keşke rahatlatsa benide şimdi Dr umu aradım bir ölçek iç bugun dedi sonra yarım 3 gün ay inş faydası olur eşim almaya gitti keşke ishal yapsa lağmanı sordum ondada ıkınma olur biz ıkınmayı isteneyiz dedi valla tek çare o olsun Bi garibanı sevindir cem çok berbat ağrı yapıyo 2 kaşık hergün z yağı iç dedi kayısı erik ye dedi yemediğim şeyler değil bugunden sonra çok daha dikkat etcem rahattım ne güzel bugun öle oldu
Çiçeğim hiç zorlama kendini dupalac iç hareket etsen bile diğer türlü fayda etmiyor kendine eziyet etme lütfenKeşke rahatlatsa benide şimdi Dr umu aradım bir ölçek iç bugun dedi sonra yarım 3 gün ay inş faydası olur eşim almaya gitti keşke ishal yapsa lağmanı sordum ondada ıkınma olur biz ıkınmayı isteneyiz dedi valla tek çare o olsun Bi garibanı sevindir cem çok berbat ağrı yapıyo 2 kaşık hergün z yağı iç dedi kayısı erik ye dedi yemediğim şeyler değil bugunden sonra çok daha dikkat etcem rahattım ne güzel bugun öle oldu
Ayyy hadi güzel haberlerle inşallahMerhaba güzelliklerbugün test günüm kan verdim şimdi duaniza ihtiyacım var hepimize sağlıcakla çok şükür oldu diyelim Allah'ın izniyle
Yapıyorum canım evin içinde rahat kıyafet zaten bide iğne için çıkıyorum her gün zaten içtim şurubu anında fayda etse keşke daha öncede içtiydim ben bundan fayda etmemişti inş bu kez faydası olur dediğin gibi üzerine ılık suBak aynı süreçlerden geçtim ben de, yapabiliyorsan rahat kıyafetler giyip yürüyüş yap. O da bağırsak hareketlerini artırır bana iyi gelmişti.
Hadi inşallah çiçeğim den gelsin güzel haberler biz güneşle peş peşe transfer olanlarızAyyy hadi güzel haberlerle inşallah
Güneşcim sen vermişmiydin daha önce idrar testi filanMerhaba güzelliklerbugün test günüm kan verdim şimdi duaniza ihtiyacım var hepimize sağlıcakla çok şükür oldu diyelim Allah'ın izniyle
Hayır canım ben sabır ile kan gününü bekledim şimdi öğreneceğim nasipseGüneşcim sen vermişmiydin daha önce idrar testi filan
Çoook güzel canım gözün aydın 2 gün sonra ver bakalım yükselişi önemliCanlar değerim 61.11 çıktı nasıl sizce sizde kaç çıkmıştı
Umarım yükselir hala sevinmeli miyim algilayamiyorum bilmiyorum şoktayım galibaaaÇoook güzel canım gözün aydın 2 gün sonra ver bakalım yükselişi önemlibenim 800 küsür birinci ikinci 1400 küsürdü
Kızz sevin saçmalama yükselir Allahın izniyleUmarım yükselir hala sevinmeli miyim algilayamiyorum bilmiyorum şoktayım galibaaa