Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ayyy ben çoklu gebelik istemiyorsun diye anladım çok çok özür canım Allahım sağlıkla ikizlerini aldırsın kucağına inşallah

Bende isterim ikiz olsun tek Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dua et benim içinde olurmu kaç kez idrar testi yaptın canım

Merkez bol su iç dedi zaten içiyoruz sence ıkınmanın tutunmayla alakası varmı kuzenim genel cerrah ilk denemede hiç alakası yok öyle ıkınmayla atacak olsa millet hep düşük yapar demişti
Yaa ıkınmayla alakası yok ama gene de zorlamamak gerek çünkü rahim basınç almaması gerekiyor aynı çok yükseğe uzanmamız gibi

Bende isterim ikiz olsun tek Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dua et benim içinde olurmu kaç kez idrar testi yaptın canım
Kaç embriyo transfer edildi size? İhtimal dahilindeyse sizinki de rabbim sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza aldırsın inşallah.
6. Ve 7. Gün erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. 8. Gün kan testi verdim. İnşallah 12. Gün kn testini de yarın vereceğim.

Benimde 2 tane emriyo transferi edildi canım bugun kabızlıkla baş ediyorum kötü durumda çok ağrı yapıyo afedersin çıkamayınca 8. Günüm ne yediysem nafile

Benimde 2 tane emriyo transferi edildi canım bugun kabızlıkla baş ediyorum kötü durumda çok ağrı yapıyo afedersin çıkamayınca 8. Günüm ne yediysem nafile
Ben de ilaç içmemek için direnmiştim ama tek çözüm ilaç, her gün içmemekte çalışıyorum ki bağırsaklar tembelliğe alışmasın diye. Ağrı yapar o. Bir ölçek ilaç üstüne bir koca bardak su, sonra yine bir koca bardak su. Mis gibi olur rahatlarsın korkma ishal yapmaz.

Keşke rahatlatsa benide şimdi Dr umu aradım bir ölçek iç bugun dedi sonra yarım 3 gün ay inş faydası olur eşim almaya gitti keşke ishal yapsa lağmanı sordum ondada ıkınma olur biz ıkınmayı isteneyiz dedi valla tek çare o olsun Bi garibanı sevindir cem çok berbat ağrı yapıyo 2 kaşık hergün z yağı iç dedi kayısı erik ye dedi yemediğim şeyler değil bugunden sonra çok daha dikkat etcem rahattım ne güzel bugun öle oldu

Bak aynı süreçlerden geçtim ben de, yapabiliyorsan rahat kıyafetler giyip yürüyüş yap. O da bağırsak hareketlerini artırır bana iyi gelmişti.

Merhaba güzellikler bugün test günüm kan verdim şimdi duaniza ihtiyacım var hepimize sağlıcakla çok şükür oldu diyelim Allah'ın izniyle

Çiçeğim hiç zorlama kendini dupalac iç hareket etsen bile diğer türlü fayda etmiyor kendine eziyet etme lütfen

Bak aynı süreçlerden geçtim ben de, yapabiliyorsan rahat kıyafetler giyip yürüyüş yap. O da bağırsak hareketlerini artırır bana iyi gelmişti.
Yapıyorum canım evin içinde rahat kıyafet zaten bide iğne için çıkıyorum her gün zaten içtim şurubu anında fayda etse keşke daha öncede içtiydim ben bundan fayda etmemişti inş bu kez faydası olur dediğin gibi üzerine ılık su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…