Hayırlısı olsun hakkınızda olur dediyse şansınızı deneyin derim yaşınız da genç se şans yüksektir canımBen donasyon yapmaktan vazgeçtim. Doktora gittik ben eşim muayene olduk tahliller yaptırdık. Doktor sizin çocuğunuz olur dedi. Türkiye'de tüp bebek yaptıracağız.
Aynen kuzucum dayanabilirsen güzel olurMaşallah bayağı belli olmuş senin testino zaman bekleyeyim en doğrusu bu galiba
Maşallah testin güzelliğiBenim çıkmıştı 10. Günümde ama çıkmazsada sıkıntı yapma canım çünkü idrara geç geçiyor önce kan
Sağol canım Allah şu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah sizler içinde bugün bol bol dua ediyorumMaşallah testin güzelliğisağlıkla gelsin evladınız canım
Et canım kan testini yaptırdın mı bizde güneş le bekliyoruz bakalım daha günümüzüSağol canım Allah şu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah sizler içinde bugün bol bol dua ediyorum
Ben yaptırdım kanları artık kese gününü bekliyoruzEt canım kan testini yaptırdın mı bizde güneş le bekliyoruz bakalım daha günümüzü
Siz kaygıyı atmışsınız hadi gözünüz aydınBen yaptırdım kanları artık kese gününü bekliyoruz
Yokk o heyecan kaygı telaş hiç bitmicek sanırım 9 ay boyunca şimdi kese sonra kalp atışı böle devam edecekSiz kaygıyı atmışsınız hadi gözünüz aydın
İkili testi var dörtlü testi var, erken doğum riski var cinsiyeti var var da var, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYokk o heyecan kaygı telaş hiç bitmicek sanırım 9 ay boyunca şimdi kese sonra kalp atışı böle devam edecektest günün ne zaman
22 siYokk o heyecan kaygı telaş hiç bitmicek sanırım 9 ay boyunca şimdi kese sonra kalp atışı böle devam edecektest günün ne zaman
Çooook Amin Rabbim hayırlısıyla o yolları sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin size bizim de olursa bizeİkili testi var dörtlü testi var, erken doğum riski var cinsiyeti var var da var, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Valla bende ne ararsan vardı lekelenmem ağrılar sancılar bulantı ama ne diyoruz belirti aramıyoruz22 sibenimde bidaki hafta nasipse sende varmıydı Bi değişiklik merveecim ne gibi şeyler hissettin senin merkezin neresiydi canım
Aynen yani bu heyecan hep devam edecek Allahın izniyleİkili testi var dörtlü testi var, erken doğum riski var cinsiyeti var var da var, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Valla bende ne ararsan vardı lekelenmem ağrılar sancılar bulantı ama ne diyoruz belirti aramıyoruzçünkü belirti olmadan birsürü hamişimiz vaarr halil ibrahim tekindeydim canım Ben
Evvetttt belirti aramıyoruz orası girne demi benim merkez lefkoşadaydı sizde sivrisinek ordusuna yakaladınız mı ayyy kabus gibi otele gelesiye ne çektim ağzıma gireceklerdi havaalanındaValla bende ne ararsan vardı lekelenmem ağrılar sancılar bulantı ama ne diyoruz belirti aramıyoruzçünkü belirti olmadan birsürü hamişimiz vaarr halil ibrahim tekindeydim canım ben
Eyvah eyvah, aksilikler bırakmamış sizi geçmiş olsun. Nihayeti güzel olsun inşallahEvvetttt belirti aramıyoruz orası girne demi benim merkez lefkoşadaydı sizde sivrisinek ordusuna yakaladınız mı ayyy kabus gibi otele gelesiye ne çektim ağzıma gireceklerdi havaalanındaDönüşte cumhur başkanı na denk geldik 10 saatlik rotardan sonra gece binebilmiştik böylede bir anımız var bizim sizin oldumu anılar
Çok tşk ederim valla ole bişey oldu 10 saat sandalye üzerinde uçağın gelmesini beklemek gerçekten kötüydü eve gelir gelmez resmen sızmışımEyvah eyvah, aksilikler bırakmamış sizi geçmiş olsun. Nihayeti güzel olsun inşallah
Yok mağusa daydı. Biz 1 gün önce gidip girne Lefkoşanın içinden geçtik geceye kadar gezdik yorgunluk içinde transfer oldumEvvetttt belirti aramıyoruz orası girne demi benim merkez lefkoşadaydı sizde sivrisinek ordusuna yakaladınız mı ayyy kabus gibi otele gelesiye ne çektim ağzıma gireceklerdi havaalanındaDönüşte cumhur başkanı na denk geldik 10 saatlik rotardan sonra gece binebilmiştik böylede bir anımız var bizim sizin oldumu anılar
Hepsi bir birine bağlantılı zaten girne en güzel yermiş ole demişlerdi biz gezmedik bugun gittim yarın transfer oldum 1 gece kalıp ertesi gün döndük canım yaşadık vallaYok mağusa daydı. Biz 1 gün önce gidip girne Lefkoşanın içinden geçtik geceye kadar gezdik yorgunluk içinde transfer oldumEvet sinekler transferin ertesi günü perişan ettiler bni yüzüm kollarımı yediler kaşıntıdan öldüm sen baya bi entrika yaşamışın amaa
Merhaba kızlar bende sizdenimValla bi sahili güzel onun dışında bişi yok köy gibi ha bide kumarhaneleri güzel1 günde azdaha bağımlısı olacaktık