Sen nerde yaptiriyon en son tüp bebek yapmistin yanlış hatırlamıyorsam turkiyedeBende yumurta donosyonu kullandım canım 5.500 euro kıbrısta 19 tane merkez var bize kendi drumuz bir yer önerdi oraya başvurduk hayırlısıyla bakalım sonucu beklicez artık..
Evet doğru hatırladın canımSen nerde yaptiriyon en son tüp bebek yapmistin yanlış hatırlamıyorsam turkiyede
Hayırlı olsun canm gözün aydın allah tamamına erdırsın insallah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın belkide ikizdirKızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Haklısın fakat hiçbir merkezin taze embriyo kullanılacağını bilemeyiz. Açık ve dürüstçe söylemeleri bana güven verdi. Normal embriyolardan hiçbir farkı olmadığını söyledi. Ben 42 yaşındayım. Bende sorun yok Amh 1.20. Yaştan dolayı kendşi yumurtalarımı kullanmak istemedimBaşkasının yumurtası ve spermini aynı anda mi kullanacaksınız?
Ben sadece yumurta donasyonu tercih etmiştim, bunu da maddiyattan ötürü değil, spermi eşimden almalarını tercih ettim. Eğer sırf maddi boyuttan uygun olanı tercih ediyorsanız bence etmeyin çocuk büyütmek zaten masraflı bir süreç. Ama bana fark etmez diyorsanız kendi tercihiniz, biz yorum yapamayız.
Hangi merkez kaç tüp tedavisi denemekten sonra karar verdinEvet doğru hatırladın canımevet kıbrısta deneyeceğiz bakalım artık hayırlısı..
Amin canım coook sağol darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun canm gözün aydın allah tamamına erdırsın insallah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın belkide
Haklısın fakat hiçbir merkezin taze embriyo kullanılacağını bilemeyiz. Açık ve dürüstçe söylemeleri bana güven verdi. Normal embriyolardan hiçbir farkı olmadığını söyledi. Ben 42 yaşındayım. Bende sorun yok Amh 1.20. Yaştan dolayı kendşi yumurtalarımı kullanmak istemedim
9 kez tüp bebek tedavisinden sonra Kıbrıs euro çareHangi merkez kaç tüp tedavisi denemekten sonra karar verdin
Allah pozitif göstermeyi nasip etsin inşallah9 kez tüp bebek tedavisinden sonra Kıbrıs euro çare
Merkez ismi vermek istemiyorum. Embriyo kalitesi iyi olduğunu. Sadece daha önceden embriyo transveri için geleceğim deyip gelmeyenler için hazır olan embriyolar olduğunu söylediler.Hazır embriyo kullanan merkez mi varmış neresi orası ? Kaliteleri ne imiş o çok önemli
Amin canım bende senin gibi beslenmeme çok dikkat ediyorum kasik ağrılarım oluyor ama ilaclardan yapabileceğini düşünüyorum bakalım pazar günü test günüm Rabbim sağlıcakla nasip eder inşallah bizleredeKızlar ben bol bol su içip düzenli beslendim sabah yumurta süt avakodolu kahvaltı yaptım gün içerisinde bol bol çiğ badem ceviz incir fındık kabak çekirdeği tükettim onun dışında istirahat ettim iş yapmadım eğilme kalkma uzanma yapmadım.. Belirti olarak ben bütün belirtileri yaşadım lekelenmem oldu kasık ağrıları vs ama herkes belirti yaşayacak diye bişi yok lütfen belirti aramayınAllahım inşallah tez zamanda size de nasip eder
Anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyolardan transfer edeceklerini söylemişler size fakat bu yasal mı ki bir başkasının sonuçta yumurta donasyonu da evet bir başkasının fakat izinli bilgi dahilinde yapılan birşey yani verirken bağışçı olarak veriyor donorlar açıkçası iyice araştırın derim çünkü az paralar en çok da umutlar ile gidiliyor Kıbrıs'a kendimden biliyorumMerkez ismi vermek istemiyorum. Embriyo kalitesi iyi olduğunu. Sadece daha önceden embriyo transveri için geleceğim deyip gelmeyenler için hazır olan embriyolar olduğunu söylediler.
Ayy hadi inşallah canım güzel haberlerle gel inşallah haber ver mutlaka dualarım seninleAmin canım bende senin gibi beslenmeme çok dikkat ediyorum kasik ağrılarım oluyor ama ilaclardan yapabileceğini düşünüyorum bakalım pazar günü test günüm Rabbim sağlıcakla nasip eder inşallah bizlerede
Ben donasyon yapmaktan vazgeçtim. Doktora gittik ben eşim muayene olduk tahliller yaptırdık. Doktor sizin çocuğunuz olur dedi. Türkiye'de tüp bebek yaptıracağız.Anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyolardan transfer edeceklerini söylemişler size fakat bu yasal mı ki bir başkasının sonuçta yumurta donasyonu da evet bir başkasının fakat izinli bilgi dahilinde yapılan birşey yani verirken bağışçı olarak veriyor donorlar açıkçası iyice araştırın derim çünkü az paralar en çok da umutlar ile gidiliyor Kıbrıs'a kendimden biliyorum
Sagol canım hepimizin dualara ihtiyacı var Rabbim kolaylıkla nasip etsin tez eldenAyy hadi inşallah canım güzel haberlerle gel inşallah haber ver mutlaka dualarım seninle
Hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun umarım kolay geçer tedavinizBen donasyon yapmaktan vazgeçtim. Doktora gittik ben eşim muayene olduk tahliller yaptırdık. Doktor sizin çocuğunuz olur dedi. Türkiye'de tüp bebek yaptıracağız.
Canım merhaba bugün benim test günüme iki gün var sence idrar testi yapsam çıkar mıAmin canım coook sağol darısı isteyen herkesin başına
Maşallah bayağı belli olmuş senin testinBenim çıkmıştı 10. Günümde ama çıkmazsada sıkıntı yapma canım çünkü idrara geç geçiyor önce kan