- 7 Kasım 2018
- 228
- 184
Allahım yardımcın olsun inşallah demekki zamanı varmış lütfenn canını sıkma bu seferkinde bebişlerin sana sımsıkı tutunacak merak etme3 tesavım doğus tüp bebekte oldu kalplerı durdu hepsınde son tedavim eylülde oldu hitte yaptırdık ıkızlere hamileydım 10 haftayı bıtırdık kalplerı durdu sebep yok doğusta yaptırdıgımda hıc arastırma rahım filmi bırsey istemedıler sadece bız kendı isteyımızle bebeklerı genetık ıncelemeue gonderdık temız geldı raporları sonra bız halıl beyı arastırdık bende hsg ıstedı bızde yok bız hıc cektırmedık istememışlerdı dedık o zaman işk hsg cektırelım dedı ve sonra tahliller ıstedı pıhtılasma genetık bagısıklık tahlllerı esımden sprem mırfolojısı testı falan ıstedı onları yaptırdık hıc bırsey cıkmadı sadece pıhtılasma cıktı ıkı gende oda onemsız dedı zaten coraspırın ve clexsane 4000 lık ıgne kullanırken kalplerı durmus dedı yınede kullanıcam 9 ay ama baska bırsey cıkmadı halıl hoca kalp durmalarında yapılacak tum tahllerı ıstedık bunun dısında arastırması gereken ınsan vucudunda o kadar gen varkı ısın ıcınden cıkmak mümkün degıl ve sebebı bılınmeyen dusuklerde kortızon baslanıyormıus son yıllarda banada ben hapını sadece trasferden sonra 5 gun kullndırıyorum her tüp bebekte oldugu gıbı dedı cunku uzun zaman kullanma kalıcı bobrek hasarına neden oluyormıs bana ıgnesını onerdı bagısıklık baskılayıcı bir iğne adı neupogen muadili leucostım hangısını bulursan onı al dedı ıcınde 5 sırınga var trasferden sonra basladık bır sırınga 10 gun yetıcek sekılde vurdu eşim 5 sırınga 50 gun yettı buda 10. Haftaya denk geldı bızde bıraktık 9-10 hafta kullıcaksın dedıler bızde oyle yaptık 10 kasımda gıttık 10 hafta bugun doluyor dedı bebeklerım arasında 6 gun vardı 10 kasımda son muayenede farkı kapatmıslar ıkısıde 10 haftayı bugun dolduruyor dedi gayet ıyı dı ogun sonkez vurmustum ıgneyı ertesı gunum aksamı karnım agrıdı adet gıbı ve hıc gecemedı uzuandık yattım gecemedım ıkı gun dayandım sonra doktora gıttık kalplerı durmus sok oldum keske ıgneyı bırakmasadık dedım ben ege hanıma bu kortızon bagısıklık ıgnelerı rısklı bız uzun kullanmayı pek ıstemıyoruz zarar verır anneye bebeye dıye doktor beye danısırız dedı bende en az 12 hafta bıtseydı dedık onzaman kadar kullanalım doktorlar konusuruz kar zarar hesabı yaparız dedı ama zaten bu iğneyı bırakınca kalbı durdu dıyemeyız net degıl kesın degıl dedı bende olsun oylede boylede duracaksa kalbı duruyor bırde boyle denemek ıstıyorım donmusları dedım En az 12 hafata kullnaıcam zaten 10 hafta kullandım 2 haftada daha dayanırım dedım bakalım bu defa oyle denemek ıstoyıruz eylulun ilk hafatı oradayız nasıp olursa.kusura bakmayın uzun oldum
Çok geçmiş olsun benimde üçüz gebelikti ve kalpleri durdu hepsinin. ikisinin 7. Haftada diğerinin 10. Haftada, ondan merak ettimBenım gıbı olan varmı aramızda kalp durması yasayanlar ve tekrar gıtmeyı dusunenler ben 5. Ye nıyet ettm gucum kalamdı ama son kez bismillah deyıp nıyet ettık ve sıkkntım cok hamıle kalmakla de yetmıyor dıyabetım var hamıle degılken fazla yukselmıyor hep dıyet yapıyorum her zaman dıkakt edıyorum 96 kılodan 63 e ındım kılomu kuruyorum ama hamıle ıken sıkıntı oluyo hemen ınsılıne baslıyorlar tek doz kullanıyorum gece ama tum gun sekerım cıkıcak dıye hep dıklat edıyorum hafıf seyler yıyorum cogu sey yasak oluyo bıde genelde hep ıkızlere hamıle kalıyorum 4 tedavımde bir kere tek gebelıgım oldu gerısı hep ıkız ucuz oldu beslemekte sıkıntı cogul gebelıkte sekerıl cıkıcal dıye yıyememek besleyemıyorumuyum dıye hep sıtrese gırıyorım sıkıntılı gecıyor yanı gebelıklerım dayanırım 9 ay dıyorum yeterki saglıkla gelsınler dıyorum ama bebekelrım benı bırakıyor bır kız bır erkek mıs bebekelrım ben hıssedıyordım ıcımden gecıyırdu bırı kesın kız dıyorudum oylesmıs
Amin allah hepımızın yardımcısı olsun dogumda ölümde evlatda nasıp nasıbımızda varsa ergec olacak yoksa elden bırsey gelmez allah hayırlısımı nasıp etsım hepımız ıcınAllahım yardımcın olsun inşallah demekki zamanı varmış lütfenn canını sıkma bu seferkinde bebişlerin sana sımsıkı tutunacak merak etmeben de ilk doğuş tüple konuşmaya başladım tahlilleri filan yaptırdım ama tedaviye başlamadım orayla içime sinmeyen bişiler vardı sonrasında halil ibrahim tekinle görüştüm istanbul da kliniği de olduğu için yüzyüze görüşme şansım oldu ve tedaviye başladık Allah nasip ederse 1 haziran transferim var
Sağolum tesekkür ederim sizlerede cok ama cok gecmiş olsun rabbım tekrar yasatmasın ben 4 kere yasadım ınan bu tedavıye hem gıtmek ıstıyorum hem ıstemıyorum yıne ayno olur dıye korkuyorum kesım bır sonuc yok hatta sonuc neden yok derım bir kuyu ıcındeyız cıkamıyoruz sebebı yok ama içimizde hep umut var ve bu umut ıcın tekrar deneyecegız nasıp olursaÇok geçmiş olsun benimde üçüz gebelikti ve kalpleri durdu hepsinin. ikisinin 7. Haftada diğerinin 10. Haftada, ondan merak ettim
Bende kan sulandırıcı vs her ilacımı kullanmıştım düzenli ama olmadı işte...
Evet çok teşekkür ederim inşallah,Amin allah hepımızın yardımcısı olsun dogumda ölümde evlatda nasıp nasıbımızda varsa ergec olacak yoksa elden bırsey gelmez allah hayırlısımı nasıp etsım hepımız ıcınİnsallah sizlerde güzel haberler donersınız az kalmıs gıtmenıze
Canimmm kiyamam sana cok zor Allah acini hafifletsin.evet mehet beye gitmistim.inSallah biran once rabbim once karnina sonra kucagina nasip etsin tatlimmmmm cok oouyorum
Canimmm kiyamam sana cok zor Allah acini hafifletsin.evet mehet beye gitmistim.inSallah biran once rabbim once karnina sonra kucagina nasip etsin tatlimmmmm cok oouyorum
merhaba bende o doktora gidicem aradan cok sene geçmiş merak ettim tadavın olumlu sonuclandımımerhaba ben yeniyim bizde donasyon düşünüyoruz kasım gibi halil ibrahi tekini düşünüyoruz ama yinede daha iyi olan varmı sizce gidip sonuç alan
transver oldunmuAllahım yardımcın olsun inşallah demekki zamanı varmış lütfenn canını sıkma bu seferkinde bebişlerin sana sımsıkı tutunacak merak etmeben de ilk doğuş tüple konuşmaya başladım tahlilleri filan yaptırdım ama tedaviye başlamadım orayla içime sinmeyen bişiler vardı sonrasında halil ibrahim tekinle görüştüm istanbul da kliniği de olduğu için yüzyüze görüşme şansım oldu ve tedaviye başladık Allah nasip ederse 1 haziran transferim var
Evet bugün 4. Günümtransver oldunmu
Trasferiniz hayırlı olsun insallah hayırlı haberler alırsınız nasıl gectı halıl hocadan memnun kaldınız mı ben gecensene ekımde gıttım cok memmun kalmıstım hersey ayarlammıstı hıc sıkıntı cekmemiştik buda sürecı olumlu etkiliyor sıtressiz bır ortam doktora güvenmekEvet bugün 4. Gün
Yani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişinizTrasferiniz hayırlı olsun insallah hayırlı haberler alırsınız nasıl gectı halıl hocadan memnun kaldınız mı ben gecensene ekımde gıttım cok memmun kalmıstım hersey ayarlammıstı hıc sıkıntı cekmemiştik buda sürecı olumlu etkiliyor sıtressiz bır ortam doktora güvenmek
Ufak tefek illaki sıkıntılar olur hastane ısleri illaki oluyor benm olmadı malesef ıkızlere hamıleydım kalplerı durdu gecen de yazmıstım buraya eylülde kalan donmuslar ile deneyecegız nasıp olursaYani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişiniz
Çok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelirUfak tefek illaki sıkıntılar olur hastane ısleri illaki oluyor benm olmadı malesef ıkızlere hamıleydım kalplerı durdu gecen de yazmıstım buraya eylülde kalan donmuslar ile deneyecegız nasıp olursa
Sizin nasıl gıdıyor nasıl hıssedıyrosınz kendınızı
merhaba ben tedavideyim daha gitmedim adet olmayı beklıyorumcanim merhaba bende kıbrısa gitmek istiyorum ama tecrübeli birinden bilgi almaya ihtiyacım var güvenilr ve iyi bir klşnik ariyorum bena yardımcı olurmusun bana ulasa bilirmısın
Yok belli degil sebebi bilinmeyen düşüklerde pek sorun bukunamıyor malesef her arastırmayı yaptırdık ama bulamadık her hangı bır sorun nasıp degılmıs bize dıye dusunuyorum sen nasılsın test yaptın mıÇok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelirben iyi hissediyorum kendimi 6. Günüm bugün baklm bekliyoruz
İnsallah bizimde yüzümüz güler umutlarımız yarıda kalamazSağlık olsun canım zamanı var demek ki inşallah eylül ayında ki tedavin de olacaktır. İyiyim bende daha test yapmadım pazartesi günü test günüm