Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Benım gıbı olan varmı aramızda kalp durması yasayanlar ve tekrar gıtmeyı dusunenler ben 5. Ye nıyet ettm gucum kalamdı ama son kez bismillah deyıp nıyet ettık ve sıkkntım cok hamıle kalmakla de yetmıyor dıyabetım var hamıle degılken fazla yukselmıyor hep dıyet yapıyorum her zaman dıkakt edıyorum 96 kılodan 63 e ındım kılomu kuruyorum ama hamıle ıken sıkıntı oluyo hemen ınsılıne baslıyorlar tek doz kullanıyorum gece ama tum gun sekerım cıkıcak dıye hep dıklat edıyorum hafıf seyler yıyorum cogu sey yasak oluyo bıde genelde hep ıkızlere hamıle kalıyorum 4 tedavımde bir kere tek gebelıgım oldu gerısı hep ıkız ucuz oldu beslemekte sıkıntı cogul gebelıkte sekerıl cıkıcal dıye yıyememek besleyemıyorumuyum dıye hep sıtrese gırıyorım sıkıntılı gecıyor yanı gebelıklerım dayanırım 9 ay dıyorum yeterki saglıkla gelsınler dıyorum ama bebekelrım benı bırakıyor bır kız bır erkek mıs bebekelrım ben hıssedıyordım ıcımden gecıyırdu bırı kesın kız dıyorudum oylesmıs

Allahım yardımcın olsun inşallah demekki zamanı varmış lütfenn canını sıkma bu seferkinde bebişlerin sana sımsıkı tutunacak merak etme ben de ilk doğuş tüple konuşmaya başladım tahlilleri filan yaptırdım ama tedaviye başlamadım orayla içime sinmeyen bişiler vardı sonrasında halil ibrahim tekinle görüştüm istanbul da kliniği de olduğu için yüzyüze görüşme şansım oldu ve tedaviye başladık Allah nasip ederse 1 haziran transferim var

Çok geçmiş olsun benimde üçüz gebelikti ve kalpleri durdu hepsinin. ikisinin 7. Haftada diğerinin 10. Haftada, ondan merak ettim
Bende kan sulandırıcı vs her ilacımı kullanmıştım düzenli ama olmadı işte...

Amin allah hepımızın yardımcısı olsun dogumda ölümde evlatda nasıp nasıbımızda varsa ergec olacak yoksa elden bırsey gelmez allah hayırlısımı nasıp etsım hepımız ıcın İnsallah sizlerde güzel haberler donersınız az kalmıs gıtmenıze

Sağolum tesekkür ederim sizlerede cok ama cok gecmiş olsun rabbım tekrar yasatmasın ben 4 kere yasadım ınan bu tedavıye hem gıtmek ıstıyorum hem ıstemıyorum yıne ayno olur dıye korkuyorum kesım bır sonuc yok hatta sonuc neden yok derım bir kuyu ıcındeyız cıkamıyoruz sebebı yok ama içimizde hep umut var ve bu umut ıcın tekrar deneyecegız nasıp olursa

Merhaba sperm veye embriyo Denansyonu yapmayı düşünüyoruz. . Azerbaycan Denasnsyon yaptıran varmı. bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

transver oldunmu

Evet bugün 4. Gün
Trasferiniz hayırlı olsun insallah hayırlı haberler alırsınız nasıl gectı halıl hocadan memnun kaldınız mı ben gecensene ekımde gıttım cok memmun kalmıstım hersey ayarlammıstı hıc sıkıntı cekmemiştik buda sürecı olumlu etkiliyor sıtressiz bır ortam doktora güvenmek

Yani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişiniz

Yani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişiniz
Ufak tefek illaki sıkıntılar olur hastane ısleri illaki oluyor benm olmadı malesef ıkızlere hamıleydım kalplerı durdu gecen de yazmıstım buraya eylülde kalan donmuslar ile deneyecegız nasıp olursa
Sizin nasıl gıdıyor nasıl hıssedıyrosınz kendınızı

Çok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelir ben iyi hissediyorum kendimi 6. Günüm bugün baklm bekliyoruz

Çok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelir ben iyi hissediyorum kendimi 6. Günüm bugün baklm bekliyoruz
Yok belli degil sebebi bilinmeyen düşüklerde pek sorun bukunamıyor malesef her arastırmayı yaptırdık ama bulamadık her hangı bır sorun nasıp degılmıs bize dıye dusunuyorum sen nasılsın test yaptın mı

Sağlık olsun canım zamanı var demek ki inşallah eylül ayında ki tedavin de olacaktır. İyiyim bende daha test yapmadım pazartesi günü test günüm

Sağlık olsun canım zamanı var demek ki inşallah eylül ayında ki tedavin de olacaktır. İyiyim bende daha test yapmadım pazartesi günü test günüm
İnsallah bizimde yüzümüz güler umutlarımız yarıda kalamaz İnsallah sende pozitif sonuc alırsın ınsallah sag saglımde kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…