Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

biz de para biriktirdik 42 yaşındayım. kist var yumurtam yok gibi bişiy türkiyede 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı nasipse bu ay kıbrısa gidip dönasyon yaptıracağız bilgi olarak bize yardım etmek isteyen var mı sevabına eşimde problem yok spermleri kalileti sizlere bişiy sorabaliri miyiz yaptıranlara aşamalar hakkında sevabın bilgi verebilecek olan var mı

Kader arkadaşlarım bende vita alterada yaptım 3 emriyo Tiransfer yapıldı ikisi tuttu biri 5 haftalik düştü diğeri 7 haftalik kalp atisi duyulduktan sonra kalp atisi durdu kurdaj yapıldı ben hastaneye patoloji istedim genetikle aynı olduğunu düşündüm meğerse farklıymış ben dr genetik istiyorum demem gerekiyormus şimdi nedeni belirsiz ve dr benden sonuç istiyor bende sadece patoloji var ordada birşey yazmiyor şaştım kaldım benden mi emriyodanmi belli değil Ben Nasıl bir yol izlemeliyim birde kan pıhtılaşmasını nasıl ogrenebilirim

Kader arkadaşlarım bende vita alterada yaptım 3 emriyo Tiransfer yapıldı ikisi tuttu biri 5 haftalik düştü diğeri 7 haftalik kalp atisi duyulduktan sonra kalp atisi durdu kurdaj yapıldı ben hastaneye patoloji istedim genetikle aynı olduğunu düşündüm meğerse farklıymış ben dr genetik istiyorum demem gerekiyormus şimdi nedeni belirsiz ve dr benden sonuç istiyor bende sadece patoloji var ordada birşey yazmiyor şaştım kaldım benden mi emriyodanmi belli değil Ben Nasıl bir yol izlemeliyim birde kan pıhtılaşmasını nasıl ogrenebilirim
Bizde taş itibari ile böyle Bisey düşünüyoruz artık boyle yorumları okuyunca kafam karışıyor pıhtılaşma için kanda plt testi var ona bakılıyor sanırım zaten benim biraz yüksek olduğu için tüm tedavilerimde kan suşandırıcı verdi Dr um pıhtılaşma olsun olmasın hep veriyorum tüm hastalarıma dedi zaten tüp bebek merkezi olarak da veriliyordu iğne göbekten oksopar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda benimde 3 gün oluyor negatif sonuç aldım 9. Denemeydi sanırım emriyolarım la alakalı sorun artık ona kanaat getirdik

Ben oksapar birde aspirin kullandım pirogestero n esterefon folik asit kullandım ama olmadi Şimdi ikinci defa düşünüyoruz ben devlette kurdaj oldum parçamı genetik yapmamışlar ben defalarca söylememe rağmen sadece patoloji yapmışlar benden mi emriyodanmi belli değil ne yapicam sasirdim

Ben oksapar birde aspirin kullandım pirogestero n esterefon folik asit kullandım ama olmadi Şimdi ikinci defa düşünüyoruz ben devlette kurdaj oldum parçamı genetik yapmamışlar ben defalarca söylememe rağmen sadece patoloji yapmışlar benden mi emriyodanmi bell

Hematoloji bölümüne gitmeniz gerekiyor

Ben oksapar birde aspirin kullandım pirogestero n esterefon folik asit kullandım ama olmadi Şimdi ikinci defa düşünüyoruz ben devlette kurdaj oldum parçamı genetik yapmamışlar ben defalarca söylememe rağmen sadece patoloji yapmışlar benden mi emriyodanmi belli değil ne yapicam
Hematoloji bölümüne gitmeniz gerekiyor
Devletten randevu aliniyormu

Arkadaşlar hepimize güzel sonuçlar ve sağlıklı yavrular diliyorum. Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bu acı tecrübeler hepimiz için son. 🤲Pıhtılaşma için trombofili paneli testi yapılıyr. Ancak neler bakılacak sorulmalı. 6 ve 8 li test mi öyle birkaç unsuru var. Doktorunuza danışın mutlaka. Kaliteli embriyo ise bedensel bir sıkıntıdan olmuş olabilr. Bu anlamda trombofili ve ana testlerini araştırmanızı öneririm. Ben yaptırmıştım. Bende bir şey çıkmadı ancak benim de kaybım var. Yani bazen illa bir neden çıkmıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. 💓

İyi geceler arkadaşlar,
Öncelikle herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum.
Annelik, anne olma istegi çok derin
anlatılamaz bir duygu
sizleri anlıyorum
Asla yargılamıyorum
Şunu belirtmek istiyorum ki
Donasyonla dünyaya gelmiş bebekler
belli bir yaşa ve olgunluğa gelince
bu gerçeği bilmek hakkıdır
diye düşünüyorum. Soylenmelidir.
kesinlikle söylenmelidir.

Gün gelip evlenmeye karar verdiğinde
karşısındaki kisi de donasyonla dünyaya gelmişse DNA testi yapılıp evlenmelidirler.
Aynı kadının yumurtalarindan olmuş olabilirler sonuçta
Eğer soylenmezse kardeş evliliği bile olabilir.

İyi geceler arkadaşlar,
Öncelikle herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum.
Annelik, anne olma istegi çok derin
anlatılamaz bir duygu
sizleri anlıyorum
Asla yargılamıyorum
Şunu belirtmek istiyorum ki
Donasyonla dünyaya gelmiş bebekler
belli bir yaşa ve olgunluğa gelince
bu gerçeği bilmek hakkıdır
diye düşünüyorum. Soylenmelidir.
kesinlikle söylenmelidir.

Gün gelip evlenmeye karar verdiğinde
karşısındaki kisi de donasyonla dünyaya gelmişse DNA testi yapılıp evlenmelidirler.
Aynı kadının yumurtalarindan olmuş olabilirler sonuçta
Eğer soylenmezse kardeş evliliği bile olabilir.
Şu donasyon konularını sabote etmeyin artik ya.Sizene kardeşim.Soyler söylemez.Soylicek olsa evlat edinir doğum yapmaz.Eminim milyon tane insanın içinde de gider aynı donorun yumurtasından doğan birini bulur.Bi de DNA testi dio ya.İsterseniz Müge Anliya da çıkıp donorunu arasın ne dersiniz.

Bende vitada düşünüyorum sizce kaç tane embiryo koyalım ben tavsiyeleriniz var mı

Ben oksapar birde aspirin kullandım pirogestero n esterefon folik asit kullandım ama olmadi Şimdi ikinci defa düşünüyoruz ben devlette kurdaj oldum parçamı genetik yapmamışlar ben defalarca söylememe rağmen sadece patoloji yapmışlar benden mi emriyodanmi belli değil ne yapicam

Devletten randevu aliniyormu
Önce dahliyeye randevu alman gerekiyor. Durumu söylüyorsun zaten o seni hematolojiye yönlendiriyor. Sistemede işliyor. Sonrasında direk randevu alabiliyorsun. Bende yaptırmıştım baya kapsamlı testler çok şükür temiz çıktı

Benim üç tane kaldı 3 nude Tiransfer edelim dediler bende olur dedim birde emriyo guluede yaptım hiç biri sağlıklı bebek olmadi bende şimdi ne yapacagimi bilmiyorum kimseye de tavsiyede bulunamıyorum yeni kurdaj oldum birde patoloji ayrıymış genetik ayrıymış bende bilmediğim için patoloji emriyoyu araştırılacak zannettim meğerse değilmiş benden kaynaklimi emriyodanmi kaynaklı bilinmiyor genetik istemeliymişim ilk defa hamile kaldım ilk defa kurdaj oldum nerden bilecektim patoloji ve genetik farkliymis bende aynı zannediyordum dr iyi konuşun 5 aa kaliteli emriyo olmadan hiç başlamayın benim 5 gunluk emriyo 2 ab kaliteydi tutmadilar
Bende vitada düşünüyorum sizce kaç tane embiryo koyalım ben tavsiyeleriniz var Benim

Benim üç tane kaldı 3 nude Tiransfer edelim dediler bende olur dedim birde emriyo guluede yaptım hiç biri sağlıklı bebek olmadi bende şimdi ne yapacagimi bilmiyorum kimseye de tavsiyede bulunamıyorum yeni kurdaj oldum birde patoloji ayrıymış genetik ayrıymış bende bilmediğim için patoloji emriyoyu araştırılacak zannettim meğerse değilmiş benden kaynaklimi emriyodanmi kaynaklı bilinmiyor genetik istemeliymişim ilk defa hamile kaldım ilk defa kurdaj oldum nerden bilecektim patoloji ve genetik farkliymis bende aynı zannediyordum dr iyi konuşun 5 aa kaliteli emriyo olmadan hiç başlamayın benim 5 gunluk emriyo 2 ab kaliteydi tutmadilar
Biz şunan 8 embriyo ya ulaştık kaliteyi sorduk embiryoloğa kaliteli olandan başlayacağız transfer yapmaya demiş.8 ocakta embriyoyu elde etmişler,transfer de kısmetse 2 şubatta olacak

Biz şunan 8 embriyo ya ulaştık kaliteyi sorduk embiryoloğa kaliteli olandan başlayacağız transfer yapmaya demiş.8 ocakta embriyoyu elde etmişler,transfer de kısmetse 2 şubatta olacak
Sanlisiniz benim en iyi dönür dediler ve 3 tane en zayıf emriyoyu koydular allah onları bildiği gibi yapsin

X