En güzelini yaparsin vallahiCanim imkanın var ise bozdurma derim.
Elimdeki nakiti bile tutuyorum..
euronun düşmesini bekledim daha da indiği zaman euroya ceviricem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzelini yaparsin vallahiCanim imkanın var ise bozdurma derim.
Elimdeki nakiti bile tutuyorum..
euronun düşmesini bekledim daha da indiği zaman euroya ceviricem inşallah
En güzelini yaparsin vallahi
Merhaba bana 5.gün ve 6.gün transfer edildi1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
Vallah yalan söyleyemem CC tam çöpMerhaba bana 5.gün ve 6.gün transfer edildi
BC CC dendiğini duydum sizce kalite olarak kötü mü
Aksine bana %60 olur ihtimalli konuştu
Nerde denediniz?Merhaba bana 5.gün ve 6.gün transfer edildi
BC CC dendiğini duydum sizce kalite olarak kötü mü
Aksine bana %60 olur ihtimalli konuştu
Ya adam niye öyle dedi acaba güvenirim de kendisine ama çıkarken bana da eşime de %60olacak dediVallah yalan söyleyemem CC tam çöp
İnşallah BC den bir şey çıkar
Birde 6 güne blast olan embriyo geriden gelendir yani iyi değil
Gelişimi zayıf
Kendi yumurtam Diyarbakır’daNerde denediniz?
Kendi yumurtanızsa tabii bu değerli
Allahtan umut kesilmez
Ama eğer donör yumurtasıysa çok ta iyi değil
Gerçekten üslubunuz anlam verilebilir şekilde değil kıbrıs transferiyim ikizlerim ile 17. Haftamdayım ve 4 tane aa4 embriyomda dondurulmuş şekilde bekliyor… Amacınızın tamamen farklı olduğu görüşündeyim bunun aksini savunanda kesinlikle sizin gibi art niyet ile yapanlardır yadsınamaz bir gerçek…Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 4 emrio kalitesi AA4 çıktı buradaki merkez işinin ehlisi muhteşem işlem uyguluyorlar Kıbrıs için fikrimi yazdığımda çok tepki topladım ne oldu herkez negatif çok üzüldüm kıbrısta yapılan işlemler ne ki başarısız herkeze aynı işlem kiev de 15 tüp kan aldı adamlar Kıbrıs bir kere bile almadı çünkü boş emriyo satıyorlar 20 transferde 2 kişiyi ancak tuturuyorlar ama kiev 20 transferden % 80 /90 oranlara ulaşıyorlar helal olsun hele bugün bir arkadaşımız zülfiye için tarihi geçmiş ilacı söylenmiş zülfiyenin suçu ne yaa Andre ve zülfiye işlerini görevlerini dört dörtlük yapıyorlar ben pozitif olurum veya olmam ama merkez çok iyi başarılı kurucusu zaten alman Kıbrısa artık boşuna
Selam canim,
Oncelikle geçmişinizde tedavi uyguladiginiz merkezlerde basiniza gelenler için üzgünüm.
Keşke bizi sömürmeseler , keşke bize ticari gözle bakmasalar..
Oysa ki bizim isteğimiz sadece anne olmak..
Bu istek uğruna eminim ki cogumuz elinde avucunda ne varsa harcamistir…
Sadece maddi mi..
Hayir manevi neyimiz kaldiysa onlari da harcadık bu uğurda..
Ama X merkezde ama Y merkezde..
Kendi adima konuşabilirim ki ; fazla arastirma yapmadan karar verdiğim merkezden bir diger merkezle ilgili bilgilendirme yaparak tekrar düşünmemi sagladiklari için O kişilerin her zaman duacisi oldum..
Ve olacagim..
Yönlendirme yapamayiz fakat karsilastirma için örnekleme yapabiliriz , tadinda kirmadan dökmeden görüşlerimizi bildirebiliriz...
Sonuçta herkes akli basinda yetişkin bir birey değil mi..
Lakin bunu yaparken dikkat edeceğimiz..
Cogumuzun ayni acilardan geçtiği ; özellikle kişiler negatifi görmüşken
“ … bak gördünüz mü ben demiştim…” cümleleri ile başlanmamali derim.
o anda kişi acisini yasarken bu yazilani görüş olarak kabul etmiyorum..
Ve Üslup..
kisinin amacinin kötü olmadigini bilsem de...
Bu üslupla da yazilani asla ama asla kabullenemem..
Bizler Anne adayi olmaya calisiyoruz.
hassasiz , kirilganiz , seffafiz..
Biraz daha yazdiklarimiza dikkat etmemiz gerektiğini düşünenlerdenim.
İnan ki itirazimiz ve sitemimiz sadece bunlaradir.
Yoksa arkasinda durduğunuz merkez ben de dahil olmak üzere bir cogumuzun sonuna kadar arkasinda durduğu ve tedavisini gerçekleştirdiği merkezdir.
Hersey gönlünce olsun
Z Zaza74 Pek kıymetli yol arkadaşım,Canım arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun
Yemin ederim bu platformda 7 seneyim ve inan Doğuş tüp bebek merkezinden çok kişi mutsuz döndü
Lütfen kızlar acele etmeyin
Sabırla okuyun
Hatta tam okumaya hevesiniz yoksa yukarıda sağ tarafta arama butonuna basın ve istediğiniz konuyu yazın
Çok bilgiler çıkıyor
Rabbim hiç bir kadının umutlarını çöp etmesin inşallah
Sevgili M Morpati Yol arkadaşım selamlar ,Z Zaza74 Pek kıymetli yol arkadaşım,
Malum ,anlatılacak bahsedilecek bir durum olmadığı için ;türlü çabalarla büyük umutlarla yollar katettim edeceğim de
Bu platformdan haberim maalesef çok kısa bir zamanda oldu
-ki seninle mesajlaştım ve işte o zaman Eşimle birlikte yeşil yol burası dedik
Ve işin enteresan tarafı Yaşadığım ülkedeki Doktoruma bugün bahsedebildim
Negatif haberinden dolayı üzüntüsünü paylaşırken ( ki nezaket , hassasiyet burada devreye giriyor tedavi gördüğüm merkezin umru olmazken) Kiev e yaşı geç çok hastasını gönderip olumlu dönüşler aldığını anlattı…
Bugün Andrey Bey ile görüştük. Planlama konusunda dosyamı oluşturup geri dönüş yapacağını iletti.
Hepimizin müjdeli haberlerini paylaşacağımız günleri görmek temennisi ile
Sana Z Zaza74 Sevgili Arkadaşım ayrıca minnettarım
Hayalini kurduğun gerçeği tez zamanda yaşamanı diliyorum
Sevgiler , hürmetler , selamlar
Canim tez zamanda Rabbim seninde yüzünü güldürsün insallahSevgili arkadaşlar, ben ne yazık ki negatif sonuç aldım merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Desteğiniz, dualarıniz için de ayrıca çok teşekkür ederim çok büyük umutla gitmiştim kesin olacak bu kez demiştim ama nasip değilmiş.
Kıbrısta tedavi gören gizli takipçiler de var.. Kendinizi koyun onların yerine. Herkes forumda derdine çare arıyorken olumsuz yorumlar moral olur mu sizce ?Dogru konusani dokuz köyden kovarlarmis. Sizler duymak istediginizi duymak istiyosunuz herkes icin demiyorum. Anacim moral bozmak degil bugün 2 kisi kibristan negativ aldi. Bende kibristan negatifler almis biri olarak yaziyorum bunlari. Ben canimli cicimli kuzumlu konusan biri degilim oyüzdenmi bukadar sert cikisiyosunuz bana? Kibrista cok kadinla tanistim hamile kalani görmedim bunlar benim düsüncelerim.ayrica ben bazilarinin moralini bozdum diye negatif almadilar. Ozaman moral bozmamak icin bugün neden kibrisa giden 2 arkadas negatif oldugunu yazdilar yazmasaydilar. Bundan sonrada buraya girip yazmicam umarim anne olmak isteyen her kadin anne olur kibrisa karar vermis kadinlar bu yazdiklarimi okusun isterim imkaniniz varsa kieve gidin.
Çok doğru seçim yaptın arkadaşımZ Zaza74 Pek kıymetli yol arkadaşım,
Malum ,anlatılacak bahsedilecek bir durum olmadığı için ;türlü çabalarla büyük umutlarla yollar katettim edeceğim de
Bu platformdan haberim maalesef çok kısa bir zamanda oldu
-ki seninle mesajlaştım ve işte o zaman Eşimle birlikte yeşil yol burası dedik
Ve işin enteresan tarafı Yaşadığım ülkedeki Doktoruma bugün bahsedebildim
Negatif haberinden dolayı üzüntüsünü paylaşırken ( ki nezaket , hassasiyet burada devreye giriyor tedavi gördüğüm merkezin umru olmazken) Kiev e yaşı geç çok hastasını gönderip olumlu dönüşler aldığını anlattı…
Bugün Andrey Bey ile görüştük. Planlama konusunda dosyamı oluşturup geri dönüş yapacağını iletti.
Hepimizin müjdeli haberlerini paylaşacağımız günleri görmek temennisi ile
Sana Z Zaza74 Sevgili Arkadaşım ayrıca minnettarım
Hayalini kurduğun gerçeği tez zamanda yaşamanı diliyorum
Sevgiler , hürmetler , selamlar
Canım benim cesaretin için gerçekleri yazdığın için bu sayfada eleştiri çok olur doğruyu söylesen kızarlar uyarsan kızarlar bu yüzden işte herkez Kıbrıs gibi sahtekar klinikler yüzünden hem madi hem manevi zarar ederler ama yinede dediklerinden vazgeçmezler iyi niyetle yazmaya uyarmaya çalıştım tecrübeli biri olarak burnumdan geldi meğersem bu sayıfa duymak istedikleri canım kuzum gibi vs laflarıyla teseli arayanlar sayifasıymış ben yurtdışında ve genelde büyük araştırmalar yaptım o kadar çok şey öğrendimki kibrista çevrilen entrakalardan da het şeyden haberim var ama malasef bu bildiklerimi de yazsam topa dizerler beni sayfada ama Birtane olayını kibrista yaşadığım lsana anlatayım 2019 da Kıbrısa gittim iki emriyo transfer 2 yumurtayı dondurmak için 500 eur verdik bir sene sonra arayıp 2500 eur verin dondurulmuş emriyolarınızı transfer edelim dediler pandemi yüzünden oralı olmadık bir kaç ay musade istedik o klinikte çalışan kızla arkadaş olmuştuk kızın çıkışını verince klinik beni aradı ve dedi ki çoğu klinik emriyo doldurmuyor amaçları insanlardan para alıp doldurmuş gibi yapıp sonra transferde negatif olunca vah vah diyip kapatıyorlar bunları ben duyunca tabi kibristaki klinik aradım ve 2 tane wmriyomu inceleyip sağlık bakanlığına yazıp araştırılmasını talep edeceğimi söyleyince bunlar panik yapıp beni bloke etiler sonra başka bir telefondan arayıp neden beni bloke ettiniz diyince panikle özür dileyip yanlışlık olmuş dediler ertesi günü de emriyolar zara görmüş tavsiye etmedikleri ni iletip sahtekarlıklarını örtbaz ettiler ben kimsenin morelinbozmak gibi bir amacım yok sadece dikkat edin az buz bir para madi manevi yıkım olmasın istiyorum kiev neden dondurma işlemi yapmıyor adamlar çaba gösteriyor yaa her konuda da yardımcı oluyorlar 15 tüp kan aldılar her kadına ayrı ayrı tedavi uygulanıyor 20 kadından 18 hamile kalıyor kibrista yine 20 kadından sadece 2 kişi hamile kalıyor işte fark bu şimdi isteyen bana kızabilirSevgili A Aksev22 görüşlerini net paylaşman ve gelen tepkiler üzerine ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim herkeslerin yüksek müsaadesi ile…
Tercihleri evet kişiler belirler kendi iradeleri dahilinde …
Yurtdışı hastası olduğum için malumunuz Şehir içinde bi yerden diğerine ulaşmak ne mümkün beni kmlerce yolu boşu boşuna getirtip…-Aaa endometrium fazla kalınlaşmış, yok çözülen embriyoda birtakım başka testler ( ngs bilmem neler histeroskopiler )gibi sapır saçma bahanelerle git gele mahkum ettiler
İşin garip tarafı tüpler kapalı değil, testler ok, hiç bir genetik problemi olmayan ben (13 yıldır profesyonel tenis ile ilgiliydim 3 yıldır beni zombieye çevirdiler)
bu siteye girmeden evvel hadi işim vereceğim linç gelecekse de hiç dert değil.İstanbul Acıbadem veMemorial tüp bebek birinde 14 yumurta 6 sı 5.günü gördü çözerken bişeyler olmuş ,sonrası yine aynı terane)sonrası Kıbrıs DOĞUŞ IVF da birtakım geri dönüşlerin çook geç olması,öngörülerin hiç önemi yok gibi son saniyelerde hadi şunu çektir getir, bunu da yapalım , bık bık bık derken birbiri ardına 4 ayrı negatifi önce böğüre böğüre sonra da hoşgörü ile karşıladım…
Hiç bir şeyin garantisi tabii ki yok,
Donasyon da kimseye bahsedemediğim için internette baktım ilk onu gördüm dedim yazayım whatsap tan …
Dediler her şey içinde transfer otel vs 6.000 € verdik .ilaçlar hariç heee
Tamam dedik bindik uçağa geliyoruz yine whatsapp
-Aaaa pandemi otelinde kalacakmışız son saniyeler bakın…700 TL karantina oteli hemen havale yapın …Ok yolda yaptık..
Transferde at hırsızı gibi biri otele bıraktı ve 250 TL istedi …iyi dedik
* ..gibi otelde yemeği hijyeni geçtim bir iki merkeze gittik falan oldu bişeyler ….
Bir sonraki de bir öncekinin aynisı …
Hediyelerle gidiyorsunuz kapıda ciklet çiğneyen asık suratlı personele -Merhabalar diyorsunuz ve 5 dk sonradan - Merhaba …
Şunu biliyorum ki (emekliyim özel bir sigorta şirketinden) Bir kurumda kapıdaki görevlinin hal hareketi tepedeki ile aynıdır…
Düştüm denize sarıldım yılana…
Gerçek bir tane değerli Kader arkadaşlarım
Bilgi almak için yazdım Biotexcom Andrey Bey’e …15 dk sonra dönüş yapabileceğini yazdı ve telefonla döndü whatsapp yazarak değil …
Kurumsallık ve iş bitiricilik budur.Negatif görsem dahi en azından muhattap buldum der önüme bakarım…
Kusura bakmayın bu özetti
yolumuz açık kollarımız dolu dolu olsun inşallah
Çok doğru seçim yaptın arkadaşım
Bak görüyorsun kendi doktorun bile oraya hasta gönderiyormuş
Rabbim bu yolda yüzünü güldürsün inşallah
Eyer uyarmasak bu insanların Kıbrıs macerası bitmez ben orda 6 farklı klinikte işlem gördüm sonuç hüsran keşke benide böyle biri uyarsaydıda Kıbrısa gitmeseydim orda bire bir çalışan menajer arkadaşım anlamı yaptıkları sahtekarlıkları bir çok insana boş emriyo işte denk gelirse c kaliteli dönemlerden şans eseri tuturuyorlar bunun için uyardım ama bundan sonra umurumda olmaz bir birinizi teselli etmeye devam edinKıbrısta tedavi gören gizli takipçiler de var.. Kendinizi koyun onların yerine. Herkes forumda derdine çare arıyorken olumsuz yorumlar moral olur mu sizce ?
Kibrista da pozitif alan arkadaşlarımız var. Ayrıca benim 2 yakın akrabam Kıbrısta tedavi gördüler ve çocuklarını kucağına aldılar.
Kimse size canımlı cicimli konuşun demiyor zaten. Çok nadir foruma girip bombayı atıp gidiyorsunuz.
Neden insanların tepki gösterdiğini zaten anladınız siz.
Arkadaşım bizde bazı konularda birbirimizi uyarıyoruz da senin gibi höt höt değilEyer uyarmasak bu insanların Kıbrıs macerası bitmez ben orda 6 farklı klinikte işlem gördüm sonuç hüsran keşke benide böyle biri uyarsaydıda Kıbrısa gitmeseydim orda bire bir çalışan menajer arkadaşım anlamı yaptıkları sahtekarlıkları bir çok insana boş emriyo işte denk gelirse c kaliteli dönemlerden şans eseri tuturuyorlar bunun için uyardım ama bundan sonra umurumda olmaz bir birinizi teselli etmeye devam edin
Eyer uyarmasak bu insanların Kıbrıs macerası bitmez ben orda 6 farklı klinikte işlem gördüm sonuç hüsran keşke benide böyle biri uyarsaydıda Kıbrısa gitmeseydim orda bire bir çalışan menajer arkadaşım anlamı yaptıkları sahtekarlıkları bir çok insana boş emriyo işte denk gelirse c kaliteli dönemlerden şans eseri tuturuyorlar bunun için uyardım ama bundan sonra umurumda olmaz bir birinizi teselli etmeye devam edin
Senin dilinin ayarı yok gerçekten. "Ben buranın başarılı olduğuna inanıyorum size de tavsiyemdir , şurada şu sıkıntıları yaşadım" demek apayrı kıbrıs' a gidenlere acıyorum bakın ben demiştim kaç kişi negatif aldı demek bambaşka. Buranın en patavatsız insanı benimdir normalde sen pirim oldun eline su dökememEyer uyarmasak bu insanların Kıbrıs macerası bitmez ben orda 6 farklı klinikte işlem gördüm sonuç hüsran keşke benide böyle biri uyarsaydıda Kıbrısa gitmeseydim orda bire bir çalışan menajer arkadaşım anlamı yaptıkları sahtekarlıkları bir çok insana boş emriyo işte denk gelirse c kaliteli dönemlerden şans eseri tuturuyorlar bunun için uyardım ama bundan sonra umurumda olmaz bir birinizi teselli etmeye devam edin