Yani hastanelerin yerine görede değişir sanırım bende eylülde gittim ben hite gitmiştim havaalanı ile hastane arası 30-40 dakika civarıydı 1000 diyor taksiler o mesafeye ben içine fiyata dahil olsun diye konuşmuştum baya ısrar edince bizden olsun demiştilerKarantina doneminde ulasim pahali olmasi normal ama normal zamanda 600 lira demisler esraya o anormal bir rakam olmus. Bakalim en yakin o gidecek guncel durumu ogreniriz .
Aa birde şöyle bişey var bana 1000 dediler ama biz git gel yaptık kıbrısa işlerimizden dolayı transfer ile örnek verme günü yani toplam 4 kez taksi kullanıldı 30-40 dakika mesafe için o yüzden bana 1000 denmiş olabilirKarantina doneminde ulasim pahali olmasi normal ama normal zamanda 600 lira demisler esraya o anormal bir rakam olmus. Bakalim en yakin o gidecek guncel durumu ogreniriz .
Maşaaaalllaaahhh Allah nazarlardan saklasınKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Bir tek bir kızımız kimyasal oldu
Ama oda ikili paket almış
İnşallah ikinci donörden evladını kucağına alır
Bugün iki kızımızında testi pozitiv gösterdi
Yazdım size moral olsun
Sonra kendileride netleşince sizlerle paylaşır
Ben acele bavramdım sadece kasım ayına gidenlere moral olsun diye
Amiiiiiıiiiiinnnnnnn o tek cizgi ciktigi anda yikim varya dediginki gibi canim rabbbim kimseye yasatmasinÇok şükür çokAllah'ım kimseyi o tek çizgiyi göstermesin
Maşallah ne güzel bir haber, sağlıkla kucağıniza almayı da nasip etsin Allah hepinizi yürekten kutluyorumKızoooooooşşşşlaaaaarrrrr ekim ekibi 7 kızdan hepimiz gebeyiiiiiiizzzzzz MAŞALLAH
Bir tek bir kızımız kimyasal oldu
Ama oda ikili paket almış
İnşallah ikinci donörden evladını kucağına alır
Bugün iki kızımızında testi pozitiv gösterdi
Yazdım size moral olsun
Sonra kendileride netleşince sizlerle paylaşır
Ben acele bavramdım sadece kasım ayına gidenlere moral olsun diye
1000 degildir bence. Ben lefkoseye gittim havaalanindan 180 lira, donus 150 lira. Lefkose ercan arasi da 20 25 dk falan. Lefkose icinde de hep 50 liraya gezdim taksiyle.Yani hastanelerin yerine görede değişir sanırım bende eylülde gittim ben hite gitmiştim havaalanı ile hastane arası 30-40 dakika civarıydı 1000 diyor taksiler o mesafeye ben içine fiyata dahil olsun diye konuşmuştum baya ısrar edince bizden olsun demiştiler
Canım sonradan alıntı yaptımda zaten benim gidiş geliş 4 kez oldu ondan bana 1000 demişlerdir dedim kıbrısta kalamadık git gel yaptık biz hep1000 degildir bence. Ben lefkoseye gittim havaalanindan 180 lira, donus 150 lira. Lefkose ercan arasi da 20 25 dk falan. Lefkose icinde de hep 50 liraya gezdim taksiyle.
Ay bayağı zor olmadı mı öyle? Ben uçaktan çok korkarım, o yüzden tebrik ediyorum sizi. Gerci ben de aktarma yaptigimdan toplam 4 kez ucaga binmis oluyorum, ama nasil dehşet bi suratlaCanım sonradan alıntı yaptımda zaten benim gidiş geliş 4 kez oldu ondan bana 1000 demişlerdir dedim kıbrısta kalamadık git gel yaptık biz hep
İnanır mısın aktarma yaparak toplam 6 kez binmiş oldukAy bayağı zor olmadı mı öyle? Ben uçaktan çok korkarım, o yüzden tebrik ediyorum sizi. Gerci ben de aktarma yaptigimdan toplam 4 kez ucaga binmis oluyorum, ama nasil dehşet bi suratla
Neyse sonu sizin açınızdan olumlu oldu en azından. Sağlıkla kucağınıza alın artık.İnanır mısın aktarma yaparak toplam 6 kez binmiş olduk2 tane uçuş aktarmalıydı inince hitin yanına gidene kadar uyuyorduk yorgunluktan takside günübirlik git gel çok zor ama akrabalar açısından gizli kalsın diye böyle yaptık kıbrısa gidip gelip hamile kalınca şüpheli olur dedik eşim ile kimseye belli etmemek adına bu yolu seçtik , maaliyet tabi daha fazla oldu biletler sağolsun
Amin inşallah allah isteyen herkesin kucağını doldursunNeyse sonu sizin açınızdan olumlu oldu en azından. Sağlıkla kucağınıza alın artık.
Benimkilerde kan geçişi yoktu canım.ben kaybettim sebep belirsiz. Çok fazla kom0likasyonum vardı.
Başınız sağolsunBenimkilerde kan geçişi yoktu canım.ben kaybettim sebep belirsiz. Çok fazla kom0likasyonum vardı.
Ama Cihat hocaya gitmediğime pişmanım.mutlaka gidip gorunmeni öneririm
Ankarada en iyi periontolog kim?Ki ben ankarada yaşıyorum. Gittiğim perinatolog cihat hocadan sonra en iyisiydi.yani daha iyisi yoktu gidebileceğim.ama adam öyle bir yanıldı ki yanılma oranı yüzde yüz. Ne diyebilirim ki ben nerdeyse kendim ölüyordum iş o raddeye geldi.
Allahım o embriyonu sana can etsin inşallahZorunlu sezeryan oldum.7 ay bitti.son tedavimden kalan ngs li bir embriyom var.gerci o hamileligimde konulan embriyom da ngs li 5aa idi sonuç boyle oldu.
Olmayınca olmuyormuş işte.
Şimdi o embriyo artık kendi yumurtamla son şansım.o olmazsa kiev e gidicem.
Ama transfere cesaret edemiyorum bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?