Harikaaaaaâaaaaaa masallahhhhhh hamilelerimiz artikca umitlerimixde artiyorrr

Harikaaaaaâaaaaaa masallahhhhhh hamilelerimiz artikca umitlerimixde artiyorrr
Bunları ümitleriniz artsın diye paylaştım
Haydi kızlar hayallerinizin peşinde olun
Burakmayın hayallerinizi
Ben inanıyorum Rabbim çok isteyene vericek
İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşalım

10 senemi verdim bu yolda
Insallah mükafatını da alacaksın bu sefer. Ağzından iyiki lafı düşmeyecek yavrunu görür görmez, iyiki sabretmisim diyeceksin. Iyiki sen benimsin, benimlesin diyeceksin. Cok inanıyorum

Insallah mükafatını da alacaksın bu sefer. Ağzından iyiki lafı düşmeyecek yavrunu görür görmez, iyiki sabretmisim diyeceksin. Iyiki sen benimsin, benimlesin diyeceksin. Cok inanıyorum
Ayyy ağlatın beni
Em çok istediğim şeyleri yazdın
Allah ne muradın varsa gör canım kardeşim

Maasallah
Allah yardimciniz olsun insallah, minik kalp atislarini saglikla duymayi nasip etsin Insallah
Dileyen, bekleyen,aklinda olup firsati olmayan Ben dahil tüm Arkadaslarima umut oldunuz.Darisi saglikla once sizlere,sonra da hepimize
Ol der olur…
Sevgiler,

Ben kalbi duyunca paylaşıcam kızlar
O çok önemli
Şu an çok şükür her şey yolunda
Bilirim o hissi!.. Rabbim onca yılın acısını bi nefeste yavrunu kucağına aldıgın o cennet kokusunu içine çektiğin ve onca zaman o minik kalp atışını duymak için ölüp ölüp dirildigin o günlerin mükafatını elini o kalbin üzerine koydugun gün versin insallah zazam bu kez olucak taaaa içimden hissediyorum onca insanın duası var üzerinde Rabbim hayırlısıyla o geciken bayramını yaşatıcak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…