- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
Gözünüz aydın çok sevindim tamamına ersinIyi temennileriniz icin Sagolun kizlar,
Allahim isteyen ve bu ugurda ugrasanların kucagını bos bırakmasın
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin .Allah hepinizden razı olsun hayat çok kısa gerçekten bir an da oluşan bir kalp krizi ve ölümşakalaşarak ayağımız ile girdiğimiz hastahaneden cenazemi aldık maalesef
Tercih etmedik ya nasip diyerek başladıkKiev Biotex te hangi dr u tercih ettiniz? 2 tane Elena isimli dr var, hangisini tercih ettiniz?
Canim azur aire bak istersen aktarmasiz ve fiatlari pegasus ve turkish airlenes a gire biraz daha uygun geldi banaSevgili arkadaşlarım Kiev e hangi uçak firması ile gidiyorsunuz? Uçak biletleri çok pahalı
Elena1 ben elena 2 yi tanimiyorumTercih etmedik ya nasip diyerek başladık
Unuttum soylemeyi canim ukrayna international da ucuz ve aktarmasiz bunu soylemeyi unutmusumSevgili arkadaşlarım Kiev e hangi uçak firması ile gidiyorsunuz? Uçak biletleri çok pahalı
Ben 1 veya 2 yi de bilmiyorumElena1 ben elena 2 yi tanimiyorum
Z Zaza74 Canım benim çok sevindim, pek yazmasamda her sayfayı okuyorum devamlı gizli gizli takip edenlerdenim bir süredir ve gözüm hep senin pozitif haberini arıyordu. Rabbim hayırlı etsin darısı doğuma olsun inşallah, tebrik edeirm sağlıcakla kucağına al bebişleriniAyyy inşallah Pandam
İnşallah o günü sizinle paylaşım
tatlim selam,bende kievde gebe kaldim ve evet bircok kibrista sonuc alamayan arkadasimiz kiev de pozitifi gördü.Şimdiden çok heyecanlıyım kızlar Kıbrıs sa giden kadınlara çok acıyorum Kıbrıs da çok deneyim yaptım ama çok olumsuz negatif aldım benim gibi bir çok bayan paralarıyla rezil oldular kıbrısta herkez üç kiğatcı olmuş kesinlikle Kıbrısa gitmeyin Biotex kiev bu konuda çok profosyonel her giden kadın orda hamile kalıyor hiç negatif leri yok valla helal olsun adamlar işlerini çok düzgün yapıyorlar herkeze tavsiye ediyorum
Hakkinda hayırlı olsun inşallahŞimdiden çok heyecanlıyım kızlar Kıbrıs sa giden kadınlara çok acıyorum Kıbrıs da çok deneyim yaptım ama çok olumsuz negatif aldım benim gibi bir çok bayan paralarıyla rezil oldular kıbrısta herkez üç kiğatcı olmuş kesinlikle Kıbrısa gitmeyin Biotex kiev bu konuda çok profosyonel her giden kadın orda hamile kalıyor hiç negatif leri yok valla helal olsun adamlar işlerini çok düzgün yapıyorlar herkeze tavsiye ediyorum
Pardon acımak mı ne sıfatla???Şimdiden çok heyecanlıyım kızlar Kıbrıs sa giden kadınlara çok acıyorum Kıbrıs da çok deneyim yaptım ama çok olumsuz negatif aldım benim gibi bir çok bayan paralarıyla rezil oldular kıbrısta herkez üç kiğatcı olmuş kesinlikle Kıbrısa gitmeyin Biotex kiev bu konuda çok profosyonel her giden kadın orda hamile kalıyor hiç negatif leri yok valla helal olsun adamlar işlerini çok düzgün yapıyorlar herkeze tavsiye ediyorum
İnt sitelerinde ilk sırada çıkan dr elena mı?Ben 1 veya 2 yi de bilmiyorumsadece Elena , çok tatlı bir doktorum var
Burda okadar çok anlatım ki bu konuyuİnt sitelerinde ilk sırada çıkan dr elena mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?