- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
Siz hangisine devam ettiniz?Teşekkür ederim çok yoğun çalıştığım için burayı çok takip edemedim Zaza Hn ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangisine devam ettiniz?Teşekkür ederim çok yoğun çalıştığım için burayı çok takip edemedim Zaza Hn ,
Siz hangisine devam ettiniz?Haftanın 1,3,5-elena mozgovaya
Haftanın 2,4,6-elena konstantinovna
Kuzum keşke bilsen benim yoğunluğumuTeşekkür ederim çok yoğun çalıştığım için burayı çok takip edemedim Zaza Hn ,
ŞahaneKızlar ultrason yaptırdım rahim kalınlığı 7, 9 kist falan yok çok şükür sizce nasıl ?
Elena Mozgovay 1,3,5 olanSiz hangisine devam ettiniz?
Adetin kaçıncı günü sizin?Kızlar ultrason yaptırdım rahim kalınlığı 7, 9 kist falan yok çok şükür sizce nasıl ?
Adete daha 4 gün falan vardı bugün baktirmami soyledilerAdetin kaçıncı günü sizin?
Ultrason cevabına göre size tarih seçicekler lucrin için
Maşallah gayet iyi diyecektir doktor hadi hayırlı olsun Kiev yolcusu kalmasınKızlar ultrason yaptırdım rahim kalınlığı 7, 9 kist falan yok çok şükür sizce nasıl ?
İnşallah en kısa zamanda kievde buluşuruzMaşallah gayet iyi diyecektir doktor hadi hayırlı olsun Kiev yolcusu kalmasın
İnşallah adetle beraber ilaçlara başlıyoruz sanırım hemen bize haber veriyorsun demişti Andreyİnşallah en kısa zamanda kievde buluşuruz
Hem de dördüz dimi az şekerlimtatlim selam,bende kievde gebe kaldim ve evet bircok kibrista sonuc alamayan arkadasimiz kiev de pozitifi gördü.
ama bu demek degil ki kibris ta pozitif yok.acıyorum falan demeyelim de kimsenin motivasyonu bozulmasin.gayet orda da gebe kalan arkadaslarimiz var
neresi olursa olsun Allah herkese nasibini versin insallah.hepimizin tedavileri pozitif olsun
Böyle densiz şeylere takılma canım sen transferine odaklan kimse olumsuz sonuç almak için bu kadar emek vermiyor tabi nasipten ötesi yok Allah ol derse orda da olur baska yerdede...Kızlar korkutuyorsunuz ben Gynlife gidiyorum çok araştırdım ve çok pozitif gören okudum orda ve sonuçta benim embriyo transferi ouf içime kurt düştü
Onu ilgilendirmez başka sehirde diyebilirsin , ankara izmir vsKızlar progestron iyi çıktı 0,2 estrofem 376 çıktı iyi dedi son bi kez Rahime bakalım dedi rahim kalınlığı 10,1 bu gittiğim doktor artık kıllanmaya başladı neden tüp bebek yaptırdığın yer bakmıyor nerde yaptırıyorsun gibi şeyler sordu
Çok sağol canım tabi ordada pozitif olanlar var kiew dede mutlaka olumsuz sonuç alan vardırBöyle densiz şeylere takılma canım sen transferine odaklan kimse olumsuz sonuç almak için bu kadar emek vermiyor tabi nasipten ötesi yok Allah ol derse orda da olur baska yerdede...
Bende Kıbrıs'ta negatif oldum önerir miyim yada kötüler miyim asla!!! Özelden birçok kisi yazıyor Kıbrıs için ve Kiev gercek mi diye bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşıyorum ama illa şura bura diye yönlendirmiyorum kötülemiyorum yada onlara ACIMIYORUM...
Hele ki ne duygularla ne hayaller kurduğunu ne zorluklarla bu yolda ilerlemeye çalışan güzel kadınların hislerini bildiğim için ayrıca dikkat edilmesi gerektigini düsünüyorum ve bende konuşmama davranışlarıma burda da sosyal hayatımda da dikkat ediyorum ama herkes bu düşünceyi nasip alamamış maalesef...
ayy yazicaktim seni,nazari deger die yazmadimmalum acıyan bir kadinin gözüde kalir mazallahHem de dördüz dimi az şekerlim
Yemin ediyorum aynı şeyi yazicaktimayy yazicaktim seni,nazari deger die yazmadimmalum acıyan bir kadinin gözüde kalir mazallah
Hiç içine kurt düşürme arkadaşım ben hiç ön görüşmeye bile gitmeden gynolife da murat beyle 1 kere konuşup kara verdim yumurta donasyonu yaptırdık ilk deneme de evladıma kavuştum, nasip kısmet bu işler hiç içine kurt düşünme her konuşan alim mi ki hiç takma yola devamKızlar korkutuyorsunuz ben Gynlife gidiyorum çok araştırdım ve çok pozitif gören okudum orda ve sonuçta benim embriyo transferi ouf içime kurt düştü