• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmiss olsun cnm , cikolata kisti yillardir ugrastigim bir kist.
Cikolata kisti ile kiewde baslayanlar oldu. Elena ile görüs. Bence aldirmana gerek yok. 3 ay tedavi yapiyor diye biliyorum elena. Dogum kontrol hapi tedavisine baslatiyor🥰 Insallah hersey güzel olacak. Adetine de takilma.Andrey ile iletisime gec lütfen .Elena sana bir tedavi baslatir mutlaka😘
Canim benim cok tesekkur ederim evet sendede vardi demi. Evet andreye ileticem bu durumu bende bu sefer aldirmadan tedavi durumunu sorucam burdaki doktora kalsa hemen alicak yok aldirmam bir kere yaptim o hatayi yillarima maloldu .

Arkadaşlar merhaba,

Benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu. Maalesef yumurta rezervim çok az, 3 4 folikül gözüküyor onlardan da 1 tane iyi kalite yumurta çıkıyor. Maalesef o da döllenmedi. 3 kere tüp bebek tedavisi yaptık ancak hiç döllenme olmadı yani transferde olmadı. Yaşım 32 kilomda 52 ama demek ki genetik bir şey, amh 0.4. Olmayınca olmuyor kader işte.

Kıbrısta yumurta donasyonu yapmak istiyoruz ama hiç bir bilgim yok, nereye gitmeliyim, hangi doktora başvurmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? Maalesef hiç bir tanıdığım kimsede yok kıbrısta, kimseye soramıyorum da. Yardımcı olup bilgi verirsenin çok sevinirim.

Canim benim cok tesekkur ederim evet sendede vardi demi. Evet andreye ileticem bu durumu bende bu sefer aldirmadan tedavi durumunu sorucam burdaki doktora kalsa hemen alicak yok aldirmam bir kere yaptim o hatayi yillarima maloldu .
Evet cnm ben kendimi bildim bilemi yani evlendigimden beri bu kistle ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum ama olmasakda oluyormus.Cikolata kistiyle hamile kalan normal yoldan yada tüp bebekle cook insan var. Bence Bicak deydikce malesef daha cok tekrar ediyor. Bu sefer bende yoktu ama elena demisti burda halen izi var.Sana 3 ay hap verir yada direk zoladex🤭 gercekten bu igne benim rahmimi kendine getirdi.Elenaya güven kendini ona birak ben inaniyorum sende yakin zamanda güzel haber vereceksin bizlere🥰🥰

Arkadaşlar merhaba,

Benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu. Maalesef yumurta rezervim çok az, 3 4 folikül gözüküyor onlardan da 1 tane iyi kalite yumurta çıkıyor. Maalesef o da döllenmedi. 3 kere tüp bebek tedavisi yaptık ancak hiç döllenme olmadı yani transferde olmadı. Yaşım 32 kilomda 52 ama demek ki genetik bir şey, amh 0.4. Olmayınca olmuyor kader işte.

Kıbrısta yumurta donasyonu yapmak istiyoruz ama hiç bir bilgim yok, nereye gitmeliyim, hangi doktora başvurmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? Maalesef hiç bir tanıdığım kimsede yok kıbrısta, kimseye soramıyorum da. Yardımcı olup bilgi verirsenin çok sevinirim.
Merhaba çok geçmiş olsun yumurtan varmış ,1 tane bile olsa, 5000. Sayfalardan başlayıp eger okuyabilirsen çok faydalı bilgiler bulacaksın hem klinikler hem süreç hakkında

Merhaba kizlar, piskolojime iyi gelecek umuduyla bende sizinle hikayemi paylasmak istiyorum. 41 yasindayim, iki yillik evliyim. Maalesef bundan 5 sene önce Endometrios nedeniyle sol yumurtaligimi kayip ettim. Evlenene kadar dogum kontrol hapi kullandim hastaligin tekrarlamamasi icin. Evlendikten sonra hapi biraktim, bir baktim adetim gelmiyor. Suan sadece hapla adet görüyorum. Bu arada AMH 0,06 ve FSH 50´inin üzerinde. Iki sefer Istanbulda tüp bebek tedavisine basladik, Gonapetyl ve Gonal-F ignelerini kullandim ama maalesef ikisindede herhangi bir yumurta gelismedi. Ücüncü tedaviyi tavsiye etmeyiz dediler ve Kibrisda yumurta donasyonu yaptirmami önerdiler. Baska sekilde anne olamiyacagimi söylediler. Basimdan kaynar sular döktüler sanki. Bir aydir sok icindeyim. Esim yumurta donasyonunu cok istiyor ama benim hala teredütlerim var. Belkide yeni evli oldugumuz ve evleneli cok kavga etdigimiz icin korkuyorum. Onu cok seviyorum ama arada sirada kavgamiz esnasinda bosanma kelimesi geciyor. Önümü göremiyorum. Kavgalarimiz bazen cok siddetli oluyor, ufak seylerden cok büyüyor. Esim maalesef öfkesini pek kontrol edemiyor ve bana kirici seyler söylüyor. Sonra pisman oluyor ama benim kalbim kirilmis oluyor ve unutamiyorum. Cok anne olmak istiyorum ama belki bu korkular nedeniyle sanki cocugu onun icin doguracagim gibi hissediyorum. Birgün gelirde bosanirsak, o cocuk benim, benim genlerimi tasiyor derse diye ödüm kopuyor. Benim gibi düsünün arkadaslar varmi aranizda ? Acaba benmi cok abartiyorum... Sizler nasil düsünyorsunuz?

Yarin sabah sogan kürüne basliyorum canim daha once azda olsa ise yaramisti hemen yarin basliyorum🥰🥰🥰🥰😉😉😉😉😉😉
CCivapercemi cayı da dusuruyor ama önermeye korktum bitkisel kas yaparken göz cikarmayayim diye acelen yoksa kiev icin deneyebilirsin. Teyzemin bi bucuk ayda 5 cm cikolata kistini yok etti.

Evet cnm ben kendimi bildim bilemi yani evlendigimden beri bu kistle ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum ama olmasakda oluyormus.Cikolata kistiyle hamile kalan normal yoldan yada tüp bebekle cook insan var. Bence Bicak deydikce malesef daha cok tekrar ediyor. Bu sefer bende yoktu ama elena demisti burda halen izi var.Sana 3 ay hap verir yada direk zoladex🤭 gercekten bu igne benim rahmimi kendine getirdi.Elenaya güven kendini ona birak ben inaniyorum sende yakin zamanda güzel haber vereceksin bizlere🥰🥰
Canimsin ❤❤❤ ben elena hanima gercekten cok güveniyorum .amiiiiinnn insallahhh rabbim bizlerinde yüzünü güldürür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

CCivapercemi cayı da dusuruyor ama önermeye korktum bitkisel kas yaparken göz cikarmayayim diye acelen yoksa kiev icin deneyebilirsin. Teyzemin bi bucuk ayda 5 cm cikolata kistini yok etti.
Civanpercemi tadi varya😖😖🥴🥴🥴🥴 . Büyümeden bende kieve gitcem insallah.

Merhaba kizlar, piskolojime iyi gelecek umuduyla bende sizinle hikayemi paylasmak istiyorum. 41 yasindayim, iki yillik evliyim. Maalesef bundan 5 sene önce Endometrios nedeniyle sol yumurtaligimi kayip ettim. Evlenene kadar dogum kontrol hapi kullandim hastaligin tekrarlamamasi icin. Evlendikten sonra hapi biraktim, bir baktim adetim gelmiyor. Suan sadece hapla adet görüyorum. Bu arada AMH 0,06 ve FSH 50´inin üzerinde. Iki sefer Istanbulda tüp bebek tedavisine basladik, Gonapetyl ve Gonal-F ignelerini kullandim ama maalesef ikisindede herhangi bir yumurta gelismedi. Ücüncü tedaviyi tavsiye etmeyiz dediler ve Kibrisda yumurta donasyonu yaptirmami önerdiler. Baska sekilde anne olamiyacagimi söylediler. Basimdan kaynar sular döktüler sanki. Bir aydir sok icindeyim. Esim yumurta donasyonunu cok istiyor ama benim hala teredütlerim var. Belkide yeni evli oldugumuz ve evleneli cok kavga etdigimiz icin korkuyorum. Onu cok seviyorum ama arada sirada kavgamiz esnasinda bosanma kelimesi geciyor. Önümü göremiyorum. Kavgalarimiz bazen cok siddetli oluyor, ufak seylerden cok büyüyor. Esim maalesef öfkesini pek kontrol edemiyor ve bana kirici seyler söylüyor. Sonra pisman oluyor ama benim kalbim kirilmis oluyor ve unutamiyorum. Cok anne olmak istiyorum ama belki bu korkular nedeniyle sanki cocugu onun icin doguracagim gibi hissediyorum. Birgün gelirde bosanirsak, o cocuk benim, benim genlerimi tasiyor derse diye ödüm kopuyor. Benim gibi düsünün arkadaslar varmi aranizda ? Acaba benmi cok abartiyorum... Sizler nasil düsünyorsunuz?
Ister kendi yumurtanizla ister donasyon kendinizi iyi hissetmediğiniz bir evliliğe çocuk getirmemenizi önerebilirim sadece. Boşanmalarda erkek tarafı çok çok çirkinlesebiliyor, çocuklar koz olarak kullaniliyor ortada donasyon gibi bir durum yokken dahi. Siz hicbir seyi aciklamaya hazir degilken cocuklarin psikolojisini bozacak sekilde bu mesele gündeme gelebilir diye dusundum.

Rahim durumunuza gore veriliyor.
On gorusmeye gittiyseniz %80 durumunuz da belli olmuştur.
Sonrasinda zaten tedaviye baslayacaginiz günü belirtiyorlar ve rahim ultrasonuna göre miktarlarda değişiklik yapiliyor ya da yapılmıyor ayni miktarlarda devam ediliyor.
Ornek verisek ben hep 1x1 kullandim 2x2 olan da var sabah 1 aksam 2 ya da tersi olan da var.
Benim hep ayni gitti transfere kadar 2*1estrofem+ divijel sabit ama bu kisinin durunuma gore artabilir ..

Sonrasinda zaten tedaviye baslayacaginiz günü belirtiyorlar ve rahim ultrasonuna göre miktarlarda değişiklik yapiliyor ya da yapılmıyor ayni miktarlarda devam ediliyor.
Ornek verisek ben hep 1x1 kullandim 2x2 olan da var sabah 1 aksam 2 ya da tersi olan da var.
Kiev hazirlik yapanlar acaba estrofem baslangic gununden itibaren 3*1 mi kullandiniz, yoksa artarak mi verildi estrofem?
Cok tesekkurler , gunluk dozlar degisken ama baslayip hep ayni sekilde devam ediyor …nasil baslandiysa oyle devam ve kacinci haftaya kadar devam ediliyor?

Insallahhh bu sefer ameliyat olmadan buyumeden hallolsun istiyorum.ca 125 sonucuma gore ilac vericem dedi 10 gune yine gitcem. Rahmimde cok şükür temizlenmisti allahtan daha once yapisiklari aldirmisim bunada şükür. Doktor tedaviyi belli süre ertele istersen dedi hayir dedim ben kist de olsa er gec kieve gidicem
Aksilikler olabiliyor canım benim sabırlı olmamız gerekiyor
Şükür başka sıkıntılar değil de böyle ufak tefek şeylerle uğraşıyoruz
Kiewe de sor muhakkak bakalım ne diyecekler.

Insallahhh bu sefer ameliyat olmadan buyumeden hallolsun istiyorum.ca 125 sonucuma gore ilac vericem dedi 10 gune yine gitcem. Rahmimde cok şükür temizlenmisti allahtan daha once yapisiklari aldirmisim bunada şükür. Doktor tedaviyi belli süre ertele istersen dedi hayir dedim ben kist de olsa er gec kieve gidicem
Canımm çok geçmiş olsunn 🙏Bende arkadaşlara katılıyorum Elenaya güven o halleder 👍Benim de tedavim aksamıştı vardır her işte bir hayır🙏🙏Yeter ki Sonu güzel olsunn olacak ta sen buna inan bunu bekle cnm🙏❤️

Aksilikler olabiliyor canım benim sabırlı olmamız gerekiyor
Şükür başka sıkıntılar değil de böyle ufak tefek şeylerle uğraşıyoruz
Kiewe de sor muhakkak bakalım ne diyecekler.
Yarin konuscaz canim sorucaz ona gore davranicaz bizde

Canim benim dogru gercekten herseyde bir hayir var ben enson bekarken cikolata kistinden ameliyat olmustum tekrar yilar sonra 12 sene sonra cikmasina sasirdim boyutu ilki kadar degil ama cikolata kistleri cabuk büyüyor tedaviye engelmi onu sorcam kieve birazcik canim sıkıldı ama dedigin gibi herseyde vardir bir hayir olsun gec olsun guc olmasin. Kesinlikle ameliyat olmuycam doktor alalim diyor ama ben ilkinde cok sıkıntılar yasadim o ameliyat bütün herseyi etkiledi zaten oldugum butun ameliyatlarin sebebidir cikolata kisti aldirmiycam diye ozellikle soyledim. Ayni sıkıntıları birdaha yasamak istemiyorum. Hersey nasip kismet artik.
Çok üzüldüm canım ama senin de dediğin gibi dr.elena'nin bu işi cozecegine inanıyorum. Ameliyat olmana da gerek kalmadan hemde, yeniden hatırlayip üzme kendini. Bu günler bitecek emin ol 🙏🙏❤️❤️❤️

Kizlar nur topu gibi kocaman bir cikolata kisti cikti bende kan verdim rahmim bir gram bile kalinlasmamis tarlusal verdi bana doktor 10 gun icinde adet olursun dedi bir cikolata kisti eksikti adet olunca tekrar gidicem
Çok geçmiş olsun
Çikolata kisti bu kısa sürede çıkamaz
Belki folliküler kistir
Öyle kistler zoladeksle soruluyor

Ben 3*1 kullanıyorum

Bendede var o çikolatadan😂

Back