Saglikla kucagina al inşallah canimArkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla
Senin bu adeti bu kadar önemsemeni anlamadımKizlar bugun benim öğleden sonra doktor randevum var hâlâ adet olmadimda 3.kutunun yarisina geldim hâlâ yok insallah kotu bisey çıkmaz korkmuyor deilim valla yillardir ilacla adet olurum erken gelmisligi olurdu ilk defa adetim gelmedi cok sancim vardi 2 gun once kasiklarimda agri kesiciyle kesildi agrisi cok sevinmistim gelicek diye gelmedi 1 damla bile gelse raziyim artik.
Hayirli olsun ,Benimde ilk kutuda gec geldi ikinci kutuda 9 gün sonra bitiyor. İnşallah ilki gibi geç gelmezKıbrıs ile devam edeceğiz biz de .. Zaman yaklaştıkça stresten dilim yara oldu ne kadar zor beklemek yaa
Coook güzel, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canımkızlar selam
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişinhersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle
Çok güzel tebrik ediyorum seni ikiz annesi olacaksın Allanın izniyle. Kendini yorma bol bol dinlen, bir kaç gün içinde kalp atışını da duyarsınArkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla
Her işte bir hayır vardır canım lütfen canını sıkma, hem adet olmadan da oluyor transfer biliyorsunKizlar nur topu gibi kocaman bir cikolata kisti cikti bende kan verdim rahmim bir gram bile kalinlasmamis tarlusal verdi bana doktor 10 gun icinde adet olursun dedi bir cikolata kisti eksikti adet olunca tekrar gidicem
Güzel haberler bekliyoruz senden de hayırlı olsun transferinYesilDomates hersey cok guzel olacakButun guzel dileklerim seninle ve diger arkadaslarimizla❤❤
Zoladex'le kücülür canım. Sana gerekli olan tek şey rahim. Onu da estrofemle kalınlastırlar. Iyi düsün iyi olsunKizlar nur topu gibi kocaman bir cikolata kisti cikti bende kan verdim rahmim bir gram bile kalinlasmamis tarlusal verdi bana doktor 10 gun icinde adet olursun dedi bir cikolata kisti eksikti adet olunca tekrar gidicem
Kiev hazirlik yapanlar acaba estrofem baslangic gununden itibaren 3*1 mi kullandiniz, yoksa artarak mi verildi estrofem?Merak etme, ben de adet olmadan tedaviye basladim endometrium kalinligini ilacla ayarliyorlar tedavi devam ediyor usglerle takiple, takilip stress yasatma kendine
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için gidebilirsen eğer muhakkak bilgilendirme yaparımKievde yaptırmadım ama kıbrısta yaptırdım. Pandemi dönemine denk geldi, donor veritabanı orada da zayıftı bence. Kievde andeyle konustugumda isterseniz cryos gibi bi bankadan ücretini bizim odememiz sartıyla sperm getirebilecegimizi söyledi. Ama prosedurlerle onlar ilgilenmez sizin ilgilenmeniz gerekir. Ben bir daha yaptiracak olsam kendim getiririm cryostan, cunku her seyiyle icime sinmesi lazım beni mutlu etmesi için. Ama bu isler kısmet diye bakmalıyız biraz da. Hangi cocugun dogup hangisinin dogmayacagina biz karar veremiyoruz istedigimuz kadar ince eleyip sık dokulayalım. Kieve gider sperm donorlerini gorurseniz sizden bilgi almak isterim ben de.
Amin inşallah senin için de dua ediyorum canimHemde nasil zor yaaa bilirim. Tedavin hayirli olsun insalah
canim,Kizlar nur topu gibi kocaman bir cikolata kisti cikti bende kan verdim rahmim bir gram bile kalinlasmamis tarlusal verdi bana doktor 10 gun icinde adet olursun dedi bir cikolata kisti eksikti adet olunca tekrar gidicem
Rahim durumunuza gore veriliyor.Kiev hazirlik yapanlar acaba estrofem baslangic gununden itibaren 3*1 mi kullandiniz, yoksa artarak mi verildi estrofem?
Benim hep ayni gitti transfere kadar 2*1estrofem+ divijel sabit ama bu kisinin durunuma gore artabilir ..Kiev hazirlik yapanlar acaba estrofem baslangic gununden itibaren 3*1 mi kullandiniz, yoksa artarak mi verildi estrofem?
Canim benim dogru gercekten herseyde bir hayir var ben enson bekarken cikolata kistinden ameliyat olmustum tekrar yilar sonra 12 sene sonra cikmasina sasirdim boyutu ilki kadar degil ama cikolata kistleri cabuk büyüyor tedaviye engelmi onu sorcam kieve birazcik canim sıkıldı ama dedigin gibi herseyde vardir bir hayir olsun gec olsun guc olmasin. Kesinlikle ameliyat olmuycam doktor alalim diyor ama ben ilkinde cok sıkıntılar yasadim o ameliyat bütün herseyi etkiledi zaten oldugum butun ameliyatlarin sebebidir cikolata kisti aldirmiycam diye ozellikle soyledim. Ayni sıkıntıları birdaha yasamak istemiyorum. Hersey nasip kismet artik.Her işte bir hayır vardır canım lütfen canını sıkma, hem adet olmadan da oluyor transfer biliyorsun
Yarin sabah sogan kürüne basliyorum canim daha once azda olsa ise yaramisti hemen yarin basliyorumcanim,
Bende de cok olurdu ve soğan kürü ile yok ediyordum.
Sogan kürünü de bir tarafa not et derim
Amiiiiinnnnn canim benimmmmAmin inşallah senin için de dua ediyorum canimrabbim isteyen herkese versin inşallah
Gecmiss olsun cnm , cikolata kisti yillardir ugrastigim bir kist.Canim benim dogru gercekten herseyde bir hayir var ben enson bekarken cikolata kistinden ameliyat olmustum tekrar yilar sonra 12 sene sonra cikmasina sasirdim boyutu ilki kadar degil ama cikolata kistleri cabuk büyüyor tedaviye engelmi onu sorcam kieve birazcik canim sıkıldı ama dedigin gibi herseyde vardir bir hayir olsun gec olsun guc olmasin. Kesinlikle ameliyat olmuycam doktor alalim diyor ama ben ilkinde cok sıkıntılar yasadim o ameliyat bütün herseyi etkiledi zaten oldugum butun ameliyatlarin sebebidir cikolata kisti aldirmiycam diye ozellikle soyledim. Ayni sıkıntıları birdaha yasamak istemiyorum. Hersey nasip kismet artik.
Insallahhh bu sefer ameliyat olmadan buyumeden hallolsun istiyorum.ca 125 sonucuma gore ilac vericem dedi 10 gune yine gitcem. Rahmimde cok şükür temizlenmisti allahtan daha once yapisiklari aldirmisim bunada şükür. Doktor tedaviyi belli süre ertele istersen dedi hayir dedim ben kist de olsa er gec kieve gidicemZoladex'le kücülür canım. Sana gerekli olan tek şey rahim. Onu da estrofemle kalınlastırlar. Iyi düsün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?