Saglikla kucagina al inşallah canim

Senin bu adeti bu kadar önemsemeni anlamadım
Kız donasyonda adet olmanın gereği yok

Benimde ilk kutuda gec geldi ikinci kutuda 9 gün sonra bitiyor. İnşallah ilki gibi geç gelmez Kıbrıs ile devam edeceğiz biz de .. Zaman yaklaştıkça stresten dilim yara oldu ne kadar zor beklemek yaa
Hayirli olsun ,
Ah o stres yok mu . Ne desek boş

Coook güzel, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canım cok ama vok sevindim senin adına

Kizlar nur topu gibi kocaman bir cikolata kisti cikti bende kan verdim rahmim bir gram bile kalinlasmamis tarlusal verdi bana doktor 10 gun icinde adet olursun dedi bir cikolata kisti eksikti adet olunca tekrar gidicem

Çok güzel tebrik ediyorum seni ikiz annesi olacaksın Allanın izniyle. Kendini yorma bol bol dinlen, bir kaç gün içinde kalp atışını da duyarsın

Kizlar nur topu gibi kocaman bir cikolata kisti cikti bende kan verdim rahmim bir gram bile kalinlasmamis tarlusal verdi bana doktor 10 gun icinde adet olursun dedi bir cikolata kisti eksikti adet olunca tekrar gidicem
Her işte bir hayır vardır canım lütfen canını sıkma, hem adet olmadan da oluyor transfer biliyorsun

Zoladex'le kücülür canım. Sana gerekli olan tek şey rahim. Onu da estrofemle kalınlastırlar. Iyi düsün iyi olsun

Merak etme, ben de adet olmadan tedaviye basladim endometrium kalinligini ilacla ayarliyorlar tedavi devam ediyor usglerle takiple, takilip stress yasatma kendine
Kiev hazirlik yapanlar acaba estrofem baslangic gununden itibaren 3*1 mi kullandiniz, yoksa artarak mi verildi estrofem?

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için gidebilirsen eğer muhakkak bilgilendirme yaparım

canim,
Bende de cok olurdu ve soğan kürü ile yok ediyordum.
Sogan kürünü de bir tarafa not et derim

Kiev hazirlik yapanlar acaba estrofem baslangic gununden itibaren 3*1 mi kullandiniz, yoksa artarak mi verildi estrofem?
Rahim durumunuza gore veriliyor.
On gorusmeye gittiyseniz %80 durumunuz da belli olmuştur.
Sonrasinda zaten tedaviye baslayacaginiz günü belirtiyorlar ve rahim ultrasonuna göre miktarlarda değişiklik yapiliyor ya da yapılmıyor ayni miktarlarda devam ediliyor.
Ornek verisek ben hep 1x1 kullandim 2x2 olan da var sabah 1 aksam 2 ya da tersi olan da var.

Her işte bir hayır vardır canım lütfen canını sıkma, hem adet olmadan da oluyor transfer biliyorsun
Canim benim dogru gercekten herseyde bir hayir var ben enson bekarken cikolata kistinden ameliyat olmustum tekrar yilar sonra 12 sene sonra cikmasina sasirdim boyutu ilki kadar degil ama cikolata kistleri cabuk büyüyor tedaviye engelmi onu sorcam kieve birazcik canim sıkıldı ama dedigin gibi herseyde vardir bir hayir olsun gec olsun guc olmasin. Kesinlikle ameliyat olmuycam doktor alalim diyor ama ben ilkinde cok sıkıntılar yasadim o ameliyat bütün herseyi etkiledi zaten oldugum butun ameliyatlarin sebebidir cikolata kisti aldirmiycam diye ozellikle soyledim. Ayni sıkıntıları birdaha yasamak istemiyorum. Hersey nasip kismet artik.

Gecmiss olsun cnm , cikolata kisti yillardir ugrastigim bir kist.
Cikolata kisti ile kiewde baslayanlar oldu. Elena ile görüs. Bence aldirmana gerek yok. 3 ay tedavi yapiyor diye biliyorum elena. Dogum kontrol hapi tedavisine baslatiyor Insallah hersey güzel olacak. Adetine de takilma.Andrey ile iletisime gec lütfen .Elena sana bir tedavi baslatir mutlaka

Zoladex'le kücülür canım. Sana gerekli olan tek şey rahim. Onu da estrofemle kalınlastırlar. Iyi düsün iyi olsun
Insallahhh bu sefer ameliyat olmadan buyumeden hallolsun istiyorum.ca 125 sonucuma gore ilac vericem dedi 10 gune yine gitcem. Rahmimde cok şükür temizlenmisti allahtan daha once yapisiklari aldirmisim bunada şükür. Doktor tedaviyi belli süre ertele istersen dedi hayir dedim ben kist de olsa er gec kieve gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…