Cokkk guzelllll rabbim ikizlerini ve seni korusun saglicakla kucagina alasin insallahZazacigim bugun dr gecen de telefonda kullandigim progestonu anlatinca boyle bisey duymadik gormedik dediler ve bugun hastanede hepsini birakip gunde iki defa 400mg progestreon tablet sadece dediler ama ben acikca soyledim Kiev’inkine devam edecegimi …bir de Turkiye’den daha dun geldi paket (2 aylik ilac):)) hala 2 ampul oksi 25 yapiyor ama proluton 500 nasil esdeger cozemesem de
Kendi yumurtamla benimde reglimde kalın dıvarı deldiÇok sağolun kizlar,
Iyi ki varsiniz
Ufak bir ic camasirimda görmüş silinince de peçeteye çok az gelmişti sonrasında yoktu. Andre igneyi ol dedi hemen oldum.
Tetikteyim aha sabah 04 zınk diye gözlerimi açtım kontrol ettim çok şükür bişey yok.
Z Zaza74 canim benim bu reglim ne dağları deldi, ne hayaller yıktı anlatamam.
Sizinde güzel haberinizi alacağız inşallah Zaza HnCanım kardeşim içime su serptin
Senin kalp atışını duyman benim kalp atışını duymam kadardı
Biliyorsun rahmimiz çok hırpalanmış
Çok sevindim
İnşallah sapa sağlam evladını kucağına alasın
Amin hepimize inşallahDunyanin en guzel bulantisidir sanirim bu duygu canim rabbim hepimize yasatsin insallahdikkat et kendine ve yegenimize canim seni seviyorum❤❤❤❤❤
Merak etme, ben de adet olmadan tedaviye basladim endometrium kalinligini ilacla ayarliyorlar tedavi devam ediyor usglerle takiple, takilip stress yasatma kendineKizlar bugun benim öğleden sonra doktor randevum var hâlâ adet olmadimda 3.kutunun yarisina geldim hâlâ yok insallah kotu bisey çıkmaz korkmuyor deilim valla yillardir ilacla adet olurum erken gelmisligi olurdu ilk defa adetim gelmedi cok sancim vardi 2 gun once kasiklarimda agri kesiciyle kesildi agrisi cok sevinmistim gelicek diye gelmedi 1 damla bile gelse raziyim artik.
Canım doktor bilir ne yapacağını merak etmeKizlar bugun benim öğleden sonra doktor randevum var hâlâ adet olmadimda 3.kutunun yarisina geldim hâlâ yok insallah kotu bisey çıkmaz korkmuyor deilim valla yillardir ilacla adet olurum erken gelmisligi olurdu ilk defa adetim gelmedi cok sancim vardi 2 gun once kasiklarimda agri kesiciyle kesildi agrisi cok sevinmistim gelicek diye gelmedi 1 damla bile gelse raziyim artik.
Çok geçmiş olsun canım.Arkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla
Bilmiyordum, dr da ustunde durmadi dedigin gibidir insallahÇok geçmiş olsun canım.
Allah bebeklerini sana bağışlasın
Aslında bu lekelenme rahimde kanama alanı oluşuyor gebelik olduğunda
Vücut onu atıyor dışarı
Çoğu kadında da oluyor zaten
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet canim ya cok stresliydim gecenhafta hatta kafama takmamaya calistim nasil olursa kendiliginden gelir dedim sonrada olmayinca panik atagim tuttu o yuzden oldu hersey insallah hersey hallolur bir turlu denk geipde gidememenin sikintisida var uzerimde hep aksilik ustune aksilik cikinca iyice gerildim sanirim buda cok etkiliyor beniCanım doktor bilir ne yapacağını merak etme
Çok mu stres yaptın acaba
Senin güzel haberini duymak hepimizi çok mutlu edecek inan ki
İçini ferah tut doktora gideceksin zaten inşallah sıkıntına çaresini bulacak.
Canim benim cok teşekkür ederim insallah guzel olur herşey bazi aksilikler yassamda umudumu hic kaybetmedim rabbim saglik sihhat verdigi surece surec nekadar uzarsa uzasin er gec insallah olur hepimizin insallahhhhhCanım doktor bilir ne yapacağını merak etme
Çok mu stres yaptın acaba
Senin güzel haberini duymak hepimizi çok mutlu edecek inan ki
İçini ferah tut doktora gideceksin zaten inşallah sıkıntına çaresini bulacak.
Az sekerlim cok tesekkurler biliyorum ne hissettigini ,duygular karsilikliaah canım..anlatamam mutluluğumunasıl sevimdim var ya..sana ve minik bebislerine sağlık diliyorum..kalp sesini de duyucaksın
Benimde ilk kutuda gec geldi ikinci kutuda 9 gün sonra bitiyor. İnşallah ilki gibi geç gelmezKizlar bugun benim öğleden sonra doktor randevum var hâlâ adet olmadimda 3.kutunun yarisina geldim hâlâ yok insallah kotu bisey çıkmaz korkmuyor deilim valla yillardir ilacla adet olurum erken gelmisligi olurdu ilk defa adetim gelmedi cok sancim vardi 2 gun once kasiklarimda agri kesiciyle kesildi agrisi cok sevinmistim gelicek diye gelmedi 1 damla bile gelse raziyim artik.
Hemde nasil zor yaaa bilirim. Tedavin hayirli olsun insalahBenimde ilk kutuda gec geldi ikinci kutuda 9 gün sonra bitiyor. İnşallah ilki gibi geç gelmezKıbrıs ile devam edeceğiz biz de .. Zaman yaklaştıkça stresten dilim yara oldu ne kadar zor beklemek yaa
Kievde yaptırmadım ama kıbrısta yaptırdım. Pandemi dönemine denk geldi, donor veritabanı orada da zayıftı bence. Kievde andeyle konustugumda isterseniz cryos gibi bi bankadan ücretini bizim odememiz sartıyla sperm getirebilecegimizi söyledi. Ama prosedurlerle onlar ilgilenmez sizin ilgilenmeniz gerekir. Ben bir daha yaptiracak olsam kendim getiririm cryostan, cunku her seyiyle icime sinmesi lazım beni mutlu etmesi için. Ama bu isler kısmet diye bakmalıyız biraz da. Hangi cocugun dogup hangisinin dogmayacagina biz karar veremiyoruz istedigimuz kadar ince eleyip sık dokulayalım. Kieve gider sperm donorlerini gorurseniz sizden bilgi almak isterim ben de.Kızlar merhaba tekrar bişey öğrenmek istiyorum. Zazaya özelden yazdım gerçi konuştuk biraz Allah razı olsun yine hemen yardıma koştu cevapladı sorularımı. Bir de bir hayalim var adlı arkadaşımız sağolsun destek oldu. Ama birebir bunu yaşayan biri var mı diye konuşmak istedim o nedenle rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın. Kievde sperm donasyonu yaptıran var mı hiç. Yoksa herkes yumurta donasyonu ya da embriyo mu? Bu konuda destek olabilecek olan var mı acaba
Hic problem etme canim ,Kizlar bugun benim öğleden sonra doktor randevum var hâlâ adet olmadimda 3.kutunun yarisina geldim hâlâ yok insallah kotu bisey çıkmaz korkmuyor deilim valla yillardir ilacla adet olurum erken gelmisligi olurdu ilk defa adetim gelmedi cok sancim vardi 2 gun once kasiklarimda agri kesiciyle kesildi agrisi cok sevinmistim gelicek diye gelmedi 1 damla bile gelse raziyim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?