- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
hic telaslanma,yerlesme kanamasıdır.tam zamanları zaten transfer zamanina göreKızlar, duş aldim uzandim fitil için kalktim. Çamaşirim hafiften lekelenmiş. Peçeteyle silince kahverengi akinti geldi. 2 güne adet günüm. Adet mi oldum bilemedim çok adet belirtilerim de vardı. Andreye yazdim
Çoğu insanda oluyor zaten.Kızlar, duş aldim uzandim fitil için kalktim. Çamaşirim hafiften lekelenmiş. Peçeteyle silince kahverengi akinti geldi. 2 güne adet günüm. Adet mi oldum bilemedim çok adet belirtilerim de vardı. Andreye yazdim
Canim kizlarinda söylediği gibi kahverengi akinti icin yerlesme kanamasi diye biliyorum bende hic canini sıkma sen bu iyiye isaret kurban oldugum rabbim yüzünü güldürsün canim ınsallahKızlar, duş aldim uzandim fitil için kalktim. Çamaşirim hafiften lekelenmiş. Peçeteyle silince kahverengi akinti geldi. 2 güne adet günüm. Adet mi oldum bilemedim çok adet belirtilerim de vardı. Andreye yazdim
Adet belirtilerin olucak hatta 2-3 aya kadar adet döngüne gelince hafif sancılarını olacak. Gayet normal bir durum bu. Kendimden biliyorum.Sagolun kizlar,
Insallah yerlesmedir. Bir taraftan adet belirtilerim de var korkuyordum zaten cunku daha onceden transferden sonra tam gününde regl olmuşluğum var.
Hic stres yapma cnmSagolun kizlar,
Insallah yerlesmedir. Bir taraftan adet belirtilerim de var korkuyordum zaten cunku daha onceden transferden sonra tam gününde regl olmuşluğum var.
Canım kardeşim içime su serptinkızlar selam
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişinhersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle
Morpati bunun adı tutunma kanamasıKızlar, duş aldim uzandim fitil için kalktim. Çamaşirim hafiften lekelenmiş. Peçeteyle silince kahverengi akinti geldi. 2 güne adet günüm. Adet mi oldum bilemedim çok adet belirtilerim de vardı. Andreye yazdim
Ne güzel bir haber, devamı gelsin kucağınıza alın inşallahkızlar selam
geçen gün cok sükür kalp atışını duyduk bebişinhersey yolunda simdilik.hatta yeni yeni kendimi gebe saymaya başladım
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin,transfer sonuçu bekleyen tüm canım kadınlar ve transfer ollmayi bekleyenler dualarım sizlerle
Zazacigim bugun dr gecen de telefonda kullandigim progestonu anlatinca boyle bisey duymadik gormedik dediler ve bugun hastanede hepsini birakip gunde iki defa 400mg progestreon tablet sadece dediler ama ben acikca soyledim Kiev’inkine devam edecegimi …bir de Turkiye’den daha dun geldi paket (2 aylik ilac):)) hala 2 ampul oksi 25 yapiyor ama proluton 500 nasil esdeger cozemesem deMorpati bunun adı tutunma kanaması
Kievin yüklü progesteron desteği ile adet gelmez
Sen o güzel kafanı yormaZazacigim bugun dr gecen de telefonda kullandigim progestonu anlatinca boyle bisey duymadik gormedik dediler ve bugun hastanede hepsini birakip gunde iki defa 400mg progestreon tablet sadece dediler ama ben acikca soyledim Kiev’inkine devam edecegimi …bir de Turkiye’den daha dun geldi paket (2 aylik ilac):)) hala 2 ampul oksi 25 yapiyor ama proluton 500 nasil esdeger cozemesem de
Çok güzel bir haberArkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla
Darisi sana ve tum arkadaslaraÇok güzel bir haber
Maşallah
Rabbim ikizlerini korusun
canım zaza'm,canım kardeşim..hergün aklımda ve duamdasın..Canım kardeşim içime su serptin
Senin kalp atışını duyman benim kalp atışını duymam kadardı
Biliyorsun rahmimiz çok hırpalanmış
Çok sevindim
İnşallah sapa sağlam evladını kucağına alasın
aah canım..anlatamam mutluluğumuArkadaslar dun gece kanamam oldu biraz bu sabah telaslandim Kiev’de bu durumlar icin verilen igneyi ve fitili yapacaktim ama oncesinde dr gidebilirsem deniyim aksama kadar cogalirsa donuste yaparim dedim ki azaldi biter gibi oldu ogleden sonra ve hastaneye gittim hem idrar testi haric hicbisey yaptirmamistim bugune kadar ,kalp atisi icin de ilk haftaya gidecektik ….. sonuc ; iki minik flash eden fasulye gosterdi bugun kendilerini,ekran sesizdi sesi var mi bunun diyemedim… saskinim ,diliyorum sonuna kadar saglikla gitsin ,deneyen ,isteyen hepimiz bebeklerimize kavusalim saglikla
cok tesekkurederim canım,en kisa zamanda sizlerinde olsun..burda gebe kalmayan arkadaşımı görmek istemiyorumNe güzel bir haber, devamı gelsin kucağınıza alın inşallah
Sagolun. Hepimiz icin insallah❤Guzel haberleriniz olsun,hayirli haberleriniz olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?