İnşallah seninde tedavin başarıya ulaşsınDaha varmışİnşallah dolu dolu dönecektir , benim transferi 17 kasım olarak planladık Andrey ile vallahi 1 sen 2 Andrey çok dua aldınız benden
Estrofemin 14 günü progesterona geçmeden rahim kalınlığına bakılıyorAnladigim kiev estrofem kullanimin 24. Ya da 27. Gunu yapiyor transferi.
Sizin tekli , ikili mi olacak transfer?
Genelde tüm kızlarda oldu kanama ve sonuçları güzel devamdaKızlar kanamam oldu şimdi uyandım belim karnım ağrıyor ve kan var , eşim hemen bize verilen iğneyi yaptı ve sabah dr a gidicez lütfen çok dua edin bişi olmasın çok canım sıkıldı uyuyamam sabah olmaz bana şimdi …..
Cnm Rabbim yavrunu sana bagislasinKızlar kanamam oldu şimdi uyandım belim karnım ağrıyor ve kan var , eşim hemen bize verilen iğneyi yaptı ve sabah dr a gidicez lütfen çok dua edin bişi olmasın çok canım sıkıldı uyuyamam sabah olmaz bana şimdi …..
Insallahh tamarammm Zazamin güzel haberini almaya günler kaldiMutlu sona geldin canım çok şükür
Ben dün gittim 6 mm dedi , ama google da olması gereken 8-14 arası diyor çok kötü oldugunu neden düsündünKızlar doktora gittim rahim kalınlığı ölçüldü 11.3 diyo çok mu kötü bilmiyorum ki
Rabbim yavrularını bağışlasın inşallah ve inşalalh yerleşme kanamasidir hayırlı güzel haberler olsun canımKızlar kanamam oldu şimdi uyandım belim karnım ağrıyor ve kan var , eşim hemen bize verilen iğneyi yaptı ve sabah dr a gidicez lütfen çok dua edin bişi olmasın çok canım sıkıldı uyuyamam sabah olmaz bana şimdi …..
Ben dün doktordan cıkar cıkmaz bakmıştımBen googden araştırmadım o yüzden kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama iyiymiş o zaman benim ki
Çoğu insanda oluyor bu durumKızlar kanamam oldu şimdi uyandım belim karnım ağrıyor ve kan var , eşim hemen bize verilen iğneyi yaptı ve sabah dr a gidicez lütfen çok dua edin bişi olmasın çok canım sıkıldı uyuyamam sabah olmaz bana şimdi …..
Amin inşallahKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallahkucağımızda görmek nasip olsun
AmiinnnnnKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallahkucağımızda görmek nasip olsun
canım ferah tut icini,coğu insanda oluyor kanama.emin ol birdaha ki kontrolde kanama alani gitmis olcaktirKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallahkucağımızda görmek nasip olsun
Sana kanama olunca fitil ve iğne vermedilermiKesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallahkucağımızda görmek nasip olsun
Biz de görüşmeye gittigmizde orada kaldıkEveeett Kızlar apartlarla ilgili merakınızı gidermeye geldim. Öncelikle Daha önce Kiev 365 de konakladığımız için ora ile mukayese edebilirim. Ve kesinlikle apart diyorum. Fotoğrafları ekliyorum. 1+1 eşyalı ev gibi düşünün çatal bıcağınıza tencerenize varana kadar herşey mevcut. Apartmanın en alt katında mutfak var illa damak tadınıza uyan bir yemek bulabilirsiniz hiç birşey bulamazsanız kahvaltılıkları var. İstediğiniz herşeyi odanıza çıkarabilir burada alışveriş yapıp kendi yemeğinizi pişirebilirsiniz. Velhasıl gerçekten rahat inanın. Apart tercih ederseniz (ki bence etmelisiniz ) ekstra hiç birşeye gerek olmasa da ben kahvaltılık sevdiğim bir kaç şeyi yanımda getirdim zeytin düşkünüyseniz mutlaka getirin. Çamaşır makınasız, ütü çamaşır askısı herşey mevcut , benim gibi kokulu çamaşır yıkamayı seviyorsanız küçük bir kap içinde çamaşır deterjanınızı getirin buradaki kokmuyorTv de izlenecek birşey yok vakit uzun pc ve oyanacaka bi hobide getirebilirsiniz. Etraf tertemiz mis gibi hergün yürüyüşe çıkıyorum gözüme bir park kestirdim sporumu orada yapıyorum. Eki Görüntüle 2936081 Eki Görüntüle 2936087 Eki Görüntüle 2936088 Eki Görüntüle 2936092 Eki Görüntüle 2936090 Eki Görüntüle 2936091
Kuzum bebeklerin cinsiyeti belli oldumuA anneadayi1974 canım sıkma canını inş birşey yoktur kanama genel olarak hepimiz de oldu dualarımız senle bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?