Nereyi secersen sec rabbim en kisa zamanda evlat nasip eder insallah acilarini sıkıntılarını unuttursun rabbimİnşallah tekrar toparlanıp gidebiliriz.Merkezleri araştırıyorum Kıbrıs mı Kiev mi kararsız kaldım.kıbrıs olursa Hit le görüşmeyi düşünüyorum
Sağol canım inşallah en kısa zamanda gidebilirizEğer kararınız Kiev olursa dersiniz ki daha önce niye gelmedim. Ben bunları hiç Kıbrıs'a gitmediğim halde soyleyebiliyorum. Çünkü tr de bile okadar denemem oldu böyle ilgi düzen alaka görmedim. Herşey saatinde bekletme yok . Herşey sana özel. Bu arada ben Kiev de negatif olduğum halde böyle soyleyebiliyorum. Başarı oranları çok yüksek benden sonra çok şükür negatif gören olmadı ve hiç olmasında. Umarım birgün tekrar paramı toplayabilirsem tercihim tereddütsüz Kiev. Sizinle kendi duygularımi paylaşmak istedim aynı yollardan geçmiş biri olarak tercih sizin ama hiç değilse bir kere olsun Andrey le görüşün
Kesinlikle comertce o kadar guzel paylastin ki herkesle tum bilginiBu sayfayı 3 binden okusan benim 6 senedir bu yolda nerelere gidip ve ne durumlarla karşılaştığımı görürdün
Ve inan her şeyi içten anlatanlardanım
Şuan Kiev Biotexcomda tedavi görüyorum
Eğer kararınız Kiev olursa dersiniz ki daha önce niye gelmedim. Ben bunları hiç Kıbrıs'a gitmediğim halde soyleyebiliyorum. Çünkü tr de bile okadar denemem oldu böyle ilgi düzen alaka görmedim. Herşey saatinde bekletme yok . Herşey sana özel. Bu arada ben Kiev de negatif olduğum halde böyle soyleyebiliyorum. Başarı oranları çok yüksek benden sonra çok şükür negatif gören olmadı ve hiç olmasında. Umarım birgün tekrar paramı toplayabilirsem tercihim tereddütsüz Kiev. Sizinle kendi duygularımi paylaşmak istedim aynı yollardan geçmiş biri olarak tercih sizin ama hiç değilse bir kere olsun Andrey le görüşün 
Amin canım inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ❤Nereyi secersen sec rabbim en kisa zamanda evlat nasip eder insallah acilarini sıkıntılarını unuttursun rabbim
Canım güzel sonuçlarla dön inşallah.İnşallah mucizelerine kavuşursun dualarım seninle ve tüm transferi olan arkadaşlarla ❤Sağol canım benim
Bekliyoruz arabayı
Amiiiiinnnnn canimmmmmmAmin canım inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ❤
Aynen mübarek günde dualarımız sizinleAynen katiliyorum sana elimiz kalbimizde guzel sonuclarinizi bekliyoruz
Evet canım biz yumurta donasyonu yaptık. Benimle beraber o ay 11 kadın transfer olduk 9 pozitif 2 negatif başari oranı oldukça yüksek bence .Sağol canım inşallah en kısa zamanda gidebilirizPeki siz yumurta donasyonu mu yaptırdınız
Amiiiiiiiinnnnnnn yurekten aminnnnnnn
Evet canım gerçekten çok yüksekmiş❤Darısı bize inşallahEvet canım biz yumurta donasyonu yaptık. Benimle beraber o ay 11 kadın transfer olduk 9 pozitif 2 negatif başari oranı oldukça yüksek bence .
Meleğim benim hepimiz seni öpüyoruz
Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle
Çok teşekkür ederim canlarımGüzel haberlerle dört can dönün inşallah evinize, yurdumuza
CansınKesinlikle comertce o kadar guzel paylastin ki herkesle tum bilgini
Bugun artik son transferin olsun. Yeni bir hayat bedeninde baslasinYeni can(lar) seninle olsun…
Bugun transfer olacak tum guzel kadinlar 9 ay sonra anne olun…
Çok teşekkür ederim kuzumCanım güzel sonuçlarla dön inşallah.İnşallah mucizelerine kavuşursun dualarım seninle ve tüm transferi olan arkadaşlarla ❤
Eftaliosum güzel kalplim tez bir zaman senin güzel sonucunla buralar toy düğün olsunAmiiiiiiiinnnnnnn yurekten aminnnnnnn
Sağol canım ❤Amin inşallah ❤❤Çok teşekkür ederim kuzum
İnşallah sanada son tedavi ve mutlu sonla bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?