Bu defa estrofemle beraber divigelde oldu günde 3 defaCok guzel masallah.yapissin bebeler
Yine zoladex kullanmistin diye hatirliyorum.
Baska bi islem yapildi mi?
Estrofem disinda baska bir sey verilmis miydi
İnşallah kuzuuuummmMaşallahhAllahımmm yüzünüzü güldürsün inşallah Dualarımız sizinlee Allahın izniyle yigenımıze kavusacagız
Çok teşekkürler kuzumBu ay transfer olacak bütün anne adaylarına Zaza, Foster ve adını yazmayı unuttuğum kim varsa, başarılar diliyorum. Bu sefer olsun, hepimiz anne olalım inşallah
Güzel yürekli Zaza dilerim her şey senin için çok iyi olur ve yeğenlerimizi alıp gelirsin sana dua ediyoruz hepimiz Allah yar ve yardımcın olsun inşallahÇok teşekkürler kuzum
Güzel günler sanada olsun
Dualarım sizinle inşallahBu defa estrofemle beraber divigelde oldu günde 3 defa
Bence divigel iyi geldi
Bu gece butun dualarim sizinle canim kurban oldugum rabbim büyüktür hadi insallah hayirlisi olacakİnan hiç heyecan yok
Her halde arsızlaştım
Allah ikinize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, dualarımız sizinle canımKızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Yarın ikimiz el ele tutarak transfere gidicez
Ikiniz icinde gizel olsun insallah rabbime allah biliyor butun namazlarimda herkes icin dua ediyorum transferiniz guzel olsun sugibiaksin herseyKızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Yarin kalbimiz sizlerle ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Kızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Güzel yürekli eftoşum, en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız canım Allah'ın izniyleIkiniz icinde gizel olsun insallah rabbime allah biliyor butun namazlarimda herkes icin dua ediyorum transferiniz guzel olsun sugibiaksin hersey
Sanırım çoğumuzun adağı varBenim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhh
Tüp bebek tedavisinde bende yumurta geliştirme iğnelerimi kendim yaptım. Prolotex, oksapar hatta yorgan ignesinden kalın olan zoledex i de. Cesaretliyim sanırsamBirde bana Andrey dediki ayna önünde ayakta yan durup böyle kendi kendine de yapabilirsin cesaretli biriysen tabi yaparsın yoksa kendi kendine iğne yapmak kolay değil
Ayyyy inşallah Canım Allah sesini duysunR
Abbim adaklarimizi kabul etsin insallah bir an once yerine getirelim
Zazam Rabbim yardımcımız olsun hakkınızda hayırlısı olsun sımsıkı sağlıkla tutunsunlar can olsunlar sana yüzünüz gülsün sonunda mutlu SON olsun inşallah nerde Şans sizinle olsunKızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Bende canim ilk tedavimde kendim uaptim oksapar i obur kalcadan igneyi yaptirabilmek icin saglik ocagindan rica ediyordum yalvar yakar ne gunlerdi eski ev sahibim ebeydi alt katta oturuyordu bir iki kere ona yaptirmistim ucuncuye gittigimde oflayip poflamisti birdaha gitmedim.zaten ev alip ciktik. minnet bile etmem dedim birdaha . sen anlatinca aklima geldi neler cektim igne yaptircam diye .Tüp bebek tedavisinde bende yumurta geliştirme iğnelerimi kendim yaptım. Prolotex, oksapar hatta yorgan ignesinden kalın olan zoledex i de. Cesaretliyim sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?