• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok guzel masallah.yapissin bebeler💃🏻
Yine zoladex kullanmistin diye hatirliyorum.
Baska bi islem yapildi mi?
Estrofem disinda baska bir sey verilmis miydi
Bu defa estrofemle beraber divigelde oldu günde 3 defa
Bence divigel iyi geldi

Kızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Yarın ikimiz el ele tutarak transfere gidicez😄
Ikiniz icinde gizel olsun insallah rabbime allah biliyor butun namazlarimda herkes icin dua ediyorum transferiniz guzel olsun sugibiaksin hersey

Ikiniz icinde gizel olsun insallah rabbime allah biliyor butun namazlarimda herkes icin dua ediyorum transferiniz guzel olsun sugibiaksin hersey
Güzel yürekli eftoşum, en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız canım Allah'ın izniyle 🙏❤️❤️❤️

Benim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sanırım çoğumuzun adağı var 🥰🥰

Birde bana Andrey dediki ayna önünde ayakta yan durup böyle kendi kendine de yapabilirsin cesaretli biriysen tabi yaparsın yoksa kendi kendine iğne yapmak kolay değil
Tüp bebek tedavisinde bende yumurta geliştirme iğnelerimi kendim yaptım. Prolotex, oksapar hatta yorgan ignesinden kalın olan zoledex i de. Cesaretliyim sanırsam 🙈🙈

Kızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Yarın ikimiz el ele tutarak transfere gidicez😄
Zazam Rabbim yardımcımız olsun hakkınızda hayırlısı olsun sımsıkı sağlıkla tutunsunlar can olsunlar sana yüzünüz gülsün sonunda mutlu SON olsun inşallah nerde Şans sizinle olsun 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️💕💕💕

Tüp bebek tedavisinde bende yumurta geliştirme iğnelerimi kendim yaptım. Prolotex, oksapar hatta yorgan ignesinden kalın olan zoledex i de. Cesaretliyim sanırsam 🙈🙈
Bende canim ilk tedavimde kendim uaptim oksapar i obur kalcadan igneyi yaptirabilmek icin saglik ocagindan rica ediyordum yalvar yakar ne gunlerdi eski ev sahibim ebeydi alt katta oturuyordu bir iki kere ona yaptirmistim ucuncuye gittigimde oflayip poflamisti birdaha gitmedim.zaten ev alip ciktik. minnet bile etmem dedim birdaha . sen anlatinca aklima geldi neler cektim igne yaptircam diye .

Back