- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Yok istambulda bir prof prenotologredüksiyon kievde mi oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok istambulda bir prof prenotologredüksiyon kievde mi oluyor?
Aaaa neden ama fiyatın içinde dahildi , biz nereye yoğun gitmeye başlasak hemen üzerimize extralar binmeye başlıyor , çok yanlış olmuş zaten euro inanılmaz yüksek bence kabul etmeyin … olmaması gerekirdi …Asinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları
Şimdi bu yöntem transfere kiev ilave 500 euro alıyor
Neden ikili transfer yapılıyor burdaki gibi tek seferde 2 embriyo transfer edilmiyor mu?Asinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları
Tum dualarimiz seninle. Son olsun artik..Asinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları
Andrey dedi embriyoları dondurup çözmek,embriyoloğun zamanı ve doktorun zamanı ücretlenmişAaaa neden ama fiyatın içinde dahildi , biz nereye yoğun gitmeye başlasak hemen üzerimize extralar binmeye başlıyor , çok yanlış olmuş zaten euro inanılmaz yüksek bence kabul etmeyin … olmaması gerekirdi …
Tekte yapılıyorNeden ikili transfer yapılıyor burdaki gibi tek seferde 2 embriyo transfer edilmiyor mu?
Anladım hayırlısı olsun inşallahama embriyo başına fiyat alıyor gibiler sanki. Ekstra para alınması kötü olmuş ama yapacak bişey yok şu aşamada inşallah harika ilerler her şeyTekte yapılıyor
Ama kim iki istese ona ekstra ödeyecek
Bugün doktoruma muayeneye gittim ikili transferden bahsettim hiç böyle bir yöntem duymadım yararı oldugunu düşünmüyorum tam aksine zararı olur falan dedi bi araştıracağım tam olarak nasıl bir yöntem dedi kafam karıştı. Yeni mi çıkmış bu işlem için extra ücret ? Ne saçmaAsinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları
İkili transferden kasıt 2 embriyo değil canım. Transfer gununde 2 embriyo koyuyolarmış iki gün sonrada tekrar bi transfer 1 embriyo daha.Anladım hayırlısı olsun inşallahama embriyo başına fiyat alıyor gibiler sanki. Ekstra para alınması kötü olmuş ama yapacak bişey yok şu aşamada inşallah harika ilerler her şey
Aaaa anladım çünkü diğer türlüsü saçma geldi bana teşekkürler bilgilendirme içinİkili transferden kasıt 2 embriyo değil canım. Transfer gununde 2 embriyo koyuyolarmış iki gün sonrada tekrar bi transfer 1 embriyo daha.
İnşallah inşallah bizi habersiz bırakma lütfencanım çok teşekkürler 2189 çıktı , çok sevindik ,bende zamansız uykular da başladı birde iştahım kapandı canım bişi istemiyor günde iki öğün zor yiyorum , yarın bi ön muayne yapmak istedi dr , hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşşÇok geçmiş olsun şimdidennEvet kuzum yazdım
İyi ki 7 haftasında durdurmadı
Bak bugün 9.3 haftası ve ultrason iki bebeğin ense kalınlığını göstermiş
Hayırlı uğurlu olsunn canımm Dur daha asıl belirtiler geride seni bekliyorYeterki sağlıklı olsun sağlıkla kıcağımıza alalım hiç of demedim ne bulantılar ne mide yanması yaşadım geceleri bileama hepçok şükür dedimm bugünüme şükürler olsunnnAllah gönlüne göre versinn innşşcanım çok teşekkürler 2189 çıktı , çok sevindik ,bende zamansız uykular da başladı birde iştahım kapandı canım bişi istemiyor günde iki öğün zor yiyorum , yarın bi ön muayne yapmak istedi dr , hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah
Maşallah paşaya bir kaç gün önce aklıma geldin daha, dedim yoğunluktan yazamıyor herhalde ama mesajını görünce çok sevindim canım Allah damatligini göstersin inşallah torun sevmek nasip olsun inşallahMerhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...
Kendi adıma size çok teşekkür ediyorum Bizimle hikayenizi paylaştığınız için bana ve birçok kişiye umut verdiğiniz için Hamile kalan arkadaşlar tedavide olanlara ,doğum yapanlar da hamile arkadaşlara büyükumut oluyor keşke daha çok paylaşan olsaSağlıklıa kucağınıza almışsınız bütün dert tasa geride kalmış şükür Sağlık dolu mutluluk şans dolu başarı dolu ömrü olsun hayırlı evlat olsunn inşşÖmrü boyunca sizi hep güldürsünMerhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...
Benim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhhHakkında hayırlısı neyse o olsun inşşÇok geçmiş olsun şimdidenn
Hayırlı uğurlu olsunn canımm Dur daha asıl belirtiler geride seni bekliyorYeterki sağlıklı olsun sağlıkla kıcağımıza alalım hiç of demedim ne bulantılar ne mide yanması yaşadım geceleri bileama hepçok şükür dedimm bugünüme şükürler olsunnnAllah gönlüne göre versinn innşş
Bak ne güzel bilgi vermis sana canım bundan sonrası da böyle olacak.sen şimdi transfere hazırlan daha donöru taciz edeceksin ona odaklan planlar yapİnşallah canım benim.
Dr ailede var mı dedi.
Yok aile geçmişimizde dedim.
Hatta halama anlattım halam da korkma bizde göğüs kanseri yok, kalp var , şeker var, tansiyon var , akciğer var ama gögüs yok diyor dedim.
Doktor baya güldü ( herhalde daha ne olsun demek istedi )
Sonra halan doğru söylemiş diyor
Aminnn canım aminBenim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhh
Aa benimde ani terleme mide yanması falan oluyo bende bu ara çok düzensiz ve dışarda yedik ondan sanıyorum şükretmez olurmuyuz bu bizim hayırlısıyla en büyük şükrümüz hayırlısıyla sağlıkla hepimiz anne olucaz inşallahHakkında hayırlısı neyse o olsun inşşÇok geçmiş olsun şimdidenn
Hayırlı uğurlu olsunn canımm Dur daha asıl belirtiler geride seni bekliyorYeterki sağlıklı olsun sağlıkla kıcağımıza alalım hiç of demedim ne bulantılar ne mide yanması yaşadım geceleri bileama hepçok şükür dedimm bugünüme şükürler olsunnnAllah gönlüne göre versinn innşş
Yürek dolusu amiiinnnnnn canımmNerde kim varsa uğraşan dileyen isteyen hepimize anne olmayı nasipppp etsinnnBenim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhh