Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep kendim yaptım boş yer kalmamıştı artık aynı yerlere batır çıkar patlıcana dönüyordu Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah bir günBende canim ilk tedavimde kendim uaptim oksapar i obur kalcadan igneyi yaptirabilmek icin saglik ocagindan rica ediyordum yalvar yakar ne gunlerdi eski ev sahibim ebeydi alt katta oturuyordu bir iki kere ona yaptirmistim ucuncuye gittigimde oflayip poflamisti birdaha gitmedim.zaten ev alip ciktik. minnet bile etmem dedim birdaha . sen anlatinca aklima geldi neler cektim igne yaptircam diye .
Amin inşallah tahlillerimizi tamamlayıp bizde başlayacağız inşallah . Allah yardımcımız olsun ZazacığımÇok teşekkürler kuzum
Güzel günler sanada olsun
Bütün dualarimiz sizlerle O küçücük hücreler size sımsıkı yapissinlar kan olsunlar can olsunlar.Kızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Yarın ikimiz el ele tutarak transfere gidicez
Vallahi bende ayni kalcamin morluklariyla kalmistim bende ustune oturamiyordum.amiiiinnnnBende hep kendim yaptım boş yer kalmamıştı artık aynı yerlere batır çıkar patlıcana dönüyordu Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah bir gün
Rahim bu defa iyi kalınlaşmış
8.8mm
Zazam bütün dualarim sizlerle bugün, Allah’in izniyle bebeklerinizi alin, ve hic birakmayin Hayirli evlatlar olsunlar sizlereÇok teşekkürler kuzum
Güzel günler sanada olsun
Dualarım sizinle rabbim inşallah güzelce tutunmalarını nasip etsin 4 gözle hayırlı haber bekliyorumKızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Bu progesteron muydu neydi adı kalçadan vurulan o beni mahvetmişti. Kalçalarımı öyle bir şişirmişti ki 2 ay geçmemişti o iğne yerleri. O kadar masaj yapmıştım buz koymuştum yok anacım çok kötüydüVallahi bende ayni kalcamin morluklariyla kalmistim bende ustune oturamiyordum.amiiiinnnn
Kızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Dualarımız bugün sadece sizlerleBebekleriniz size can olsunn sımsıkı yapışsınlar Sağlıkla büyüsünler ve sağlıklı hayırlı evlat olsunlarSevgili zazam demiştim senin mükafatın büyük olacak diye bugün kavuşuyorsun ona inşşÖmür boyu yüzünü güldüren bir evlat olsunAminnn arkadaşlar dualarında benide eksik etmeyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz hepimiz için olsun .
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallahAminnn arkadaşlar dualarında benide eksik etmeyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz hepimiz için olsun .
Aynen geçen bende demiştimDualarımız sizlerle Bu arada gebe olanlar sayfasından hamile günlüğünü açsın kızlar kim ne durumda unutuyorum
Kızlar merhaba öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza lamyı nasip etsin inşallah amin.Pozitif olan tüm kiev ekibini tebrik ediyorum
Hepimize sağlıkla tamamlamak nasip olsun inşallah arkadaşlarım..
Pozitif olan tüm kiev ekibini tebrik ediyorum
Hepimize sağlıkla tamamlamak nasip olsun inşallah arkadaşlarım..Kızlar merhaba öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza lamyı nasip etsin inşallah amin.