Tek seferde iki ampul kalçadan benimde eşim yapıyor

Kiev de uygulandığı şekliyle devam ediyorum canım ben “2 ampul tek şırınga sabah” İstersen andreyle bi konuş

Eczane yapar belki bi şansınızı deneyin hastaneler yapmıyor ama eczane özellikle eve gelip yapan varsa reçete sormuyorlar tanıdık eczane varsa kesin yapar

Tek seferde iki ampul kalçadan benimde eşim yapıyor

Eczane yapar belki bi şansınızı deneyin hastaneler yapmıyor ama eczane özellikle eve gelip yapan varsa reçete sormuyorlar tanıdık eczane varsa kesin yapar
göbekten kendim yapicam canim,prolutex göbekten yapiliyor.
ama iki ampulu tek seferde mi yapiyim onu bilemedim.tr de tupbebek drlari sabah aksam veriyor cunku igneyi

Birde bana Andrey dediki ayna önünde ayakta yan durup böyle kendi kendine de yapabilirsin cesaretli biriysen tabi yaparsın yoksa kendi kendine iğne yapmak kolay değil

Siz neden başka iğneye geçiyorsunuz bence sorun Allah korusun yanlış bişi yapmayın
canim dedim ya,esim yok iki gun:) prolutex tr de tup bebekte kullanilan progestron ve kievdeki igneden daha etkin daha iyi bir igne.sadece göbekten yapilabildigi icin esim yokken kendim vurabilmek icin onu kullanicam.sonra gene ayni kievin igneye devam.
ztn tekli paket alan herkes prolutex i kullaniyor turkiyede.sorun olmaz o kismi,sadece sabah aksam mi yoksa tek seferde 2 ampulmu yapiyim onu netlestiremedim

Tum dualarimiz seninle. Son olsun artik..
bu sefer ngs disinda farkli rahim kasilma ignesi olacak demistin, baska yenilik var mi?
Yine cok ilac var mi..
İkili transfer icin ekstra para alacak olmalari kotu olmus(
Rahim bu defa iyi kalınlaşmış
8.8mm

Canım arkadaşım
Bizim güzel sonuçtan sonra ardımdan sen gel

bilgim yok fikrim var olacak ama biraz baktim iki ampul bilestirilmesi prolutexle ilgili yazi gormedim ama sabah aksam hatta bazen gunde 3 defayi okudum… sanki hep 25mg ampul tek sefer yapilmis …hatta sunu soyliyim cesaret verecekse; ideal olani yap orjinal elindekini kendini telkin edip dene tabii ki sen de dusundun de inan ben igne fobigim yapiyorum bazi gunler kendim yapmak zorunda kaliyorum aynayla bakip dis koseye bir panikli heyecanla bitiveriyor ha karin ha kalca , yan dis taraf aynadan… sadece haftaya bir gun iki kalcayada olan gunu kendim yapmak durunda olucam ustelik gobek claxane’da o biraz ’harika’ olacak bu progesteron hap cok sersemletiyor 30 dk falan onu alip mi yapsam diyorum :))

aynen canim prolutex i hep sabah aksam veriyorlar tr de.bende sabah aksam yapmaya karar verdim
ayy asllaaaa kalcadan kendim yapamamki canimda tatli degildir benim,valla iyi cesaret seninki,tebrik ediyorumhe belki elimde prolutex olmasaydi bi denerdimama var elimde hazir göbekten hic riske girmiyim,zaten eleğe dönmüşüm
her bunyede farkli etki ediyor demek progesteron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…