Asinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları
Şimdi bu yöntem transfere kiev ilave 500 euro alıyor
Aaaa neden ama fiyatın içinde dahildi , biz nereye yoğun gitmeye başlasak hemen üzerimize extralar binmeye başlıyor , çok yanlış olmuş zaten euro inanılmaz yüksek bence kabul etmeyin … olmaması gerekirdi …

Tum dualarimiz seninle. Son olsun artik..
bu sefer ngs disinda farkli rahim kasilma ignesi olacak demistin, baska yenilik var mi?
Yine cok ilac var mi..
İkili transfer icin ekstra para alacak olmalari kotu olmus(

Andrey dedi embriyoları dondurup çözmek,embriyoloğun zamanı ve doktorun zamanı ücretlenmiş
Ben eski anlaşma olduğum için benden almadılar
Ama ekim anlaşmalarda her halde isteyenlere öyle yapılıcak

Bugün doktoruma muayeneye gittim ikili transferden bahsettim hiç böyle bir yöntem duymadım yararı oldugunu düşünmüyorum tam aksine zararı olur falan dedi bi araştıracağım tam olarak nasıl bir yöntem dedi kafam karıştı. Yeni mi çıkmış bu işlem için extra ücret ? Ne saçma

Anladım hayırlısı olsun inşallahama embriyo başına fiyat alıyor gibiler sanki. Ekstra para alınması kötü olmuş ama yapacak bişey yok şu aşamada inşallah harika ilerler her şey
İkili transferden kasıt 2 embriyo değil canım. Transfer gununde 2 embriyo koyuyolarmış iki gün sonrada tekrar bi transfer 1 embriyo daha.

İnşallah inşallah bizi habersiz bırakma lütfen

Evet kuzum yazdım
İyi ki 7 haftasında durdurmadı
Bak bugün 9.3 haftası ve ultrason iki bebeğin ense kalınlığını göstermiş
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşşÇok geçmiş olsun şimdidenn
Hayırlı uğurlu olsunn canımm Dur daha asıl belirtiler geride seni bekliyorYeterki sağlıklı olsun sağlıkla kıcağımıza alalım hiç of demedim ne bulantılar ne mide yanması yaşadım geceleri bileama hepçok şükür dedimm bugünüme şükürler olsunnnAllah gönlüne göre versinn innşş

Maşallah paşaya bir kaç gün önce aklıma geldin daha, dedim yoğunluktan yazamıyor herhalde ama mesajını görünce çok sevindim canım Allah damatligini göstersin inşallah torun sevmek nasip olsun inşallah

Kendi adıma size çok teşekkür ediyorum Bizimle hikayenizi paylaştığınız için bana ve birçok kişiye umut verdiğiniz için Hamile kalan arkadaşlar tedavide olanlara ,doğum yapanlar da hamile arkadaşlara büyükumut oluyor keşke daha çok paylaşan olsaSağlıklıa kucağınıza almışsınız bütün dert tasa geride kalmış şükür Sağlık dolu mutluluk şans dolu başarı dolu ömrü olsun hayırlı evlat olsunn inşşÖmrü boyunca sizi hep güldürsün

Benim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhh

Bak ne güzel bilgi vermis sana canım bundan sonrası da böyle olacak.sen şimdi transfere hazırlan daha donöru taciz edeceksin ona odaklan planlar yap

Benim adagim var vallahi hamile kalirsam. Ne guzel bir duygudur o simdi vallahi bende dert etmezdim ne mide bulantisini yanmalari rabbimin en guzel hediyesi bu deyip şükür ederdim bende rabbim bizede yasatsin bu duygulari insallahhh
Aminnn canım amin

Aa benimde ani terleme mide yanması falan oluyo bende bu ara çok düzensiz ve dışarda yedik ondan sanıyorum şükretmez olurmuyuz bu bizim hayırlısıyla en büyük şükrümüz hayırlısıyla sağlıkla hepimiz anne olucaz inşallah

Yürek dolusu amiiinnnnnn canımmNerde kim varsa uğraşan dileyen isteyen hepimize anne olmayı nasipppp etsinnn

kizlar benim ignemi hergun eşim vuruyor fakat iki gün olmayacak evde.malum recetesiz baska yerede vurduramiyoruz
bende önceki kendi yum olan transferimden elimde kalan prolutex 25 mg kullanicam göbekten olan.
kievde tedavi gorup trde ilaclara devam eden arkadaslar; tek seferde mi yapiyorsunuz 2 ampulu yoksa sabah aksam mi yapiyorsunuz. biz kievin injesta ignesini iki ampul tek seferde kullaniyoruz.yada nasil oldugu farketmez mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…