• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doktora gidicem muayene edecek ve emara yönlendirecek çünkü ultrasonu çeken dr sanırsam rapora emar diye yazdı.
Sonrasında emar çektiricem işte. Şunu duydum kist mi artık o bölge neyse derinde olduğu için tam olarak dokuyu göremiyorlarmış bu yüzden emar istiyorlarmış doktorlar.
Yani ailemde ciddi bir sıkıntısı olan olmadı göğsüyle ilgili tabi hiç belli olmuyor bu işler.
İnşallah temiz çıkar da lokma (kete) yapıp dağıtıcam 😔😔
🙏🙏🙏 inşallah canım dualarımız seninle

🙏🙏🙏 inşallah canım dualarımız seninle
Gittim bu sabah canım. Muayene etti ultrason sonuçlarıma baktı. Sıkıntılı birşey çıkacağını sanmıyorum dedi.
Emar için randevu alacağım
Çok teşekkür ederim :KK200:

Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Elle muayene etti. Sıkıntılı bişey çıkacağını düşünmüyorum ultrason da çok net göremediğimiz için emar istiyoruz dedi.
Hastanenin de emar cihazı bozulmuş randevu verecekler. Biraz olsun içim rahatladı
Ohhh çok şükür
Ben eminim boş şeydir
Benimde sağ göğüsümde var

Z Zaza74 canım senin transfer yarın değil mi , ikincisidi de cumaydı sanırım.
Güzel haberlerini bekliyoruz 😍😍
Evet kuzum yarın ilk transferim
Dün embriyoglu yapıldı Elena bugüne ,yani transfere bir gün kala bacağın kopuncaya kadar gez dedi
Aldım Fosteri vurduk kafayı ormana😂😂😂
İyi yürüdük,terledik
Bugün zirkadanda haber geldi
Bebeklerin ikisinin ensesi kalın
25 ekim reduksiyonu var
O ikisini durdurucaklar
Ama doktor demiş belki doğal reduksiyonda olur kendiliğinden
Zirkama dua edelim
İnşallah haftaya o iki iyi olmayan kendiliğinden dursun🤲❤️

Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Elle muayene etti. Sıkıntılı bişey çıkacağını düşünmüyorum ultrason da çok net göremediğimiz için emar istiyoruz dedi.
Hastanenin de emar cihazı bozulmuş randevu verecekler. Biraz olsun içim rahatladı
Oda temiz çıkacak inşallah 👍🙇‍♀️

olcturmedim yapmiyorlar en erken ivf olunca 6. Haftada acil usgsi yapiyolar ay sonuna dogru belli olur yani, kalp atisi varsa hamilelik sayiliyor ozetle …arada hala pozitif mi diye idrar testi yapiyorum :)
Ohh çok şükür
Vallah bir taraftanda daha iyi
Kan testi ancak stres

Dün embriyoglu yapıldı Elena bugüne ,yani transfere bir gün kala bacağın kopuncaya kadar gez dedi
İyi yürüdük,terledik
25 ekim reduksiyonu var
O ikisini durdurucaklar
Zirkama dua edelim
Çokkk dua ediyorum sizlere Allah hepinizin transferini kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla pozitif neticelendirsin, artık hepimiz anneler Klubu olalım inşallah 🙏 💕

Kuzum senin ikinci değer iyi inşallah
canım çok teşekkürler 2189 çıktı , çok sevindik ,bende zamansız uykular da başladı birde iştahım kapandı canım bişi istemiyor günde iki öğün zor yiyorum , yarın bi ön muayne yapmak istedi dr , hayırlısı olsun inşallah 🙏 sağlıkla gelsinler 🙏sağlıkla büyüsünler 🙏 hayırlı evlat olsunlar 🙏 inşallah 🙏

İyi yürüdük,terledik
25 ekim reduksiyonu var
O ikisini durdurucaklar
Zirkama dua edelim
Guzel seyler olacak hissediyorum canim rabbim isini gücünü rast getirsin habersiz birakmayin

Back