- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Olacak ben buna inaniyorum hersey guzel olacak ❤❤❤❤İnşallah sonucum güzel bitsin ve her kese gücüm yetinceye kadar yardım edicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak ben buna inaniyorum hersey guzel olacak ❤❤❤❤İnşallah sonucum güzel bitsin ve her kese gücüm yetinceye kadar yardım edicem
Asla ümitsizliğe kapılma daha kieve başlamadın hayırlısıyla git bir görüşmeye içine nasıl huzur ve umut dolacakburadakilerle daha fazla vakit kaybetme . Topla kendini ve artık yola çık
![]()
Adete takılmaBizlere tas cikartirsin yemin ederim❤❤❤❤
Bu sefer her şey çok güzel olacak iyi Yürekli zazam sana hep dua ediyoruz inşalalh bebeklerinle dönersin Allah yar ve yardımcın olsunAdete takılma
Donasyonda adet önemli faktör değil
Hoşbuldum teşekkür ederim.Boşa çabaladığımı farkettim çünkü 8 hücreli iyi kalite denen embriyonun sonucu beta hcg 0.1 çıkıyorsa bunda bi anormallik vardı.Yani bu süreç beni insanlardan kendimden bile soğuttu kimseyle konuşmuyorum bile iyi ki burası var içimizi döküyoruz tamam zaza nın her yazdığını her tecrübesini okuycam hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum sadece.Sizin de inşallah en yakın zamanda tekrar denemeniz kısmet olurHoşgeldin aramıza evet öncelikle hepimiz tüp bebek denemeleriyle bayağı kendimizi yipratip sonra donasyonu karar verdik. Evet donasyonu önce karar vermek zor ama transfer olurken bile donasyon olduğunu unutuyorsun ve o an o senin oluyor ki ben negatif olduğum halde bu duygularla donasyon tecrübesi yaşadım. Ben Kıbrıs için hazırlanırken sevgili Zaza sayesinde buradaki tecrübeleride okuyarak rotayı Kieve cevirdim ve iyi ki öyle yapmışım. Kendimi maddi olarak toplabilirsem tekrar denemek isterim. Sana tavsiyem Zaza nin tüm mesajlarını sıkılmadan mutlaka okuyun. En doğru kararı mutlaka yüreğiniz verecektir
MaşallahBiz çok iyiyizzz bir kaç gün önce 2. Minnoşunda bizimle olduğunu öğrendik şaşkın şebelek gibiyiz eşimle
Evde işte ailelerde bi bayram havası, inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHeyecanla ekim grubunun güzel haberlerini bekliyorum valla artık
![]()
Merhaba. Benim amh değerim 0.01 her denemede 1 yada 2 yumurta toplanıyor. 2 deneme de orta kaliteli yumurtalar geldi. Bir tanesi dollendi transferden sonra tutmadı. Son demede hiç döllenme oluşmadı. Doktorum donasyon önerdi. Ama nasıl olur bilemiyorum. Çok zor bir karar.Merhaba
Yaşınız genç sorun eşinizde mi
Yumurtan yoksa donasyondan başka yapacak bişey yok arkadaşımMerhaba. Benim amh değerim 0.01 her denemede 1 yada 2 yumurta toplanıyor. 2 deneme de orta kaliteli yumurtalar geldi. Bir tanesi dollendi transferden sonra tutmadı. Son demede hiç döllenme oluşmadı. Doktorum donasyon önerdi. Ama nasıl olur bilemiyorum. Çok zor bir karar.
Canimm çok sevindim sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah. çok şükür çok şükürArkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallahpazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak
![]()
Çok tebrik ediyorum ikiz bebek nasıl güzel olur Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımBiz çok iyiyizzz bir kaç gün önce 2. Minnoşunda bizimle olduğunu öğrendik şaşkın şebelek gibiyiz eşimle
Evde işte ailelerde bi bayram havası, inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHeyecanla ekim grubunun güzel haberlerini bekliyorum valla artık
![]()
Çok teşekkürlerCanimm çok sevindim sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah. çok şükür çok şükür![]()
İnşallah canım TamaramZ Zaza74 canimmmmmm nihayet büyük günlere geldik, herşey şahane olacak her şey yolunda gidecek emin ol iki gözümün çiçeğimuradına erecegin günlere az kaldı. Sen dünyanın en güzel en savaşçı en başarılı annesi olacaksın, günlerdir yüzlerce duaların içindesin Allah'ın izniyle dualarımız kabul olacak inşallah. İşlerin su gibi akıp gider inşallah, al bebeğini gel yurduna canım
![]()
Çok güzel bir sürpriz olmuş sizeBiz çok iyiyizzz bir kaç gün önce 2. Minnoşunda bizimle olduğunu öğrendik şaşkın şebelek gibiyiz eşimle
![]()
Hiç boşuna kendi yumurtalarinizla deneyip maddi manevi yıkılmayın. Önceleri belki kabullenmek zor geliyor donasyonu ama sonra benim kanım benim canım ve benden doğacak diyorsunuz ve hiç önemsemiyorsunuz. Önce donasyonu kendinize benimsetin ve başlayınMerhaba. Benim amh değerim 0.01 her denemede 1 yada 2 yumurta toplanıyor. 2 deneme de orta kaliteli yumurtalar geldi. Bir tanesi dollendi transferden sonra tutmadı. Son demede hiç döllenme oluşmadı. Doktorum donasyon önerdi. Ama nasıl olur bilemiyorum. Çok zor bir karar.
Çok teşekkürler TamaraCanimm çok sevindim sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah. çok şükür çok şükür![]()
Aminnn Zumromm çok teşekkür ederim, sizlerin de anne olacağı haberini alana kadar takipteyimm hepiniziiÇok güzel bir sürpriz olmuş sizeyaşadığınız bayram havası hiç eksilmesin ve sağlıcakla kucağınıza alın bebislerinizi
![]()
Çok teşekkürler Anne adayıMaşallahmaşallah
mutluluğunuz daim olsun , sağlıkla gelsinler inşallah
![]()
Canimmm benim biliyorum canim dogru klinigi bulduguma eminim herkonuda yardimcida oluyorlar. Birden oyle hissettim dün insallahhhhhh bu sefer olurE Eftalios canım neden bir umutsuzluk içine girdin olur mu öyle bir şey. Herşey yolunda gidecek ve mutlu sona ulaşacaksin biliyorsun değil mi? Bu karışık duygular hep mevsimsel geçici, hiç takılma lütfen. Sen en iyi kliniklerden birinde tedavi olacaksin önce Allah'a sonra kendine ve sonra da kliniğe güven.![]()