• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok canim biz on gorusmeye 26 eylulde gittik , transfere gidicez insallah , valla kafaya takmis 2 kadina bakar :halay:
Tamam sen rahim için ultrason isteyecekler onu göndereceksin ona göre de reglinizi birlikte başlatıp çağıracaklar sizi. Anladım ok 😂

doktor muayene etti,hersey guzel hemen baslayabiliriz dedi .18 inde ultrasona bakalim o tarihe kadar da ilac verdi vitamin vs doktoru sevdim ben :KK70:
Doktoru kendin seçemiyorsun değil mi ? Onlar yönlendiriyorlar.
Ben şeyi merak ediyorum bu donör seçerken ırkını falan biliyoruz değil mi. Yani bu önemli benim için.
Azerbaycanlı olursa veya iranlı falan bana uyar yani 😂😂

Ben şeyi merak ediyorum bu donör seçerken ırkını falan biliyoruz değil mi. Yani bu önemli benim için.
doktora onlar yonlendiriyor, 2 Elena var onlardan birisi olacaktir :) Irk derken , avrupa asya yaziyor :D

Ben olmasam, benim rahmim olmasa o embriyoya can , kan veremesem o bebek de olmayacak.
Yıllar önce lisedeyken biyoloji hocamız yumurta donasyonundan bahsetmişti.
Nasıl yapıldığını anlattı ve en son soru sordu bize ; peki şimdi bu bebek kimin dedi.
Kimisi yumurtanın sahibinin dedi , kimisi karnında taşıyanın dedi.
Hoca da dönüp ikisininde dedi.
Durum bu yani.
Yani özet bu kısacası ikisinin👍

aynen oyle ben anlatamadim :)) zaten zaman durdu sanki gecmiyor
M Makaron S Szr_ e dikkat et bak çok tehlikeli orda ortalığı karıştıracak ne kadar donor varsa odalarına dalacak gidiş tarihini değiştir arkadaşım kurtar kendini tehlikeden 😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂

M Makaron S Szr_ e dikkat et bak çok tehlikeli orda ortalığı karıştıracak ne kadar donor varsa odalarına dalacak gidiş tarihini değiştir arkadaşım kurtar kendini tehlikeden 😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Kız yıllardır boçlularla uğraşıyorum artık cin gibi olmuşsun sen diyorlar
İcra dosyaları için yani.
Hatta müge anlıdan beter bu diyorlar :eek:
Oraya gittiğimde donörü gösterin diye önce bir ağlamayı düşünüyorum
Baktım olmuyor çıkarıcam pençelerimi 😂😂

Kız yıllardır boçlularla uğraşıyorum artık cin gibi olmuşsun sen diyorlar
İcra dosyaları için yani.
Hatta müge anlıdan beter bu diyorlar :eek:
Oraya gittiğimde donörü gösterin diye önce bir ağlamayı düşünüyorum
Baktım olmuyor çıkarıcam pençelerimi 😂😂
Ahahaha kesin yaparsın hiç şüphem yok 😅😅💕🤗

Evet duymak dinlemek lazım annelere. Söyle düşünüyorum psikolojik olarak kendini hazirlanaman ve kararlı olman içine sindirmen lazım.bu çocuk eşimle başka bir kadının parçasıyla oldu ben taşıyıcı annelik yaptım diye düşünürsen o iş başka bir boyut alır
Zaten donasyona karar vedigimiz gun,suphesiz kendimize ait bir can olarak goruyoruz dogacak bebegi..
Hep kendi aramiZda hamile kalana kadar heyecanlarimizi hep paylasiyoruz, dogumdan sonraki kisim nasil oluyor onun icin sormustum .. zaten umarim hepimize nasip etsin donasyon ya da baska sekilde.her sey vaktine esirdir, umarim ki bu yolda ugras veren her kadin anne olsun./

Zaten donasyona karar vedigimiz gun,suphesiz kendimize ait bir can olarak goruyoruz dogacak bebegi..
Hep kendi aramiZda hamile kalana kadar heyecanlarimizi hep paylasiyoruz, dogumdan sonraki kisim nasil oluyor onun icin sormustum .. zaten umarim hepimize nasip etsin donasyon ya da baska sekilde.her sey vaktine esirdir, umarim ki bu yolda ugras veren her kadin anne olsun./
Aminnnnnn canım insalalh🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Benim ki rus olsun dedi bide demezmi gorembiliyormuyuz donorleri😁😁😁ben bunu duydumya agzinin ortasina birtane cakasim geldi ben inadina kendi ulkeme yakin yerleri secicem kocama inat🤣🤣

Amiiiiiiiiiinnnnn cokk aminnnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Benim ki rus olsun dedi bide demezmi gorembiliyormuyuz donorleri😁😁😁ben bunu duydumya agzinin ortasina birtane cakasim geldi ben inadina kendi ulkeme yakin yerleri secicem kocama inat🤣🤣
Ben sana gösteririm donörleri canım benim deyip bassaydın ayağına , sıksaydın döşünü aklı başına gelirdi 😂😂
Sen misin görmek isteyen 😁😁

Back