- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Hakkinda hayirlisi olsun canimÇok teşekür ederim ben de maddi olarak biraz toparlanınca bu yola gireceğim dilerim
Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinda hayirlisi olsun canimÇok teşekür ederim ben de maddi olarak biraz toparlanınca bu yola gireceğim dilerim
Allah yardımcımız olsun
Canım zazam çok sevindim. Bu iki embriyo sana can olsun kan olsun önce kucağını sonra da evini doldursun sağlıkla. Heyecanlı süreçlerimiz başlıyor. Gözümüz kulağımız kalbimiz sende Dualarımız seninle bu sefer olacak.2 sağlıklı embriyo var
Benden yana sorun yok ilk yadırgadım başka bir kadının yumurtası benim eşimle olmaz diye ama el mahkum evlat isteği baskın çıktı bende ama benle bitmiyor iş inşallah oda kabul eder bir günCanım ben fetva makamı değilim ama dinimizde erkeklere ipek giymek haram, Fakat Hz Osman yani koskoca halife koskoca islam halifesi cilt hastalığından dolayı ipek dışında giyinmemiş ve caiz kılınmış.Amacım din kolaylık dini diyip kestirip atmak değil ama sen bu çocuğu güzel bir neslin devamı için ve hastalığından dolayı tedavi için diliyorsan Allah ta bunu biliyor . Sonuçta evliliğine meyve istiyorsun ve “çoğalın’ diyen bir inancın mensubuyuz.
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah yüzün gülsün sonu güzel bitsin zazam dualarımız seninle2 sağlıklı embriyo var
Cok guzel bi haber.2 sağlıklı embriyo var
Ben de aynen bu donasyon isini organ bagisi olarak dusunuyorum .Benden yana sorun yok ilk yadırgadım başka bir kadının yumurtası benim eşimle olmaz diye ama el mahkum evlat isteği baskın çıktı bende ama benle bitmiyor iş inşallah oda kabul eder bir gün
Sürtüşmeyle olacaksa alev bile çıkartırımYav,
Senelerdir uğraşıyoruz bebek için. Adam kalkmis "sürtüştüm" hamile kalirmiyim diye soruyor.
o noktada kiev in avantaji ortaya cikiyor , donoru gorerek kendin seciyorsun :) keske yumurta toplanmadan uzaktanda olsa gorebilsek veya online kameradan gorsek o kisi oldugunu daha rahatlatici olurdu ama yine de gorerek secmek cok farkli . bize en cok benzeyeni bizden iyi kim bulabilir . Huyu suyunu bizden aliyor diye okumustum . dogum yapanlar buyutenler keske gelse tecrubelerini aktarsa bizlereBen de aynen bu donasyon isini organ bagisi olarak dusunuyorum .
Sadece bebek dogduktan sonrAki “ kime benzemis, ayy su huyu ayni sen ya da babasi”gibi psikolojik bAski hissediliyor mu? Donasyonla dogum yapanlar dogum sonrasi duygular nasil ?
Ben hep kadin tasiyacagi icin fark eden bir sey olmaz diye dusunuyorum ama dogum yapanlarin da duygularini merak ediyorum hep
Canım huyunu suyunu bizden görerek alabilir belki ama tam karakter olayına girersek bence bizden almazo noktada kiev in avantaji ortaya cikiyor , donoru gorerek kendin seciyorsun :) keske yumurta toplanmadan uzaktanda olsa gorebilsek veya online kameradan gorsek o kisi oldugunu daha rahatlatici olurdu ama yine de gorerek secmek cok farkli . bize en cok benzeyeni bizden iyi kim bulabilir . Huyu suyunu bizden aliyor diye okumustum . dogum yapanlar buyutenler keske gelse tecrubelerini aktarsa bizlere
Evet duymak dinlemek lazım annelere. Söyle düşünüyorum psikolojik olarak kendini hazirlanaman ve kararlı olman içine sindirmen lazım.bu çocuk eşimle başka bir kadının parçasıyla oldu ben taşıyıcı annelik yaptım diye düşünürsen o iş başka bir boyut alırBen de aynen bu donasyon isini organ bagisi olarak dusunuyorum .
Sadece bebek dogduktan sonrAki “ kime benzemis, ayy su huyu ayni sen ya da babasi”gibi psikolojik bAski hissediliyor mu? Donasyonla dogum yapanlar dogum sonrasi duygular nasil ?
Ben hep kadin tasiyacagi icin fark eden bir sey olmaz diye dusunuyorum ama dogum yapanlarin da duygularini merak ediyorum hep
onuda babalarindan alsin :)) babasi biseye yarasinCanım huyunu suyunu bizden görerek alabilir belki ama tam karakter olayına girersek bence bizden almaz
İkimiz de taktık ya işlem yapılırken donörü görmeyeseninle ayni tarihlerde denk gelebilsek keske
tasiyici annelik yaptim diye dusunecekler bu kadar zorluga katlanmaz bence,bu kadar seye katlaniyorsak anne olmak aile olmak icin katlaniyoruz. kanimdan canimdan bir parca olacak neden o tarz dusunelim . tabii herkesin dusuncesine de saygi duyuyorum o ayriEvet duymak dinlemek lazım annelere. Söyle düşünüyorum psikolojik olarak kendini hazirlanaman ve kararlı olman içine sindirmen lazım.bu çocuk eşimle başka bir kadının parçasıyla oldu ben taşıyıcı annelik yaptım diye düşünürsen o iş başka bir boyut alır
Evet keşke bu şekilde doğum yapan arkadaşlar duygularını hislerini tecrübelerini bizlerle paylassalar duyan olur belki biri bizi paylaşır yaşadıklarınıo noktada kiev in avantaji ortaya cikiyor , donoru gorerek kendin seciyorsun :) keske yumurta toplanmadan uzaktanda olsa gorebilsek veya online kameradan gorsek o kisi oldugunu daha rahatlatici olurdu ama yine de gorerek secmek cok farkli . bize en cok benzeyeni bizden iyi kim bulabilir . Huyu suyunu bizden aliyor diye okumustum . dogum yapanlar buyutenler keske gelse tecrubelerini aktarsa bizlere
valla super olurdu 18 inde ultrasona giricem sonra tarihi kararlastiricaz , kasim ortasi aralik basi gibi olur dedi Andrey . insallah denk geliriz de donor gormeye suc ortagi oluruzİkimiz de taktık ya işlem yapılırken donörü görmeye
İyi olurdu aslında
Ben olmasam, benim rahmim olmasa o embriyoya can , kan veremesem o bebek de olmayacak.Evet keşke bu şekilde doğum yapan arkadaşlar duygularını hislerini tecrübelerini bizlerle paylassalar duyan olur belki biri bizi paylaşır yaşadıklarını
Sen ön görüşmeye mi gideceksin canım.valla super olurdu 18 inde ultrasona giricem sonra tarihi kararlastiricaz , kasim ortasi aralik basi gibi olur dedi Andrey . insallah denk geliriz de donor gormeye suc ortagi oluruz
yok canim biz on gorusmeye 26 eylulde gittik , transfere gidicez insallah , valla kafaya takmis 2 kadina bakarSen ön görüşmeye mi gideceksin canım.
Ben ay sonu ön görüşmeye gitmek istiyorum tabi bir aksilik olmazsa.
Kız denk gelirmişiz sızarmışız işlem odasına, sonra ikimizin de kulaklarından tutup dışarı çıkarırlarmış bizi