- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Aynen katiliyorum sevincimize sevinc katalim guzel haberlerle inşallahHayırlı olsun insallah,
Senin de pozitifini görelim şenlensin buralar tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katiliyorum sevincimize sevinc katalim guzel haberlerle inşallahHayırlı olsun insallah,
Senin de pozitifini görelim şenlensin buralar tekrardan
Cok gecmis olsun,Kızlar trisequens adet düzensizleyici kullanıyorum beyazlar bitti ama hala regl gelmedi? Kafam çok karıştı 2.kutu bittikten sonra rahim muayenesine gideceğim ama 1.regli gelmedi ne yapmalıyım ?
Agustos ayinda ilk gorusmesine gelmis olan bir arkadasDesi-99 bir arkadaş anneadayı
Oniri kim?
Oda mı burdan?
Keşke bizimle paylaşsaAgustos ayinda ilk gorusmesine gelmis olan bir arkadas
Kirmizilara gecince geliyor aslinda bikac gune ,benim3.kirmizyi aldigim gun geliyordu o arada 6 gun var 7-10 gun icinde geliyor.Benim ilk kibrisdaki donasyonumdan sonra drum adetim gec gelince arkasindan trisequens vermisti ki rahmin sonraki denemene kadar fresh kalsin demisti ve araya pandemi girince 1 yildan fazla kullanmak durumunda kaldim,tedavin hayirli olsunKızlar trisequens adet düzensizleyici kullanıyorum beyazlar bitti ama hala regl gelmedi? Kafam çok karıştı 2.kutu bittikten sonra rahim muayenesine gideceğim ama 1.regli gelmedi ne yapmalıyım ?
Hiç sanmıyorumGitsekte cikabilirmiyiz o var
Tedaviniz hayırlı olsun , ne güzel detaylarla anlatmışsınız inşallah dilediginiz şekilde sonuçlanır zaten test e az kaldı sanırımBiz; pandemi donemi Prag’da baslayacagim tedavi iptal olunca ilk Nisan ortalarinda Andrey’le iletisime gectik ve ucuslar donuste karantinasiz acildigi gun Temmuz’da Kiev’e gittik ve Kieve 365 otel de kaldik,cok sevdik ,1 gun klinik gorusmelerine yetti ve meshur Dinyeper nehrini de gorup yanimda ilaclar ve Deferelin Ignemle donduk…2 minik miyomum varmis ki laparaskopi olali 2 yil olmustu…dr.um hamileligi cok etkilemeyecegini dusundugunden igneyle 1 ay baskilayip 2 . Ay transferi uygun gordu , verilen protokol ilaclar ve internet uzerinden iletisimle ve donorumu de secip tedavi start aldi …2 defa usg yolladim bu ara da o kadar…tum gerekli ilaclar ilk gorusmede verilmisti.Transfere kadar surec cok karmasik degil benim o ara da regl olmam gerekiyordu olmamama ragmen igneden sanirim endometrium inceldi ve sonrasinda bana verilen dozla uygun kalinliga getirilip transfere hazir oldu.hersey 2 ultrasound ciktisi gondererek ilerledi ilk gorusme harici ki ona da gitmeyenler var sanirim…
Eylul ayi transfere gittigimizde bu defa Venedik otel verildi (secemiyorsunuz)burasi da cok guzel ,gunesin dogusunu gorerek uyandigiimiz , ikrami bol,menusu comert ve ozel bir oteldi(4. Kat asansor azizligi haric ) Burasi daha cok tasiyici annelikten gelen evlatlarin ailleriyle ilk bulusma ve burokratik islemlerin sonuclanmasina kadar gecen zamanda ki ailelerin kisa donem”yuva”si gibiydi… biz ve italyan grup donasyon icin kalanlardandik…ilk basta bu kadar cok bebek gormek hepsi yeni dogmus degisik geldi ,bir iki gun sonra daha farkli algilamaya basladim ve cok daha anlamlandi ,ailelerin bu verdikleri cabaya bir nevi ortak olup hikayeleriyle paylasiyorsunuz…ve benim gibi cok sorgulayansaniz biraz daha guven duymayi ogreniyorsunuz klinige etrafa bakip.
Biz yumurta toplama ve muayene gunu olan 1 gun haric 3 gun toplu tasima,fenikuler kullanarak sehrin bircok yerini ,kathedraller,kuleler,magara,minik adalar ,meshur caddeler ,nehir cevresi vs gun elverdigince gezdik ,2 gelisimizde de agaclardan elma,armut ,erik,ceviz :) yedik,hayran kaldik sehrin yesilligine ,tarihine ve moral oldu transfere…toplu tasima cok kolay ozellikle metro her seferinde 8 uah veriyorsunuz tek yone…burdan bir arkadasin tavsiye ettigi maps.me cok faydali oldu ve cebinize ukraynaca ’yi offline yuklerseniz google translate ediyor (benim eczanede hayatimi kurtardi) son olarakta eger pozitifi gorursem devamini bulurum dedigim progestan ignelerin Turkiye’deki muadillerinin adini sorarim bilenlere cunki tekli paket aldim 1 aylik yanimda getirdim bazilarini ezcaneden takviyeli biraz daha satin alarak toparlamaya calistim . Gordugum hem ilaclar icin hem gerekirse reduksiyon icin sanirim ikili paket ekonomik ben 1 defa denemek istedigim icin tekli aldim .Hepimize saglikla guzel sonuclar olsun ,yillarca yasadigimiz tecrubelerin izlerini gotursun ,saglik ve mutlulukla kavusalim
Bende de normalde 3.kirmizida geliyordu.Ama kırmızıları icmememi söyledi hemşire . İnşallah 7 gün içinde gelirKirmizilara gecince geliyor aslinda bikac gune ,benim3.kirmizyi aldigim gun geliyordu o arada 6 gun var 7-10 gun icinde geliyor.Benim ilk kibrisdaki donasyonumdan sonra drum adetim gec gelince arkasindan trisequens vermisti ki rahmin sonraki denemene kadar fresh kalsin demisti ve araya pandemi girince 1 yildan fazla kullanmak durumunda kaldim,tedavin hayirli olsun
Güzel haberlerini beklıyoruz cnm Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahBiz; pandemi donemi Prag’da baslayacagim tedavi iptal olunca ilk Nisan ortalarinda Andrey’le iletisime gectik ve ucuslar donuste karantinasiz acildigi gun Temmuz’da Kiev’e gittik ve Kieve 365 otel de kaldik,cok sevdik ,1 gun klinik gorusmelerine yetti ve meshur Dinyeper nehrini de gorup yanimda ilaclar ve Deferelin Ignemle donduk…2 minik miyomum varmis ki laparaskopi olali 2 yil olmustu…dr.um hamileligi cok etkilemeyecegini dusundugunden igneyle 1 ay baskilayip 2 . Ay transferi uygun gordu , verilen protokol ilaclar ve internet uzerinden iletisimle ve donorumu de secip tedavi start aldi …2 defa usg yolladim bu ara da o kadar…tum gerekli ilaclar ilk gorusmede verilmisti.Transfere kadar surec cok karmasik degil benim o ara da regl olmam gerekiyordu olmamama ragmen igneden sanirim endometrium inceldi ve sonrasinda bana verilen dozla uygun kalinliga getirilip transfere hazir oldu.hersey 2 ultrasound ciktisi gondererek ilerledi ilk gorusme harici ki ona da gitmeyenler var sanirim…
Eylul ayi transfere gittigimizde bu defa Venedik otel verildi (secemiyorsunuz)burasi da cok guzel ,gunesin dogusunu gorerek uyandigiimiz , ikrami bol,menusu comert ve ozel bir oteldi(4. Kat asansor azizligi haric ) Burasi daha cok tasiyici annelikten gelen evlatlarin ailleriyle ilk bulusma ve burokratik islemlerin sonuclanmasina kadar gecen zamanda ki ailelerin kisa donem”yuva”si gibiydi… biz ve italyan grup donasyon icin kalanlardandik…ilk basta bu kadar cok bebek gormek hepsi yeni dogmus degisik geldi ,bir iki gun sonra daha farkli algilamaya basladim ve cok daha anlamlandi ,ailelerin bu verdikleri cabaya bir nevi ortak olup hikayeleriyle paylasiyorsunuz…ve benim gibi cok sorgulayansaniz biraz daha guven duymayi ogreniyorsunuz klinige etrafa bakip.
Biz yumurta toplama ve muayene gunu olan 1 gun haric 3 gun toplu tasima,fenikuler kullanarak sehrin bircok yerini ,kathedraller,kuleler,magara,minik adalar ,meshur caddeler ,nehir cevresi vs gun elverdigince gezdik ,2 gelisimizde de agaclardan elma,armut ,erik,ceviz :) yedik,hayran kaldik sehrin yesilligine ,tarihine ve moral oldu transfere…toplu tasima cok kolay ozellikle metro her seferinde 8 uah veriyorsunuz tek yone…burdan bir arkadasin tavsiye ettigi maps.me cok faydali oldu ve cebinize ukraynaca ’yi offline yuklerseniz google translate ediyor (benim eczanede hayatimi kurtardi) son olarakta eger pozitifi gorursem devamini bulurum dedigim progestan ignelerin Turkiye’deki muadillerinin adini sorarim bilenlere cunki tekli paket aldim 1 aylik yanimda getirdim bazilarini ezcaneden takviyeli biraz daha satin alarak toparlamaya calistim . Gordugum hem ilaclar icin hem gerekirse reduksiyon icin sanirim ikili paket ekonomik ben 1 defa denemek istedigim icin tekli aldim .Hepimize saglikla guzel sonuclar olsun ,yillarca yasadigimiz tecrubelerin izlerini gotursun ,saglik ve mutlulukla kavusalim
Canımm sakın stres yapma bebişler tutunuyorAllahın izniyle güzel haberlerını alacagızevet bende meraktayım ,test sipariş ettim daha gelmedi ama eşim kan verelim diyo kanda çıkar mı yarın kan versem , birde bende bugun saat 3 gibi biraz pembe kanama oldu ve Andrey sorduk hemen iğne yaptık sonrasında bidaha gelmedi şimdi bi damla daha gelmiş pembe kan , Andrey normal dedi ama ben stress oldum biraz sancım da var bişi olmamıştır inşallah normal mi acaba canım sıkıldı benim
Cok emin degilim ama kirmizilar bos galiba kimse onemsemiyor onlari gelecektirBende de normalde 3.kirmizida geliyordu.Ama kırmızıları icmememi söyledi hemşire . İnşallah 7 gün içinde gelir
Bende sizin kullandiginiz ilaclarla ayni etki gosteren( doktor öyle soyledi) baska bir ilac kullaniyorum 2 kutuyu devirdim son iki pembe hapim kaldi hâlâ adetim yok burda yeni gittigim doktor adet olmazsan üçüncü kutuya basla dedi vallahi sıkıntıBende de normalde 3.kirmizida geliyordu.Ama kırmızıları icmememi söyledi hemşire . İnşallah 7 gün içinde gelir
İkinci kutuya başlayın dedi hemşire yine bekleyin gelebilir dediBende sizin kullandiginiz ilaclarla ayni etki gosteren( doktor öyle soyledi) baska bir ilac kullaniyorum 2 kutuyu devirdim son iki pembe hapim kaldi hâlâ adetim yok burda yeni gittigim doktor adet olmazsan üçüncü kutuya basla dedi vallahi sıkıntı
Banada ayni seyleri soyleyip duruyorlar bekleyin gelir diye bu gidisle 3. Kutuya baslasamda gelmiycekİkinci kutuya başlayın dedi hemşire yine bekleyin gelebilir dedi
E Eftalios , LittleBlueDaisy
Kizlar adet söktürücü karin masaji var bana da Y YesilDomates söyledi yaptım iki gün sonra oldum.
Reklama girmez inşallah
E Eftalios , LittleBlueDaisy
Kizlar adet söktürücü karin masaji var bana da Y YesilDomates söyledi yaptım iki gün sonra oldum.
Reklama girmez inşallah
Cok güldüm buna yaa ama toplumda dogru bilgilendirme olmuyor çoğu genc kizlarimiz bilmiyor boyle sorular tvlerdeki gazetelerdeki sayfalara cok soruluyor maalesefYav,
Senelerdir uğraşıyoruz bebek için. Adam kalkmis "sürtüştüm" hamile kalirmiyim diye soruyor.