- 5 Ekim 2021
- 17
- 122
- 8
- 40
Sevgili arkadaşım asla maddi manevi yıkılma direk Kievle bağlantıya geç. Özelden sana Andrey in numarasıni atacağım hemen bağlantıya geç. Ben negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum gözü kapalı tercih edebileceğin bir yer. Transfer olduğum ay 11 kadından 9 pozitif ve maalesef 2 negatiftik. Başarı oranı çok yüksek. Bugün maddi olarak toplandığim an tekrar Kiev derim. Huzur ve mutluluk içinde geçiyor herşey. Keşke hemen tekrar gidebilsemSelamlar
Ben uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ve bişeyler yazma cesaretini ilk defa gösterebiliyorum. Okuyabildiğim kadar sanırım sayfa okudum ve birçok kişinin hikayesi bana umut oldu. Ben 2018 yılında erken menapoz tanısı aldım ve bunu sanırım kendime bile ilk defa bugün sesli söylüyorum. 37 yaşındayım ve bana yumurta dondurmam önerildi ve ben 6 kere opu olup 7 yumurta dondurdum. Geçen sene evlendim bu durumda pandemi vs koşullar gözönüne alınca en erken mayıs ayında yumurtalarımı açtırdım ve eşimle bir embriyo oluşmadığını söylediler. Ben asla kendini öldüren insanları anlamazdım ama beni embriyonuz olmadı diye aradıklarında ilk defa kendimi mi öldürsem diye düşündüm. Sonrasında sudan çıkmış balık gibi oldum ve hemen bir tüp bebek merkezine başvurdum. Orada 4 ay denedik 2 tane embriyomuz oldu biri b kalite dendi birisi de birgün geriden geliyor dendi ve 10 gün önce transfer edildi. Bugün negatif geldiğini öğrendim. Bu sayfayı ve birsürü güzel insanın hikayesini duymak beni cesaretlendirdi. Ben de hem buraya yazmak hem de yumurta donasyonu ile ilgili sizin deneyimlerinizi faydalanmak istedim. Sanırım bu dünyada sadece beni buradakiler anlar gibi geliyor. Bunları yazarken bile elim titriyor.
Ben Kieve gitmek istiyorum, Andrey diye bir kişi ile ilgili sanırım iletişim kuruluyor. Bu kişiye nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende yapayım belki gelirE Eftalios ,LittleBlueDaisy
Kizlar adet söktürücü karin masaji var bana da Y YesilDomates söyledi yaptım iki gün sonra oldum.
Reklama girmez inşallah
Melis aramıza hoş geldinSelamlar
Ben uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ve bişeyler yazma cesaretini ilk defa gösterebiliyorum. Okuyabildiğim kadar sanırım sayfa okudum ve birçok kişinin hikayesi bana umut oldu. Ben 2018 yılında erken menapoz tanısı aldım ve bunu sanırım kendime bile ilk defa bugün sesli söylüyorum. 37 yaşındayım ve bana yumurta dondurmam önerildi ve ben 6 kere opu olup 7 yumurta dondurdum. Geçen sene evlendim bu durumda pandemi vs koşullar gözönüne alınca en erken mayıs ayında yumurtalarımı açtırdım ve eşimle bir embriyo oluşmadığını söylediler. Ben asla kendini öldüren insanları anlamazdım ama beni embriyonuz olmadı diye aradıklarında ilk defa kendimi mi öldürsem diye düşündüm. Sonrasında sudan çıkmış balık gibi oldum ve hemen bir tüp bebek merkezine başvurdum. Orada 4 ay denedik 2 tane embriyomuz oldu biri b kalite dendi birisi de birgün geriden geliyor dendi ve 10 gün önce transfer edildi. Bugün negatif geldiğini öğrendim. Bu sayfayı ve birsürü güzel insanın hikayesini duymak beni cesaretlendirdi. Ben de hem buraya yazmak hem de yumurta donasyonu ile ilgili sizin deneyimlerinizi faydalanmak istedim. Sanırım bu dünyada sadece beni buradakiler anlar gibi geliyor. Bunları yazarken bile elim titriyor.
Ben Kieve gitmek istiyorum, Andrey diye bir kişi ile ilgili sanırım iletişim kuruluyor. Bu kişiye nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Zumronum Allah tez bir zaman seninde yüzünü güldürsünSevgili arkadaşım asla maddi manevi yıkılma direk Kievle bağlantıya geç. Özelden sana Andrey in numarasıni atacağım hemen bağlantıya geç. Ben negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum gözü kapalı tercih edebileceğin bir yer. Transfer olduğum ay 11 kadından 9 pozitif ve maalesef 2 negatiftik. Başarı oranı çok yüksek. Bugün maddi olarak toplandığim an tekrar Kiev derim. Huzur ve mutluluk içinde geçiyor herşey. Keşke hemen tekrar gidebilsem
Y YesilDomates banada anlatın masajı bende kürtaj sonrası adet olmadım halaBende yapayım belki gelir
Zaza senin ngs den sonuc geldi mi?Ngs 46 kromozoma bakılıyor
Pgd bir kaç kromozoma
Hayırlı olsun canım heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniArkadaslar merhaba, 27 sinde anneadayi1974 le birlikte transfer olduk yan yana yataklarda,benim 29unda 2. transferim de oldu. Hepsi aa toplamda 3 embryo transfer edildi… gectigimiz cuma gunu de 1 aylik ilaclar ve bazilarini oradaki eczaneden bulduklarimla iki aya tamamladigim ilaclarla donus… bu macerayi anneadayi ve bir arkadas daha hep birlikte yasadik ,diliyorum ; tedavide olan, baslamayi planlayan ,kalbinden geciren, sonuc bekleyen hepimizin yuzu guler
Cnm sen kontrole gittin mi kürtaj sonrasi ?? 35/40 güne kadar adet görmemen normal. Daha uzun bir süre gectiyse ihmal etme bı kontrole git. Hatta mümkünse rahim filmi cektir.Y YesilDomates banada anlatın masajı bende kürtaj sonrası adet olmadım hala
Hakkında Hayırlısı olsun insalalhArkadaslar merhaba, 27 sinde anneadayi1974 le birlikte transfer olduk yan yana yataklarda,benim 29unda 2. transferim de oldu. Hepsi aa toplamda 3 embryo transfer edildi… gectigimiz cuma gunu de 1 aylik ilaclar ve bazilarini oradaki eczaneden bulduklarimla iki aya tamamladigim ilaclarla donus… bu macerayi anneadayi ve bir arkadas daha hep birlikte yasadik ,diliyorum ; tedavide olan, baslamayi planlayan ,kalbinden geciren, sonuc bekleyen hepimizin yuzu guler
Gittim canım pıhtı var biraz dedi ve fitil attı bi tane 30agustos kürtaj oldum 1ay oldu kürtaj olalı normal süredeyim şuan aslında ama geçen gün kahverengi akıntım oldum biraz daha bekliycem olmazsa mecbur gidicem doktoraCnm sen kontrole gittin mi kürtaj sonrasi ?? 35/40 güne kadar adet görmemen normal. Daha uzun bir süre gectiyse ihmal etme bı kontrole git. Hatta mümkünse rahim filmi cektir.
YouTube birgebeningunlugu Ebru Ceylan masajlarini deneyebilirsin. Ben hamile kalmak için yumurtlama masajını denemiştim ve gerçekten işe yaramıştı. Adet sökücü masajini kime söylediysem en fazla 3. Güne adeti söküldü
Buldum videoyu yaptım hemenCnm sen kontrole gittin mi kürtaj sonrasi ?? 35/40 güne kadar adet görmemen normal. Daha uzun bir süre gectiyse ihmal etme bı kontrole git. Hatta mümkünse rahim filmi cektir.
YouTube birgebeningunlugu Ebru Ceylan masajlarini deneyebilirsin. Ben hamile kalmak için yumurtlama masajını denemiştim ve gerçekten işe yaramıştı. Adet sökücü masajini kime söylediysem en fazla 3. Güne adeti söküldü
Canım ben fetva makamı değilim ama dinimizde erkeklere ipek giymek haram, Fakat Hz Osman yani koskoca halife koskoca islam halifesi cilt hastalığından dolayı ipek dışında giyinmemiş ve caiz kılınmış.Amacım din kolaylık dini diyip kestirip atmak değil ama sen bu çocuğu güzel bir neslin devamı için ve hastalığından dolayı tedavi için diliyorsan Allah ta bunu biliyor . Sonuçta evliliğine meyve istiyorsun ve “çoğalın’ diyen bir inancın mensubuyuz.Hahahaha zaza yavalla kırcam en son kafasını o olcak la sperm senin bebek benim rahimde olcak yumurta başkasının olsun napalim bizde yok işte helle helle yaaaw
Cok sukur canim.Sana bebisler olsunlar insaallah2 sağlıklı embriyo var
Bende dun yaptım gelinceye kadar deniycem masajiBuldum videoyu yaptım hemen
Süper cok sevindimmm bunaaa bebislerin olsun insallahhhh2 sağlıklı embriyo var
Senin icin herseyin en hayirlisi olsun ; Rabbim gönlündekini versin insallahSelamlar
Sagliklari ömür boyu sürsün2 sağlıklı embriyo var
Sevgili arkadaşım asla maddi manevi yıkılma direk Kievle bağlantıya geç. Özelden sana Andrey in numarasıni atacağım hemen bağlantıya geç. Ben negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum gözü kapalı tercih edebileceğin bir yer. Transfer olduğum ay 11 kadından 9 pozitif ve maalesef 2 negatiftik. Başarı oranı çok yüksek. Bugün maddi olarak toplandığim an tekrar Kiev derim. Huzur ve mutluluk içinde geçiyor herşey. Keşke hemen tekrar gidebilsem
Melis aramıza hoş geldin
Yalnız değilsin
Hayat evlat değil,hayat yaşamaya değer
Ben inanıyorum bir can senin içinde büğütecek ve sana can oarçası olucak
Yumurta donasyonunu ilk defa duyunca başımdan kaynar sular aktı
Ama inan şimdi Allahtan yumurta donasyonuyla bile anne olmamı diliyorum
Senin icin herseyin en hayirlisi olsun ; Rabbim gönlündekini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?