Allah sabir versin,Selam kızlar ,
Biraz gerginim bu aralar foruma da fırsat bulup giremiyorum.
Kaynanam geldi memleketten ve dün aramızdaki konuşmayı aynen yazıyorum
Biz yumurta donasyonuna karar verdik eşimle ama yakınlarımız tüp bebek tedavisi göreceğimizi sanıyor.
3 kere kendi imkanlarımızla denedik olmadı kimseden de beş kuruş istemedik.
Dün sabah kahvaltıda kayınvalidem diyor ki;
Çok uzatmayın tedavi işini bir an önce tedavi görün dedi.
Bende öyle basit şeyler değil ha deyince dedim.
Eşim de para ayarlamamız lazım yetiştiremiyoruz dedi.
Kayınvalidem oğluna döndü ve aynen şöyle dedi
Senden çocuk oluyor ama değil mi ?????????? dedi.
Yani sinirimden hala çatlıyorum içimdeki hırs beni yiyip bitirecek.
Evet bekliyoruzHayırlısıyla güzel haber ne zaman gelecek
AmiiinnnnnBen bunu bir kadının söylemesini kaldıramıyorum. Cahillik başka bişey Allah ıslah etsin oylelerini
Al bendende o kadar 5 e bes cevap vermesini bilirimde iste saygidan susuyorum.Yaa varya bunların hepsini benim elime versinler hepsine yetişmezsem ne olayım.
O kadar sinirliyim yani.
Benimki acayip uyanıktır işini bilir.
Bende salak değilim nerde ne yaptığını anlarım ama belli etmem.
Onun değilse de rahmetli kayınbabamın hatırı var.
Dişlerimi sıktım dün resmen.
Cuma gidelim diyoruz kan vermeye 27 si tekli transfer oldum ben cumaya 12 gün oluyor bakalım nasip inşallah bizede müjde vermek kısmet olurHayırlısıyla güzel haber ne zaman gelecek
Benim de tekli olacak inşallah ,Cuma gidelim diyoruz kan vermeye 27 si tekli transfer oldum ben cumaya 12 gün oluyor bakalım nasip inşallah bizede müjde vermek kısmet olur
3 ad 2 si 4aa biride 3aa kalitedeBenim de tekli olacak inşallah ,
Hayirli haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz.
Kac embriyo transfer olmuştu söylediysen atladım.
Süper,3 ad 2 si 4aa biride 3aa kalitede
Rabbim yuzunu güldürsün insallah guzel haberleriin olur dualarimiz seninleCuma gidelim diyoruz kan vermeye 27 si tekli transfer oldum ben cumaya 12 gün oluyor bakalım nasip inşallah bizede müjde vermek kısmet olur
Allah hayırlısını nasip etsin, sağlığıma etki etmezse ben mutlu olurum olsun 3 üz çok da güzel olurSüper,
Hayirlisiyla üçüz olma durumu var bu durumda
Amin canım cümlemize inşallahRabbim yuzunu güldürsün insallah guzel haberleriin olur dualarimiz seninle
amin insallah hersey gonlunce olurAllah hayırlısını nasip etsin, sağlığıma etki etmezse ben mutlu olurum olsun 3 üz çok da güzel olur
Kuzum yavaştan idrarda baksanCuma gidelim diyoruz kan vermeye 27 si tekli transfer oldum ben cumaya 12 gün oluyor bakalım nasip inşallah bizede müjde vermek kısmet olur
evet bende meraktayım ,test sipariş ettim daha gelmedi ama eşim kan verelim diyo kanda çıkar mı yarın kan versem , birde bende bugun saat 3 gibi biraz pembe kanama oldu ve Andrey sorduk hemen iğne yaptık sonrasında bidaha gelmedi şimdi bi damla daha gelmiş pembe kan , Andrey normal dedi ama ben stress oldum biraz sancım da var bişi olmamıştır inşallah normal mi acaba canım sıkıldı benimKuzum yavaştan idrarda baksan
Pembe kan yerlesme kanamasi diye biliyorum. Hayirlisi insallahevet bende meraktayım ,test sipariş ettim daha gelmedi ama eşim kan verelim diyo kanda çıkar mı yarın kan versem , birde bende bugun saat 3 gibi biraz pembe kanama oldu ve Andrey sorduk hemen iğne yaptık sonrasında bidaha gelmedi şimdi bi damla daha gelmiş pembe kan , Andrey normal dedi ama ben stress oldum biraz sancım da var bişi olmamıştır inşallah normal mi acaba canım sıkıldı benim
Ve lütfen stres yok.evet bende meraktayım ,test sipariş ettim daha gelmedi ama eşim kan verelim diyo kanda çıkar mı yarın kan versem , birde bende bugun saat 3 gibi biraz pembe kanama oldu ve Andrey sorduk hemen iğne yaptık sonrasında bidaha gelmedi şimdi bi damla daha gelmiş pembe kan , Andrey normal dedi ama ben stress oldum biraz sancım da var bişi olmamıştır inşallah normal mi acaba canım sıkıldı benim
Oooo bu çok güzel belirti veeee bunun adı tutunma kanamasıevet bende meraktayım ,test sipariş ettim daha gelmedi ama eşim kan verelim diyo kanda çıkar mı yarın kan versem , birde bende bugun saat 3 gibi biraz pembe kanama oldu ve Andrey sorduk hemen iğne yaptık sonrasında bidaha gelmedi şimdi bi damla daha gelmiş pembe kan , Andrey normal dedi ama ben stress oldum biraz sancım da var bişi olmamıştır inşallah normal mi acaba canım sıkıldı benim
Ayyyyy hadi insallahhhhhhh tutunmanin belirtileri bunlarrrrevet bende meraktayım ,test sipariş ettim daha gelmedi ama eşim kan verelim diyo kanda çıkar mı yarın kan versem , birde bende bugun saat 3 gibi biraz pembe kanama oldu ve Andrey sorduk hemen iğne yaptık sonrasında bidaha gelmedi şimdi bi damla daha gelmiş pembe kan , Andrey normal dedi ama ben stress oldum biraz sancım da var bişi olmamıştır inşallah normal mi acaba canım sıkıldı benim
Canımm inşallah öyledir kan versem yarın çıkar mı 9 gün oluyorOooo bu çok güzel belirti veeee bunun adı tutunma kanaması
Iran a mı gidek napakİran da muta nikahı ile donasyon yasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?