Kaç haftanızda düşürüyorsunuzGonderdik sağlıklı geldi oda düştü
Canım arkadaşım senelerdir sıfır morfolojılı eşimin spermiyle defalarca deniyorumMorfoloji %4 altı maalesef kötü yani
İlk defa duydum bakayım nettenAllah Allah
Acaba killer hücrelerimi yüksek
Hiç immunolojıyı araştırdınızmı?
En fazla 7. Haftaya kadar geliyorKaç haftanızda düşürüyorsunuz
Genelde 8 haftaya kadar olan düşükler embriyoya bağlı diyorlarEn fazla 7. Haftaya kadar geliyor
Pgt den sağlıklı çıktı yine düştü malesefGenelde 8 haftaya kadar olan düşükler embriyoya bağlı diyorlar
Hiç ngs denedinmiPgt den sağlıklı çıktı yine düştü malesef
Yok pgt yaptık sadeceHiç ngs denedinmi
Pgt çok sağlıklı değil bence. Donasyon düşünmeden kesinlikle NGS yapılarak denenmeliYok pgt yaptık sadece
Ben NGS ve PGT nedir diye bakıyorum her ikisi içinde aynı şey çıkıyor sanki genetik test diyor.ikisi arasındaki fark nedir kafam almadı şuan biraz karıştıPgt çok sağlıklı değil bence. Donasyon düşünmeden kesinlikle NGS yapılarak denenmeli
Ngs 46 kromozoma bakılıyorBen NGS ve PGT nedir diye bakıyorum her ikisi içinde aynı şey çıkıyor sanki genetik test diyor.ikisi arasındaki fark nedir kafam almadı şuan biraz karıştı
O zaman NGS kesinlikleNgs 46 kromozoma bakılıyor
Pgd bir kaç kromozoma
Sağlıkla kucakla inşallah kınalı kuzularınıGünaydın arkadaşlar
Dün kuzuların kalp atışlarını duydum
Masallah iyiler 8 haftalik olduk cok şükür
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
Kuzum senin yaşın 42 olduğu için genelde yumurtaya bağlı bir kromozomal hasarlar olucakO zaman NGS kesinlikle
Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Amin,Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Günaydın hanimlar hepinize iyi dilekleriniz icin çok tsk ederim. Insallah 2022 hepimiz anne olalim
Amin inşallahGünaydın hanimlar hepinize iyi dilekleriniz icin çok tsk ederim. Insallah 2022 hepimiz anne olalim
Cok gecmis olsun,İyi günler arkadaşlar ben bir konuda çok kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var.Ben istedgim zaman hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum.10 defa düşük yaptım.Yasim 33 9 senelik evliyim.Esimdede bendede hiç bir sorun yok. Yaşim gittikçe geçtiği için zaman kaybetmek istemiyorum yumurta donasyonu ile sansimi denemek istiyorum.Ama doktorum acele etme bekle biraz daha diyor.Bense biran önce anne olmak için yumurta donosyonunu deniyim diyorum.Bir yanımda bekle belki kendi yumurtamla çocuğum olur diyorum.Cok kararsizimm
Teşekkür ederimCok gecmis olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?