Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canımsın kuzum
Gözün bir daha aydın olsun
Sağ salim taşıyası ve kucağına alasın
Ve tez bir zamanda darısı bizlere

Allahım senide yavrularınıda korusun kuzum
Allah ağrısız acısız gebeliğini taşıyıp kucağına almanı nasip etsin

Canımmmmmm seni çok seviyorum çok teşekkür ederim güzel içten samimi duygu ve duaların için. Senin içinhep dua ettim çok güzel kahkahalarla transferimiz oldu üçgen şeklinde gülerek yattık kalktık ve bizim ugursuzlugumuz sana bulaşmasın diye ve çok şükür dualarım kabul oldu. Şimdi sırası teyzesi yeğeninin doğduğu günü iple çekecek. Kendine hep çok iyi bak ve bir gün yegenimle beraber tekrar görüşmek nasip olsun.

Ve beklenwn güZel haber de gelmis
Gözünüz aydinn, saglikla kucagina al yavrunu duruballimmm

Günaydın arkadaşlar
Dün kuzuların kalp atışlarını duydum
Masallah iyiler 8 haftalik olduk cok şükür
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
Maasallah saglikla kucagina al canim insaallah

Günaydın arkadaşlar
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Günaydın arkadaşlar
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Günaydın arkadaşlar
massallahhhhh saglicakla kucagina al insallah

Günaydın arkadaşlar
Maşallah sağlıkla gelsinler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…