Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Teşekkür ediyorum canımmmCanım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canımsın kuzumDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Allahım senide yavrularınıda korusun kuzumEvet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dedihareketlerini hissetmeye başladım içerde sürekli yer değiştiriyorlar ordan oraya , kasık ağrısı müsade ederse kendimi dinleyebiliyorum , 25. Haftadan sonra hareketim iyice kısıtlanacak gibi geliyor
Deniz kuzum senin gebeliğin nasıl gidiyorCanım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnnnn zazam hepimize çok çoooook amiinnnnnnnnnnnCanımsın kuzum
Gözün bir daha aydın olsun
Sağ salim taşıyası ve kucağına alasın
Ve tez bir zamanda darısı bizlere
Canımmmmmm seni çok seviyorumBiliyorummmmmm çok sevindiğini ve keşke sana kalbimi açıp gösterebilsemmmm …..Senin için öyle dualar ediyorum ettiriyorum ki Rabbimm sana da nasip edecek ve sen çooook güzel bir anne olacaksınnnntüm kalbimle inanıyorummmmm Bende sana yazamadımm birtürlü ama kalbim dualarım herzaman seninle canımmm Ve herzaman seninle olacak…
Ablacım benim de bir tane tutunduDeniz kuzum senin gebeliğin nasıl gidiyor
Kaç tane tutundu
Yoksa yazdın benöi atlatım
Ve beklenwn güZel haber de gelmisDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili Z Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Caninin istedigini ye canim bebisine sifa olsun can olsun insallahAblacım benim de bir tane tutundu
Çok hafif bi kanama oldu 10 gün önce ama devami olmadi şükür
Bol aşermeli devam ediyorum
Ohhh hep keyifli aşermeler devam etsin canımAblacım benim de bir tane tutundu
Çok hafif bi kanama oldu 10 gün önce ama devami olmadi şükür
Bol aşermeli devam ediyorum
Sağol cnmCaninin istedigini ye canim bebisine sifa olsun can olsun insallah
Sağol canım ablamOhhh hep keyifli aşermeler devam etsin canım
Çok şükür
Amin canım benim inşallah hepiniz dualarımdasınızAllahım senide yavrularınıda korusun kuzum
Allah ağrısız acısız gebeliğini taşıyıp kucağına almanı nasip etsin
Maasallah saglikla kucagina al canim insaallahGünaydın arkadaşlar
Dün kuzuların kalp atışlarını duydum
Masallah iyiler 8 haftalik olduk cok şükür
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
MaşallahGünaydın arkadaşlar
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hepinize dua ediyorum herşey guzel olsun ins
Günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?