Evet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dediPandaaaa karnin büyüdü mü canim 3 uc ve dorduz gebeliklerde karin erken büyüyor dikkat et kendine ve bebislerine.❤❤❤❤
Gözünaydın canımDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
MerhabalarOda doğru durumu bilmeden yanlış bişeyde yapabilirim..ben doktor kontrolü dışında gebe kalmak istemiyorum bu beni korkutuyor çünkü bi şekilde gebe kalıyorum onda pek sıkıntı yok sonrası sıkıntı benim tutan bebeklerim 5.haftamda gelişimleri duruyor o yüzden her gebe kaldığımda sevinç yerini korku kaplıyor bendeAllah inşallah bana kiew i nasip eder tabi hayırlısıysa
Durubalcim tebrik ederim.Saglikla evladini kucagina al insaallahDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Çok sağolun Umut verdiniz cesaret verdiniz buradaki bir çok arkadaşım gibi. Göbekten değil de kalçadan yapılacaksa iğne bu beni ürkütüyor. Türkiye’de reçetesiz yaptıramam diye endişe ediyorum.Ben yaptıramadım eşimle oturduk video izledik. Gayeeettt güzel yaptı bence hiç korkmayın onları düşünerek. Ayrıca bu yolda neler yedik neler içtik hatırlayın yapamayız dediğimiz neleriin üstesinden geldik. Ki benim eşim kan veremez iğneyi gördüğü anda kendinden geçer garibim neler yapıyor şimdi. Ben size de güveniyorum o gün gelsin gerekirse sizde yaparsınız.
Hayırlı olsun çoook sevindim, sağlıkla gelsinler inşallah2 tane transfer edilmişti benimde içime öyle doğuyor inşallah♥ çok sağol canım benim
Çok sevindim Derya Hn, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallahDün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederseRabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Teşekkür ediyorumÇok sevindim Derya Hn, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallahDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun Allah devamını getirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Canımmmm çok sağollcanım cok cook sevindim
en önemli basamağıda cok sükür geçmissin
inaniyorim bundan sonrasıda su gibi gecicek
insallah gebeliğinde sağlıkli kolaylıkla geçsin..
Aminnn canım benimmm hepimize nasip etsinnnnn Rabbimmm hepimize innnşşGözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallahDaha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Biliyorummmmmm çok sevindiğini ve keşke sana kalbimi açıp gösterebilsemmmm …..Senin için öyle dualar ediyorum ettiriyorum ki Rabbimm sana da nasip edecek ve sen çooook güzel bir anne olacaksınnnnÇok sevindim canım benim kalbim ağzımda senden haber bekliyordum. Sormayada çekiniyordum açıkçası. Şimdi çok sevindim. Tekte olsa sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim
Dualarım seninle her zaman. Doğuma gittiğini duyacağım hayırlısıyla
Çok teşekkür ediyorum canımmmGözünaydın canımsağlıkla gelsin bebiş
Teşekkür ederimDurubalcim tebrik ederim.Saglikla evladini kucagina al insaallah❤
Aminnn csnımm çok sağol darısı sana olsunn inşşAllah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Çok sağ ol canımmmHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah
Duruball canim tekde olsa insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤Daha önce sizlerle paylaşamadım çünkü netleştirememiştik …. Çok şükür Tek kese ve gayet sağlıklı3 hafta önce gittiğimde 2 kese ama biri diğerinden daha öndeydi dr bu yüzden ilerlemeyebilir dedi öyle de oldu…. Tedavide olan ,başlayacak olan , hamile olan bütün arkadaşlarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn kalbim dualarım herzaman sizlerle Sizlerinde dualarında yer bulayım innşş Ve ayrıca bana vesile olan sevgili @Zaza74 Allah ne muradın varsa versinn seni tez zamanda sağlıkla mutlulukla evladına kavuştursun Sağlıkla kucaklamanı nasip etsinn Sen olmasaydın kiev hayatta aklıma gelmez görsem bile gideceğim bir yer olmazdı ….Senin mükafatın çooook büyük olacak
Ayyyy canimmm cok sevindim ne guzel bir hisdir simdi o demi rabbim korusun seni ve bebisleriniEvet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dedihareketlerini hissetmeye başladım içerde sürekli yer değiştiriyorlar ordan oraya , kasık ağrısı müsade ederse kendimi dinleyebiliyorum , 25. Haftadan sonra hareketim iyice kısıtlanacak gibi geliyor
Öyle canımmm çok şükürDuruball canim tekde olsa insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤
Amiiiiinnnnn canim insallahhjhÖyle canımmm çok şükürYeter ki sağlıklı olsun da tek olsun Darısı ennn kısa zaman da senin başına olsunnn inşşşll
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahÖyle canımmm çok şükürYeter ki sağlıklı olsun da tek olsun Darısı ennn kısa zaman da senin başına olsunnn inşşşll
Aminnnnn inşallahhhhMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?