Pandaaaa karnin büyüdü mü canim 3 uc ve dorduz gebeliklerde karin erken büyüyor dikkat et kendine ve bebislerine. ❤❤❤❤
Evet canım büyüdü baya doktor 26. Hafta göbeği sendeki dedi hareketlerini hissetmeye başladım içerde sürekli yer değiştiriyorlar ordan oraya , kasık ağrısı müsade ederse kendimi dinleyebiliyorum , 25. Haftadan sonra hareketim iyice kısıtlanacak gibi geliyor

Gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebiş

Merhabalar
Çok geçmiş olsun. Kaç kaybınız var amh nız ne durumda Bi de Dr ne diyor gelişim durmasına
Benim de 4 kaybım var bir de kimyasal 5.6-7.haftalarda gelişimleri duruyo. Amh bitmiş durumda 0.01.
Dr düzensiz yumurtlama olduğu için zamansız oluşuyor gebelik rahim kendini hazırlamadan dedi. Rahim kalınlaşırken bebek rahme yapışıyor ve geliştirmiyo dedi

Durubalcim tebrik ederim.Saglikla evladini kucagina al insaallah

Çok sağolun Umut verdiniz cesaret verdiniz buradaki bir çok arkadaşım gibi. Göbekten değil de kalçadan yapılacaksa iğne bu beni ürkütüyor. Türkiye’de reçetesiz yaptıramam diye endişe ediyorum.

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah

Hayırlısı olsun Allah devamını getirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Darısı tez zamanda senin başına olsunnn innnnşş
canım cok cook sevindim
en önemli basamağıda cok sükür geçmissin
inaniyorim bundan sonrasıda su gibi gecicek
insallah gebeliğinde sağlıkli kolaylıkla geçsin..
Canımmmm çok sağollyeni doktorum öok güzel konuştu kendisi de çok güzel çok sevdimminşşş canımm hepimizin su gibi sağlıkla geçsinn

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah

Biliyorummmmmm çok sevindiğini ve keşke sana kalbimi açıp gösterebilsemmmm …..Senin için öyle dualar ediyorum ettiriyorum ki Rabbimm sana da nasip edecek ve sen çooook güzel bir anne olacaksınnnn tüm kalbimle inanıyorummmmmBende sana yazamadımm birtürlü ama kalbim dualarım herzaman seninle canımmm Ve herzaman seninle olacak…

Gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebiş
Çok teşekkür ediyorum canımmm
Durubalcim tebrik ederim.Saglikla evladini kucagina al insaallah
Teşekkür ederim Hepimize nasip olsunnn inşşş
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Aminnn csnımm çok sağol darısı sana olsunn inşş
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah
Çok sağ ol canımmm Hrpimize nasip olsunnn inşş Darısı en kısa zamanda senin başına İnşş güzel haberlerini bekliyoruz

Duruball canim tekde olsa insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤

Ayyyy canimmm cok sevindim ne guzel bir hisdir simdi o demi rabbim korusun seni ve bebislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…